Samsung I9000 Galaxy S

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Rokk pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Zakaj Mobitel sploh oglašuje telefon če ga ni možno dobiti. <Danes sem jih klical pa nimajo pojma kdaj bodo prišli, še na zastopniku RAM nimajo pojma in oni se imajo za prodajalce

467716-post_slo.gif
Možno dobiti. Z rezervacijo. Mobitel ni kriv, da proizvajalec ne uspe proizvesti toliko telefonov kot jih potrebuje trg.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

Mam eno vprašanje - ko priklopim tega samsunga preko usb povezave na PC, bi rad da telefon uporablja PC povezavo na internet.
A je to možno kje nastavit. Na WM je to šlo avtomatsko tukaj pa?

Boris

Tito

Pripravnik
2. sep 2007
37
0
6
Še ena težava z m:rokovnikom.

Na Galaxy S (Froyo) mi neprestano javlja napako: Aplikacija Sinhroniziraj(postopek com.smlds) se je nepričakovano končala.
Se še komu to dogaja? Wi-Fi je izklopljen, nastavitve so Ok.

LP

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
zdravo!
Sem nov uporabnik androida
smile-1.gif
Galaxy S, včeraj sem ga nadgradil na zadnjo verzijo froyo 2.2 JPA, me pa zanima kje si nastavim push nastavitve ipd. Zanima me če lahko nastavim sinhronizacijo samo preko wifi, ker nebi rad downloadal podatkov preko 3G.

Lp

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Je že komu telefon crknu al sem jaz prvi?

Nekaj časa je težil, da mu primanjkuje spomina (pa ni bil jasen ali na kartici ali kaj drugega), čeprav je v nastavitvah kazal, da je vsega spomina še malo morje. Torej v gornjem levem kotu je bila rdeča ikona v obliki spominske kartice. Karkoli sem naredil ni pomagalo (brisanje določenih aplikacij, reset, ipd.).

Danes pa je začel sporočati (za pos. aplikacije zapirajo) in tako dokončno odpovedal sodelovanje. Sicer se prižge a nič od njega.

Ponedeljek... servis.

I

Izbrisan uporabnik 474

Verjetno slab ROM. Če ti uspe priti v download meni (glede na to, da se prižge po moje ni problem), naloži nov ROM (XXJPU je daleč najhitrejši in stabilni, 2.2.1 FroYo).

Če pa je še v garanciji in ga nisi nič "posadabljal", potem pa res na servis...

LP
Gargy

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
img0040eu.jpg

rolleyes-1.gif

Galaxy S na uradnem Froyo. Naenkrat bruderu market ni več downloadal,zato je restartat telefon in se pojavi to sporočilo.

Preklopi na anglešcino al pa na novo flashat!

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Vem, da glih ne spada v to temo a....sem v fazi menjave Omnie in sem se že skoraj (zaradi hardwerske superiornosti) odločil za Galaxyja a... vidim, da je njihov support (ROMI, nadgradnje...) še vedno slab in ni odvisen od OSa, ki so pa uporabili za svoj produkt.

Kljub šibkejšem hardweru, sem se odločil za Desire-ja, saj tam vse deluje tako kot mora.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ta napaka se navadno pojavi, če se preko Marketa downlouda več zadev in se zabaše. Odpri Market, Downlouds in kenclaj čakajoče. Če pa to ne pomaga, pa reset na tovarniške nastavitve.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
A nebi raje desire hd? Ima mocnejsi procesor, vec rama, vecji ekran, je novejsi, ...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
A nebi raje desire hd? Ima mocnejsi procesor, vec rama, vecji ekran, je novejsi, ...

Res je. Večji ekran, večji telefon. Sicer HDja res še nisem imel prilike valjati po rokah, a tudi Galaxyja se ne da upravljati z eno roko..
Že zaradi tega mi Desire bolje sede...pač bolje sede v roko.
Pa primoran sem pač prešaltat na Android. Windows 7 phone mi ni zanimiv (nekopatibilnost s starimi programi, multitasking, etc.). Po dolgih letih uporabe Windows mobile (začel s qteki) bom ratal "androist".

Nazadnje urejeno:

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Samsung galaxy S z enim od costum romov na xda-developers laufa tako da se lahko razni HTCji lahko samo skrijejo, proti Desire HD ga zaenkrat ne morem primerjati ker se z HDjem še nisem igral, ampak proti navadnemu desireu se zadeve sploh ne da primerjati iz stališča ekrana, hitrosti, baterije, odzivnosti. Je pa res da galaxy nima led lučke in je večji. Ampak meni super amoled odtehta zadeve. Ne pravim da so htcji slabi telefoni, pravim samo da galaxy s s tovarniškimi romi res ni najboljši/najhitrejši.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Hmm... mogoče bi bilo bolje, da naslednje vprašanje postavim v temo od Desireja. Baje so zadnje pošiljke omenjenega telefona opremljene s SUPER LCD in ne več AMOLED (ki je boljši, a še vedno slabši od SAMOLED) zasloni!? Če je to res.. potem je prednost spet malenkost na strani samsunga... EHHH....

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Hmm... mogoče bi bilo bolje, da naslednje vprašanje postavim v temo od Desireja. Baje so zadnje pošiljke omenjenega telefona opremljene s SUPER LCD in ne več AMOLED (ki je boljši, a še vedno slabši od SAMOLED) zasloni!? Če je to res.. potem je prednost spet malenkost na strani samsunga... EHHH....

res je zadnje pošiljke imajo S-LCD zaslon, ki ima slabši kontrast kot AMOLED, o SAMOLED sploh ne bom govoril
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Samsung galaxy S z enim od costum romov na xda-developers laufa tako da se lahko razni HTCji lahko samo skrijejo
Res je, lahko potrdim... Odkar sem naložil custom froyo iz xda-developers je to čisto drug telefon. Tako glede stabilnosti, kot hitrosti in tudi dodanimi funkcijami. Vsaj 30% boljši se mi zdi, če ne več...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Katerega pa imaš, kakšen link? Mogoče me kdaj zamika da probam
smile-1.gif

Link do teme bi bil fajn, da še bruderu gor naložim.Ima same neke probleme s tem uradnim froyo...Trenutno internet brskalnik dela/ne dela.
rolleyes-1.gif