Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Visi ostali so morali driverje in optimizacijo delat za svoje platforme, kar pa je veliko počasneje in težje, kot pa da imaš že zoptimizirano jedro.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Hummingbird in Snapdragon imata drugačno strukturo. Snpadragon ima drugačen predpomnilnik in jedro Androida ga s pridom uporablja. Tukaj šepa Samsung, ker tega predpomnilnika ne more uporabljat in mora reševati drugače. Zato so tukaj lagfixi, ki datotečni sistem, ki ga uprablja Samsung in ki je uporabljen kot predpomnilnik, spremenijo v hitrejšega, čeprav to s sabo potegne nekaj slabih stvari.
Citat:
Uporabnik danijel84 pravi:
Dobro vecer!
Zanima me kako bi bilo najlazje prekopirat kontakte (tel. st. caa. 500) iz nokie e52 na Galaxy S?
Hvala vam!
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Kam ta jajca zakomplicirana shranjujejo slike ali videje ki jih posnames da bi jih dol potegnu iz telefona na PC?
Pa zakaj je telefon zaklenjen z auporabo ce ga priklopis na PC?
Mislim tega ni mel tudi symbian k ga vsi tako pljuvajo.
Citat:
Hvala, sploh nisem opazu sem na simbian navajen. Skoda da telefona ne prepozna kot mass storage, da bi ga lahko odpiral v total comanderju, ampak nima veze.
Spet je telefon kriv za naše neznanje...Citat:
Hvala, sploh nisem opazu sem na simbian navajen. Skoda da telefona ne prepozna kot mass storage, da bi ga lahko odpiral v total comanderju, ampak nima veze.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Tudi to ima, samo ga moraš moutati v notifikacijski vrstici.