Samsung I9000 Galaxy S

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Nes ga na M... pa naj ga oni posodobijo
evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Kako da ne, čisto spodaj je izberi melodijo.

Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...

Porini vse skupaj navzgor, pa se ti bosta pokazali še Nastavitvi obvestila: Vibriranje in Melodija
1069003-SC20101124-211333.png

Priponke

• 1069003-SC20101124-211333.png
    1069003-SC20101124-211333.png
    53,4 KB · Ogledi: 172

Fly

Guru
21. jul 2007
2.657
512
113
najbolje da ga nadgradite preko odina. je zelo enostavno in vam vzame 5minut

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Citat:

Imam samo: Koledarji, Sinhronizacija koledarja, Privzeti pogled, Dnevni pogled, Prvi dan v tednu ter Skrij zavrjene dogodke. To je to. Za zvok nimam možnosti...

Porini vse skupaj navzgor, pa se ti bosta pokazali še Nastavitvi obvestila: Vibriranje in Melodija

Nimam...resnično. Kako je to mogoče?? Kako narediš print scren na telefonu?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
za print screen moraš imeti root pa screen capture program (nekaj podobnega) Mislim, pa da za froyota ne rabiš roota.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Citat:

Nimam...resnično. Kako je to mogoče?? Kako narediš print scren na telefonu?
Verjetno še imaš 2.1 Androida gor. Tam ni te možnosti (no, vsaj jaz jo tudi ne najdem)..
Pobi ti veselo dajejo slike od Froyota...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri Froyotu za print screen pritisneš in držiš tipko za nazaj in pritisneš Home. Če imaš res še 2.1, ga nesi na RAM2, da ti naložijo Froyota, ali pa upaj, da ga boš lahko preko Kiesa sam nadgradil. Froyo ima res nekaj cukrčkov.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Ima kdo težave s počasnim internetom? Namreč, kolegu na Nokii 7230 hitreje odpira net kakor na Samsung-u, da ne govorimo o Facebooku ko se vpisuje še in še, medtem ko kolega že veselo brska? Je potrebno kaj dodatno vklopiti?

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Mene pa zanimata dve zadevi...

1. ko grem vn iz WebBrowserja s back tipko se app ne ugasne - ostane prižgan (task manager kaže da 1 app laufa), kot da bi pritisnil home tipko. tako da moram webbrawser ugasnit v samsungovem task managerju.... kako exitaš browser tako da se ugasne?

2. obstaja kaka "ALT+TAB" kombinacija tipk? v samsungovem task managerju vidim kateri appi laufajo v seznamu a ne morem kliknit nanje na seznamu da bi me prestavil v željen app ampak moram najti zadevo med ikonami in kliknit na ikono app-a.

hvala za pomoč in info

lp!

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
obstaja kaka "ALT+TAB" kombinacija tipk? v samsungovem task managerju vidim kateri appi laufajo v seznamu a ne morem kliknit nanje na seznamu da bi me prestavil v željen app ampak moram najti zadevo med ikonami in kliknit na ikono app-a.

Jest uporabljam tole Visual Task Switcher.

LP

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Imam eno vprašanje, upam da mi lahko kdo pomaga in sicer imam android 2.1 -update 1, eclair.xfjm6 zadevo sem rootal preko z4root aplikacije. Superuser ikonco imam zadeva deluje, instaliral sem iz marketa pe ROM MANAGER, ali lahko sedaj kar prek ROM MANAGERJA zamenjam rom ali moram nujno preko odina/kiesa? Ali moram telefon najprej dati na jm8 in potem lahko preko ROM MANAGERJA izbiram rome?

Najlepša hvala za odgovor.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Zakaj Mobitel sploh oglašuje telefon če ga ni možno dobiti. <Danes sem jih klical pa nimajo pojma kdaj bodo prišli, še na zastopniku RAM nimajo pojma in oni se imajo za prodajalce

Rokk

Pripravnik
9. jul 2008
34
0
6
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Zakaj Mobitel sploh oglašuje telefon če ga ni možno dobiti. <Danes sem jih klical pa nimajo pojma kdaj bodo prišli, še na zastopniku RAM nimajo pojma in oni se imajo za prodajalce

467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

kako se na samem telefonu pogleda serijsko številko (oz. imei in podobno), da jo primerjaš z tisto na škatli in računu?

hvala

lp