Samsung I9000 Galaxy S

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Kupil bi si ta telefon pri Mobitelu, ker mi je ravno pretekla naročnina. A se ga sploh še da kje dobit?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Se da kje izklopit USB napajanje baterije? Telefon nima nobene možnosti, kaj pa kakšen program?

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Kako v e-pošti vklopiš, da te vpraša ali pošlje potrdilo o prebrani potši ali ne. Ker sedaj, če je mail prejet z zahtevo o prebranem mailu ti samodejno pošlje potrdilo.

Nazadnje urejeno:

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Evo, SGS se fila, iz starega mobitela sem migriral kontakte (188 jih je) v Gmail in jih merge-al s emaili. Ti kontakti so sedaj v contact group-i "Mobitel".

Ko se SGS nafila bi rad sledeče: da se iz Gmalia uvozijo izključno kontakti v groupi "Mobitel" in potem še da se le ti osvežijo s slikami iz Facebooka brez da se uvozijo dodatni FB kontakti/osebki, ki sploh nimajo telefona/emaila ...se pravi, da bi na koncu imel le osnovnih 188 kontaktov.

...na netu sem prebral da tak selektivni uvoz in sync ni ravno simpl ...je komu že uspelo al imam prevelike želje?

hvala za pomoč!

Nazadnje urejeno:

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Oj, danes koncno docakal svojega S.
smile-1.gif

Vgrajena programska oprema: 2.2,
razlicica osnovno pasovne... : I9000XXJPH
razlicica jedra: 2.6.32.9
stevilka gradnje: FROYO.XFJP3

kje pogledaš te podatke?

hikosgrl

Zelenc'
8. jan 2010
5
0
1
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Oj, danes koncno docakal svojega S.
smile-1.gif

Vgrajena programska oprema: 2.2,
razlicica osnovno pasovne... : I9000XXJPH
razlicica jedra: 2.6.32.9
stevilka gradnje: FROYO.XFJP3

kje pogledaš te podatke?

Joj js mam vse enako na svojem S. Aparat je nenormalno počasen, slik ne odpira, če jih dobim preko MMS, vibra ne dela. Aparat se kar sam sesuva... Vglavnem je možna kakšna nadragnja al servis? Ker enastavna kakršnakoli aplikacija, ki jo dodatno namestim ne dela, ali pa odpira pol ure...

I

Izbrisan uporabnik 474

XXJPH je beta unofficial release in je imel kar nekaj bugov.

Ne vem kaj se grejo pri ponudnikih, da nalagajo neuradne nadgradenj... Mogoče hočejo pač tržit telefon kot FroYo 2.2.

Uradni Froyo za Slovenijo (z oznako "MOT" (Mobitel) in "SIM" (SiMobil)) je XFJP7 z CSC verzijo XXJP7.

Citat:

OFFICIAL release
Version: 2.2 Froyo
PDA version I9000XFJP7
PDA Build time: 2010.10.27 09:38:44 KST
PDA Changelog: Unknown
MODEM version I9000XXJPP
MODEM Build time: 2010.10.26 16:19:10 KST
MODEM Platform: Infineon X-Gold 616

LP
Gargy

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Kako izklopiti oz. omogočiti snemanje videoposnetkov in slikanje kljub preostalim 10% baterije. Ker ravno ko je kaj za poslikat le to ni možno, ker mi napiše, da je baterija prazna. Se da kako to izključiti?

I

Izbrisan uporabnik 474

Ko je baterija pod določenimi % (nisem prepričan ali je to pri 10 ali 15%), gre telefon v t.i. "power save" način, kjer so onemogočene nekatere funkcije. žal ne vem, kaj vse je med temi funkcijami, vsekakor pa sta med njimi tudi slikanje in snemanje videa...

LP
Gargy

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Evo nafilal sem galaxija in se cel dal igral znjim, predvsem prek wifija ...baterija kaže 25%

Mam pa dva vprašanja glede teh sinhronizacij imenikov in koledarja. Prijavil sem se v gmail in facebook.

1. kontakti uvoženi s gmaila in facebooka se ne združijo, tudi tisti ki majo do črke isto ime tako ta imam za vsakega po dva zapisa:
- "Janez Hribar, email@gmail.com, 041700700"
- "Janez Hribar, email@gmail.com, [profileSlika]"
...nekako se pričakoval da mi bo zadevo združil - gmail kontaktu dodal sliko, se da to?

