Samsung I9000 Galaxy S

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Nisem še zasledil (mogoče sem preslabo gledal)...
Kako lahko preverim koliko podatkov sem prenesel preko wi-Fi, koliko preko mobilnega omrežja in koliko preko kabla?
Je kakšna aplikacija ki mi to pokaže ali je kje v menijih skrito, pa mi ni uspelo pogruntat?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kies mi ponuja firmware nadgradnjo, a se splača? Na telefonu je že android 2.2 froyo. Se da kje videti, katera je zadnja verzija firmwarea in kaj vse spremeni / popravi,itd? Zaenkrat telefon dela ko šus, nobenih problemov, moti me edino to, da se GPS nikokor ne poveže.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ksz
Za vse ki imate "camera failed" oz. "snemanje ni uspelo" error na fotoaparatu: ali je kriv kak program ali pa je potrebno flashat na novo (meni je pomagalo slednje). Pišem pa zato, ker sam nikjer na netu nisem našel nobene pametne rešitve na moj problem.
tongue-1.gif

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Imam težavo. Hočem povezati galaxy na računalnik in mi nikakor ne uspe. Namestil sem si samsung keis in izbral v nastavitvah telefona da se mi poveže preko samsung keis ampak se nikakor ne povežeta. Na telefonu mi sicer piše, da je povezan a na rčunalniku ni ne duha ne sluha o kaki povezavi. Ne povežeta se tudi, če izberem shranjevalna naprava... Kje je težava?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
kies ti gre odpret? meni na netbooku dela, na stacionarcu pa ne. na obeh je isti windows.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
S Kiesom so hude težave. Kdaj dela, drugič ne. Ena verzija nikoli, druga v polovici povezav ... skratka živo sranje.
Sicer pa je itak neuporaben - za prenašanje datotek uporabi USB povezavo, če pa bo slučajno nadgradnja FW pa na servis
bonk.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Imam težavo. Hočem povezati galaxy na računalnik in mi nikakor ne uspe. Namestil sem si samsung keis in izbral v nastavitvah telefona da se mi poveže preko samsung keis ampak se nikakor ne povežeta. Na telefonu mi sicer piše, da je povezan a na rčunalniku ni ne duha ne sluha o kaki povezavi. Ne povežeta se tudi, če izberem shranjevalna naprava... Kje je težava?

Uporabljas kaksen drug launcher.. recimo launcherpro? e uporabljas potem šaltaj na orginalnega in zadeva se bo povezala..

Drugace pa nevem v cem je problem

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:

Tudi meni na domačem računalniku ni delal, pa če sem se postavil na glavo. Potem sem Kies deištaliral iz Control Panela, deištaliral Samsungove driverje, prav tako iz Control Panela. Iz registrov sem zbrisal ključ Samsung iz HKLM/Software in HKCU/Software. Iz Program Files sem ravno tako zbrisal mapo Samsung.
Potem sem naložil zadnji Kies, ga pognal in priključil telefon. Ponovno so se naložili driverji in povezava s Kiesom dela kot pesem.
cheer.gif

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik krava pravi:
S Kiesom so hude težave. Kdaj dela, drugič ne. Ena verzija nikoli, druga v polovici povezav ... skratka živo sranje.
Sicer pa je itak neuporaben - za prenašanje datotek uporabi USB povezavo, če pa bo slučajno nadgradnja FW pa na servis
bonk.gif

Tudi tako mi računalnik ne prepozna telefona... Se pravi, če izberem kot shranjevalna naprava" mi ne prepozna telefona.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
bonk.gif
Tudi tako mi računalnik ne prepozna telefona... Se pravi, če izberem kot shranjevalna naprava" mi ne prepozna telefona.

Če ga želiš videti kot disk (pod neko črko), moraš na telefonu narediti še nekaj. Po priključitvi (in potrditvi na telefonu) preko USB, moraš "dol potegniti" še tisti notification rolo na osnovnem zaslonu. Potem klikneš na povezavo in izbereš Mount. To bo "zmountalo" disk v računalniku.

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
bonk.gif

Če ga želiš videti kot disk (pod neko črko), moraš na telefonu narediti še nekaj. Po priključitvi (in potrditvi na telefonu) preko USB, moraš "dol potegniti" še tisti notification rolo na osnovnem zaslonu. Potem klikneš na povezavo in izbereš Mount. To bo "zmountalo" disk v računalniku.

Deluje. Hvala

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Citat:
Uporabnik krava pravi:

Deluje. Hvala

zmaga.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Men drži en dan, če je vse vklopljeno. Lahko flashas na kateri koli rom ne samo na froyo 2.2 jp6, ta naj bi bil zdanji rom in zelo dobro dela tako da ti ga priporočam...Se pravi nadgradiš svoj telefon z novim boljšim romom kot je trenutno jp6