Samsung I9000 Galaxy S

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Samo en dan ima 24 ur, on pa ima enake nastavitve in približno enako uporabo kot jaz pa moj telefon drži 48ur njegov pa 12ur. Nekaj ne štima, ker nekaj pije baterijo.

Nazadnje urejeno:

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Zgleda da nekaj ni OK. Imaš kakšne sumljive widgete naložene?

Nič posebnega....
Imam le ROM stari.

Še kakša ideja mogoče kaj bi lahko bilo? Aplikacije, ki delajo v ozadju sproti izključujem.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Nalozi drug rom. Ce bo tezava ostala daj nazaj gor originalnega ki ga imas zdaj in nesi na servis. Lahko da je tezava v polnilcu. Ne bi bil prvi primer pri Samsungih da polnilec ne dela vredu.

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Hmmm bom se pozanimal.

Sem pa zdaj bral malo teste baterij in se medseboj zelo razlikujejo.

Npr. tale test jim je baterijazdržala zelo malo časa.
Potem v v tem testu jim je baterija zdržala kar celih 84 ur (3,5 dni).

Zaradi česa res pride do teh razlik?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mogoce razlicne celice v baterijah? Zgleda da je pri Samsungu loterija z baterijami. Vem da sem nekje bral da naj bi se razlikovale baterije po oznakah ampak je samsung rekel da je baterija identicna v vseh,oznake pa se razlikujejo zaradi regij. Poglej katero oznako imas pa bomo primerjali. Ce te pa zanima kaj glede nalaganja novega roma pa sporoci tu ali pa pisi na ZS za navodila. Ni pa nobena umetnost to poflashati

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:

Voodoo 5 preview for Froyo is freshly available (as version pre3).

Probal, quadrant score 1550
confused-1.gif

Jest sem nadgradil SGS na Froyota JP6 preko Kies (regedit fora) ...

Kakšna je ta fora? Ker meni Kies ne ponudi Froyota ... Pravi, da ni nadgradenj na voljo, pa imam 2.1 gor ...
Na servis se mi ne hodi, ker ne delajo ob normalnih urah ...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
V registru spremeniš nekatere vrednosti da Kies tvoj aparat zazna kot da je iz druge države in ponudi update. Sam sem to tudi probal in zadeva ne deluje več. Meni je ponudilo nek stari 2.1 Skandinavski ROM. Sem potem updejtal na JP6 preko Odina in telefon deluje odlično brez LagFixa in Root-a.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Koliko Vam kaj drži baterija z froyom?

Meni je danes polno baterijo čez noč (slabih 7 ur) pojedel!!!
frown-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
To je pri vseh Samsungih enako, to z zvonenjem
smile-1.gif

Kar se pa baterije tiče na JP6 (Froyo) pa kot sem že zadnjič napisal okoli 48ur z 2-ma Gmailoma na syncu

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
V registru spremeniš nekatere vrednosti da Kies tvoj aparat zazna kot da je iz druge države in ponudi update. Sam sem to tudi probal in zadeva ne deluje več. Meni je ponudilo nek stari 2.1 Skandinavski ROM. Sem potem updejtal na JP6 preko Odina in telefon deluje odlično brez LagFixa in Root-a.
A se ti da kak link na navodila za update preko Odina napisat? Pa link na JP6 dat. Odina imam nameščenega,s amo se ne kako ne lotim, ker nisem res OK navodil še našel. Poleg tega me malo skrbi, ker winse virtualno laufam na macu ...
Al bom moral res na m@ skočit
confused-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.656
511
113
pa obvezno ga najprej flashaj na JM8. Jaz sem ga direkt na JP6 in rezultat je bil obupen, še sporočila nisi mogel pisati, da ne govorim kako je vse počasi delalo.