2. ko sem se logiral v facebook account mi je sync-al FB dogodke in rojstne dneve 500 folka, ki ga niti dobro ne poznam, v telefonov koledar s imenom "Moj koledar". Kak to sedaj vn fliknem ne da enega po enega brišem? se kaj v stilu "delete all events from Moj koledar"?

hvala za pomoč

lp!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Ko smo ravno pri koledarjih: a se da kot default koledar nastavit exchange koledar namesto moj koledar. Ker mi gre na k... vsakič ko ustvarim dogodek ročno nastavljat naj ga v exchange koledarju naredi.
Razumel bi, da bi bil googlov koledar default (tega se verjetno da držat usklajenega z exchange), ne pa kar en Moj koledar ...

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Živjo!

Bi mi lahko nekdo pomagal nekaj pri galaxy-ju.

ZANIMA ME KAKO BI IZKLOPIL VIBRIRANJE OB PRITISKU NA KAPACITIVNE TIPKE?

Druga stvar pa me zanima kako bi spremenil barvo menijev, kajti sedaj imam črne in me zanima kako bi to uredil

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko smo ravno pri koledarjih: a se da kot default koledar nastavit exchange koledar namesto moj koledar. Ker mi gre na k... vsakič ko ustvarim dogodek ročno nastavljat naj ga v exchange koledarju naredi.
Razumel bi, da bi bil googlov koledar default (tega se verjetno da držat usklajenega z exchange), ne pa kar en Moj koledar ...

Calendar --> spodnji levi gumbek ---> More --> Settings --> Calendars ---> Izbereš kateri koledar ti naj prikaže.

Sam imam 8 različnih koledarjev (vsi na Google, sinhronizirani z Outlookom) in ko ustvarim nov dogodek, je kot primarni koledar izbran zadnji uporabljen. Se ne spomnim, kako je bilo to pri verziji 2.1, ampak tako deluje na 2.2 FroYo.

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Živjo!

Bi mi lahko nekdo pomagal nekaj pri galaxy-ju.

ZANIMA ME KAKO BI IZKLOPIL VIBRIRANJE OB PRITISKU NA KAPACITIVNE TIPKE?

Druga stvar pa me zanima kako bi spremenil barvo menijev, kajti sedaj imam črne in me zanima kako bi to uredil

Setting --> Sound --> Haptic feedback (on/off)

Hmm, glede barv. Sicer obstajajo različni ROM-i, ki so themed (torej grafično spremenjeni), čeprav se ne spomnim, da bi videl kakšnega drugačnega, kot črnega oz. temno modrega (default android barva). Po večini so se spreminjale ikone.

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik boogle pravi:
1. kontakti uvoženi s gmaila in facebooka se ne združijo, tudi tisti ki majo do črke isto ime tako ta imam za vsakega po dva zapisa:
- "Janez Hribar, email@gmail.com, 041700700"
- "Janez Hribar, email@gmail.com, [profileSlika]"
...nekako se pričakoval da mi bo zadevo združil - gmail kontaktu dodal sliko, se da to?

Telefon bi ti moral sam pravilno združiti kontakte iz različnih sourcov (gmail, SIM, facebook, MySpace itd.). zakj ti tega ni naredil, klub enakim imenom in priimkom, mi jasno. Lahko pa to storiš ročno:

Contacts --> izbereš želeni kontakt --> spodnji levi gumbek --> Join contact --> poiščeš ustrezni zapis za združit.

Citat:
Uporabnik boogle pravi:
2. ko sem se logiral v facebook account mi je sync-al FB dogodke in rojstne dneve 500 folka, ki ga niti dobro ne poznam, v telefonov koledar s imenom "Moj koledar". Kak to sedaj vn fliknem ne da enega po enega brišem? se kaj v stilu "delete all events from Moj koledar"?
lp!

Ne verjamem, da ti je združil My calendar in Facebook calendar v enega skupnega. Preveri v Google koledarju (na PC-ju) če ti je res zmetalo te podatke v en koledar.

Bolj verjetno je, da ti Calendar prikazuje podatke iz My Calendar in facebook events. Poglej moj odgovor SJTV1-ju kako vklopit/izklopit koledarje za prikaz.

LP
Gargy