Samsung I9000 Galaxy S

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...niti ne, če si na petem s leve in klikneš na home tipko te vrne na prvega ....jaz bi pa rad da re na tretjega (srednjega), kot na htcjih

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...to je default ...point da maš default homescreen na tretjem mestu od petih je, da se moraš do skrajnega screena sprehodit le s dvema swype-oma, oz enim do prvih dveh (levo/desno), če maš pa default homescreen kot prvi na skrajno levi pa rabiš štiri swype do petega.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Mene vrže na sredino, se pravi imam tri levo in tri desno... Je pa ROM 2.2, neka ''custom'' varianta...

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.741
53
48
Tudi pri Desire 2.2. je enako 3 levo in 3 desno. Tako kot je rekel že nekdo prej, prilagodi si home (srednji screen) tako, da ti bo všeč.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Če imaš LauncherPro si lahko kar v nastavitvah nastaviš, kateri bo tvoj default screen, po želji pa lahko tudi z zadnjega kar naprej odscrollaš na prvega oz. obratno

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
ksz. v temi od HTC Desire HD je eden prvih uporabnikov na forumu zapisal, da je jezen, ker mu je pri novem aparatu crknil zvočnik. No, včeraj sem pa jaz dobil Galaxyja, ga nafilal, spravil gor kontakte, danes zjutraj sprejel en klic NORMALNO...
Drugi je že samo hreščanje v slušalki
frown-1.gif

Cccc nov telefon, pa še zamenjat ga ne morem nesti, ker jih baje NI in,da baje tudi zakon o 8 dnevnem vračilu ne drži več.
Ali kdo kaj ve o tem? Zdi se mi neumno in bolano dejansko NOVI telefon na popravilo in seveda čakat, ko da menjajo reaktor,....
Ja, jezen sem.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mislim da bi menjava morala veljati za v roku 8 dni, če zadeva ni izpravna. Vsaj pri nas je tako.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Uveljavi stvarno napako in ne garancijo, 8 dni dejansko ne obstaja, samo tako no, če ti nova zadeva ne dela, moraš po logiki dobiti novo in ne takoj v popravilo.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Fantje hvala za nasvete, veselo tipkam(pišem s telefona), komaj sem dobil drugega cccc... Vtisi so odlični, sem vesel, da sem se odločil za android napravo. Imam pa vprašanje: zakaj mi v task managerju ko pogledam koliko rama nuca pokaže v stilu 176/3xx. A nima galaxy 512 mega rama?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Tisti ostanek gre za OS in razne procese. To kar ti pa prikazuje pa je za programe.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
KZS

Ejte, kako se nastavi, da je podatkovna povezava ves čas izklopljena in se samodejno vklopi, ko zaženem npr. internet, pregledovalnik e-pošte, pošljem MMS in nato ponovno samodejno izklopi?
Imam ves čas podatkovno povezavo izklopljeno, ni pa mi vsakič fizično za vklapljat nazaj, ko grem na net ali pošljem MMS...naj to avtomatsko počne, jaz pa mu nastavim prednostno listo- najprej Wifi, če tega ni pa pač Edge&co.
Čudim se, da tega ne najdem, ker je to imela moja SHITY,CRAPY Nokia N85 že tovarniško nastavljeno.

lp

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Shitty crap Nokia pa nima opcije, da tece ravno tak ko na Androidu, torej da je skoz vklopljena povezava ali wifi al 2g/3g. Ne da sprasuje za vsak prdec, s cim se naj poveze.

Drugace pa tega ni na Androidu, misljen je kot always online. Za lazji vklop izklop APNjev uporabi APNdroid.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Svetlost zaslona mi je že na minimumu zadovoljiva, zato sem disejblal samodejno popravljanje svetlosti in varčevanje energije s spreminjanjem svetlosti in dal ročno nastavitev na minimum ...ampak včas se mi vseen pojača svetlost - wtf! in pol jo morm v setingih nazaj na min dat.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
boogle, a to v nastavitvah nastavljaš svetlost?

Preveri vse aplikacije, da slučajno katera ne uporablja nastavitev za zaslon ( kak flashlight itd.), ker pomoje mora biti krivec za tole kakšna aplikacija
wink-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
@boogle ekran se lahko da na svetleje tudi tako, da malo dol potegneš notification bar in zaslidaš desno za svetleje ali levo za temneje. Tak je še blo ko sm ga js mel.

Nazadnje urejeno:

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
Zivjo,

zanima me na kateri verziji ste vecinoma, kaj najbolje tece? Trenutno imam JP7 (po defaultu) pa je tale lag res ubijajoc... Sem dal gor oclf lagfix, pa je boljse, samo se vedno se kr zatika...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Zivjo,

zanima me na kateri verziji ste vecinoma, kaj najbolje tece? Trenutno imam JP7 (po defaultu) pa je tale lag res ubijajoc... Sem dal gor oclf lagfix, pa je boljse, samo se vedno se kr zatika...

Od uradnih firmwarov je vsak iz verzije 2.2.1 boljši kot JP7. Od custom ROM-om imam pa Darkyjev 8.0. Telefon dela hitro in gladko brez lagfixov.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
A obstaja kak dober nacin da naredis backup trenutnega firmware-a? Sem probal z rom managerjem, pa ne dela vec zaradi e3 recoverija...