Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Kako da ne, čisto spodaj je izberi melodijo.
Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Citat:
Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...
Porini vse skupaj navzgor, pa se ti bosta pokazali še Nastavitvi obvestila: Vibriranje in Melodija
Verjetno še imaš 2.1 Androida gor. Tam ni te možnosti (no, vsaj jaz jo tudi ne najdem)..Citat:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...Citat:
Porini vse skupaj navzgor, pa se ti bosta pokazali še Nastavitvi obvestila: Vibriranje in Melodija
Nimam...resnično. Kako je to mogoče?? Kako narediš print scren na telefonu?
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
obstaja kaka "ALT+TAB" kombinacija tipk? v samsungovem task managerju vidim kateri appi laufajo v seznamu a ne morem kliknit nanje na seznamu da bi me prestavil v željen app ampak moram najti zadevo med ikonami in kliknit na ikono app-a.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Zakaj Mobitel sploh oglašuje telefon če ga ni možno dobiti. <Danes sem jih klical pa nimajo pojma kdaj bodo prišli, še na zastopniku RAM nimajo pojma in oni se imajo za prodajalce