Samsung I9000 Galaxy S

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
grin1.gif

@jest - sem šele potem videl, da je to iz marketa slika ja
smile-1.gif

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Kako pa prideš do sem
confused-1.gif
Meni tako pokaže, če sem povezan prek wifi pa sploh ne odpre...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Kako pa prideš do sem
confused-1.gif
Meni tako pokaže, če sem povezan prek wifi pa sploh ne odpre...

Del varnosti (in biznisa) je tudi to, da pri odpiranju planeta uporabljaš njihov prenos podatkov...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
... ki pa je za dostop do mobilnega planeta brezplačen.

Dostop do strani ali tudi prenos podatkov? Potem lahko popolnoma brezplacno dostopas do novic na portalu? Predplacniki tudi?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zakaj na PCju ne prikaže diska notranje naprave in kartice, ko povežem PC in telefon preko bluetootha? Napravi se najdeta, ampak nobenega od diskov pa ne prikaže. Je v telefonu še treba kaj nastavit?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Zakaj na PCju ne prikaže diska notranje naprave in kartice, ko povežem PC in telefon preko bluetootha? Napravi se najdeta, ampak nobenega od diskov pa ne prikaže. Je v telefonu še treba kaj nastavit?

Si šel v nastavitve, about phone, usb settings in tam izbereš, da te telefon vpraša ob priklopu na pc kaj hočeš narediti....Potem izbereš mass storage, se ti telefon poveže z pc-jam, potem v telefonu potegneš dol notification bar pritisneš usb, daš mount oziroma vpni in bi mogel dobiti dva diska na komp....

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Si naredil tako kot sem ti napisal?? Če hočeš dobiti mass storage moraš najprej v telefonu nastavit, da te ob vklopu v pc vpraša kaj naj naredi...potem ga priklopiš v pc in bi moral dobiti opcijo z mass storage,

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Samo on za B L U E T O O T H sprasuje...

A se da sploh? Sam se nisem povezoval z BT androida s pcjem. Rajsi s kablom povezem.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Opozorilo za tiste, ki kupujete Galaxy S-e pri SiMobilu. Meni se je zgodilo da sem aparat kupil pri njih par dni nazaj in sem ugotovil da je bil aparat zaklenjen. Ves razočaran sem že nameraval obiskati najbližji SiMobilov center (cca 50km v eno smer) da mi ga odklenejo, ampak me je hvala bogu moja trma prepričala da sem se malo spravil pregledovati forume in našel preprost način kako odkleniti aparat doma. Na marketu dobite zastonjsko aplikacijo, ki se imenuje SGS Unlock (če se ne motim) in na aparatu poišče kodo, ki vam omogoči odklep aparata. Potem v aparat vstavite SIM drugega operaterja, prižgete aparat, ko telefon od vas zahteva da vnesete PIN operaterja (ne PIN SIM kartice) vpišete kodo, ki vam jo izpiše program in telefon je odklenjen na vsa omrežja
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:

Na Marketu je kup aplikacij, ki omogočajo bluetooth file transfer. Če hočeš videti diske, je potreben poseben driver oz. protokol.