Samsung I9000 Galaxy S

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Živjo!

Bi mi lahko nekdo pomagal nekaj pri galaxy-ju.

ZANIMA ME KAKO BI IZKLOPIL VIBRIRANJE OB PRITISKU NA KAPACITIVNE TIPKE?

Druga stvar pa me zanima kako bi spremenil barvo menijev, kajti sedaj imam črne in me zanima kako bi to uredil

Setting --> Sound --> Haptic feedback (on/off)

Hmm, glede barv. Sicer obstajajo različni ROM-i, ki so themed (torej grafično spremenjeni), čeprav se ne spomnim, da bi videl kakšnega drugačnega, kot črnega oz. temno modrega (default android barva). Po večini so se spreminjale ikone.

LP
Gargy

Hvala! Glede barv pa... a se da dobiti kje vsaj kakšno temo kjer bi nastavil temno modro barvo? Ker na namizju imam tako lepo barvno ozadje, pootem me pa kar zgrozi ko vidim ves čren meni...

I

Izbrisan uporabnik 474

Če imaš v mislih Settings meni, potem se to ne da spremeniti.
Če imaš v mislih Applications meni, kjer izbiraš programe, potem pa izbira drugega Launcherja:
- ADW Launcher
- LauncherPro

Imaš pa še TouchWizGTG Launcher 1.1, ki je le izboljšan originalni launcher. Posbenost je ta, da lahko nastaviš pod katero številko imaš Home Screen (po defaultu je to številka 1), pinch-to-zoom (uporabmo pri 2.1, 2.2 ima že vgrajeno), Landscape mode, ikone v meniju brez barvnega ozadja in pa to kar iščeš -ozadje ni več črno, ampak je zamegljena slika tvojega ozadja.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822523

Upam, da ti to kaj pomaga.
LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Vsekakor potrebuješ dober explorer, saj je potrebno zamenjato stock launcher s tem predelanim (ki je, mimogrede, port iz Galaxy TAB-a). Priporočen program je ROOT Explorer. Zdaj ali je potreben root ali ne, ti ne morem povedat (namreč takoj ko naložim nov firmware, obvezno telefon root-am in pa busybox).

Poglej navodila na linku in probaj. Če potrebuješ root in telefona nočeš rootat, potem ti priporočam ADW Launcher (dosegljiv na marketu breplačno), ki je najbolj podoben temu launcherju.

LP
Gargy

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.377
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko smo ravno pri koledarjih: a se da kot default koledar nastavit exchange koledar namesto moj koledar. Ker mi gre na k... vsakič ko ustvarim dogodek ročno nastavljat naj ga v exchange koledarju naredi.
Razumel bi, da bi bil googlov koledar default (tega se verjetno da držat usklajenega z exchange), ne pa kar en Moj koledar ...

Calendar --> spodnji levi gumbek ---> More --> Settings --> Calendars ---> Izbereš kateri koledar ti naj prikaže.

Sam imam 8 različnih koledarjev (vsi na Google, sinhronizirani z Outlookom) in ko ustvarim nov dogodek, je kot primarni koledar izbran zadnji uporabljen. Se ne spomnim, kako je bilo to pri verziji 2.1, ampak tako deluje na 2.2 FroYo.

LP
Gargy

2.1 je (sem malo googlel vmes) tozadevno glup. Jaz imam v settingih itak samo exchange koledar vklopljen, ampak ko ustvarim nov dogodek, vedno poudi (izklopljeni) Moj koledar
Bolezen 2.1, menda.
Enkrat bom res moral skočit da mi updejtajo na 2.2 na Mobitelu ...

chubby

Zelenc'
22. nov 2010
1
0
1
Zdravo
Jest mam pa en problemček. Namreč ko hočem odpret koledarček mi odpre aplikacijo samo v njej ni koledarčka ampak je samo neka povezava za google in facebook.
A se komu sanja zakaj ne morem do koledarja.

Thanks
.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Poskusi....ampak imam občutek, da te bodo poslali točno tja, vsaj mene so ( nisem še pa šel)..

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Pozdravljeni!

Od kar sem si v googl kontaktih ustvaril skupine (prijatli, služba, družina...) imam pri iskanju kontakta v telefonu težavo in sicer moram najprej izbrati v kateri skupini se nahaja določeni kontakt in še le nato mi ga najde. Vse skupaj je zelo moteče.
Kako imate vi kaj porihtane te zadeve, oziroma ali pri vas deluje iskanje avtomatsko preko vseh skupin, kot sem si to jaz na začetku predstavljal??

Lp;

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Pozdravljeni!

Sedaj sem testiral kar nekaj aplikacij ki jih nisem vseh zbrisal. In pojavil se je kar velik LAG . Morda ve kdo kakšni programi najbolj sodelujejo z lagom?

Zanima me tudi kako lahko kar internetni program porabi 100MB rama. In če slučajno med tem stisnem home tipko da nočem zapreti interneta in grem v meni , gre strašansko počasi.....

Ima kdo kakšno rešitev

Imam:
/ FROYO 2.2
/ 1900XXJPM
/RAZLIČICA JEDRA: 2..6.32.9 - root@SE-S611 #1 (NI ROOTAN)
/VERZIJA JP5

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Danes se mi je updatal Kies. In potem mi javi da je update na voljo. Jutri probam
smile-1.gif

1068918-Untitled.png

Priponke

• 1068918-Untitled.png
    1068918-Untitled.png
    16,4 KB · Ogledi: 214

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Meni pa kljub DL.ju KIES-a, ki se je izvedel včeraj program pravi, da ni upgrade-a

Model name: GT-I9000
Current Version: PDA: JG1 / PHONE: JG1 / CSC: JF9
This devices's version can not be updated.

Kaj storiti ?

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Kako da ne, čisto spodaj je izberi melodijo.

Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...