Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Se da kje izklopit USB napajanje baterije? Telefon nima nobene možnosti, kaj pa kakšen program?
Citat:
Uporabnik atomikkus pravi:
Kupil bi si ta telefon pri Mobitelu, ker mi je ravno pretekla naročnina. A se ga sploh še da kje dobit?
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Oj, danes koncno docakal svojega S.
Vgrajena programska oprema: 2.2,
razlicica osnovno pasovne... : I9000XXJPH
razlicica jedra: 2.6.32.9
stevilka gradnje: FROYO.XFJP3
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Oj, danes koncno docakal svojega S.
Vgrajena programska oprema: 2.2,
razlicica osnovno pasovne... : I9000XXJPH
razlicica jedra: 2.6.32.9
stevilka gradnje: FROYO.XFJP3
kje pogledaš te podatke?
Citat:
OFFICIAL release
Version: 2.2 Froyo
PDA version I9000XFJP7
PDA Build time: 2010.10.27 09:38:44 KST
PDA Changelog: Unknown
MODEM version I9000XXJPP
MODEM Build time: 2010.10.26 16:19:10 KST
MODEM Platform: Infineon X-Gold 616
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko smo ravno pri koledarjih: a se da kot default koledar nastavit exchange koledar namesto moj koledar. Ker mi gre na k... vsakič ko ustvarim dogodek ročno nastavljat naj ga v exchange koledarju naredi.
Razumel bi, da bi bil googlov koledar default (tega se verjetno da držat usklajenega z exchange), ne pa kar en Moj koledar ...
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Živjo!
Bi mi lahko nekdo pomagal nekaj pri galaxy-ju.
ZANIMA ME KAKO BI IZKLOPIL VIBRIRANJE OB PRITISKU NA KAPACITIVNE TIPKE?
Druga stvar pa me zanima kako bi spremenil barvo menijev, kajti sedaj imam črne in me zanima kako bi to uredil
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
1. kontakti uvoženi s gmaila in facebooka se ne združijo, tudi tisti ki majo do črke isto ime tako ta imam za vsakega po dva zapisa:
- "Janez Hribar, email@gmail.com, 041700700"
- "Janez Hribar, email@gmail.com, [profileSlika]"
...nekako se pričakoval da mi bo zadevo združil - gmail kontaktu dodal sliko, se da to?
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
2. ko sem se logiral v facebook account mi je sync-al FB dogodke in rojstne dneve 500 folka, ki ga niti dobro ne poznam, v telefonov koledar s imenom "Moj koledar". Kak to sedaj vn fliknem ne da enega po enega brišem? se kaj v stilu "delete all events from Moj koledar"?
lp!