Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Jaz sem danes svojega flashal z JPY, uporabil PIT 512, na aparatu je ostalo vse kot bi ga updejtal preko Kiesa, aparat dela kot šus. To da ne uporabiti pit-a pa prvič slišim, na samfirmware je vedno poleg FW-ja napisano kateri PIT naj se uporabi.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Ko sem poflashal na JPY sem izgubil slovenski jezik pri Swypu.... lahko to kako nazaj dobim, ker Swype mi je pa res svetovna stvar?!?!?
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Ko sem poflashal na JPY sem izgubil slovenski jezik pri Swypu.... lahko to kako nazaj dobim, ker Swype mi je pa res svetovna stvar?!?!?
baje da ga lahko dodatno naložiš in je enak kor za JPA verzijo sw-ja. Meni pa niti ni tako všeč kot sem mislil da mi bo. Ne pišem smse čisto rpavilno slovnično in predno se vse naše domače besede nauči ga je potrebno zopet flashati
Citat:
Uporabnik killahbee pravi:
poglej če nimaš kak back up narejen... ker je tole too mač
Citat:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
baje da ga lahko dodatno naložiš in je enak kor za JPA verzijo sw-ja. Meni pa niti ni tako všeč kot sem mislil da mi bo. Ne pišem smse čisto rpavilno slovnično in predno se vse naše domače besede nauči ga je potrebno zopet flashati
Aha, kako pa to gre?