Samsung I9000 Galaxy S

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Upam da imaš prov. Menjal sem rom in se mi sedaj noče več povezati, tko da resnično upam, da je težava samo začasno..

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1
Sedaj sem dal Froyota gor, samo mi je zginila bližnica za planet kjer sem lahko gledal kakoliko MB prenosa sem že naredil.
Sedaj si tega ne morem nikakor naštimati nazaj, ker hoče neko osebno geslo. Samo ko sem jaz kupil telefon mi ni bilo potrebno nič tipkati kakšnega gesla ali kaj podobnega :S

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Seveda da ti je zginila, saj si mel predvidevam prej rom od mobitela gor oziroma tistega katerega si dobil pri mobitelu in oni dajo zraven vso šaro od planeta, sedaj imaš pa neuradni rom gor na katerem nimaš planet funkcij gor.
Glede mb prenosa imaš pa polno drugih aplikacij in ne rabiš planeta. 3G watch dog je vredu, dobiš jo na marketu..

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
In kakšna šara ali funkcije od planeta so ble gor? Na Desire je bil čist normalen WWE rom, sam da so pri mobitelu dal na namizje 2 bookmarka (planet in monitor, če se prov spomnem)...

@toXic: Odpri s browserjem planet.mobitel.si, (ne prek wifi!), izberi tm Moj Mobitel, potem Monitor in to shrani kot bookmark (Menu->Add Bokkmark). Zapri browser in drži na namizju, da se odpre menu za dodajat widgete in izberi Shortcut->bookmark in izberi Monitor.
Lahko pa probaš tudi tole: http://slo-android.si/forum/topic.html?id=812
smile-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Če je uraden je poden(+verjetno ni ker so skinali source), kar so tudi potrdili pobi na XDA.. Pocakajmo na uraden izid - Kies

Priporocam ostanite na JM8/9&lagfix. =)

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
In kakšna šara ali funkcije od planeta so ble gor? Na Desire je bil čist normalen WWE rom, sam da so pri mobitelu dal na namizje 2 bookmarka (planet in monitor, če se prov spomnem)...

@toXic: Odpri s browserjem planet.mobitel.si, (ne prek wifi!), izberi tm Moj Mobitel, potem Monitor in to shrani kot bookmark (Menu->Add Bokkmark). Zapri browser in drži na namizju, da se odpre menu za dodajat widgete in izberi Shortcut->bookmark in izberi Monitor.
Lahko pa probaš tudi tole: http://slo-android.si/forum/topic.html?id=812
smile-1.gif

Gor je blo še: planet vreme, planetTV,planet...Ne spomnem se dobro oziroma točno, bile se 3,4 appi od planeta in če si na simobilu ti nič ne morejo koristiti

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Če je uraden je poden(+verjetno ni ker so skinali source), kar so tudi potrdili pobi na XDA.. Pocakajmo na uraden izid - Kies

Priporocam ostanite na JM8/9&lagfix. =)

Trenutno imam tudi sam JM8 in lagfix in zadeva dobro dela, vendar bi probal 2.2 + lagfix;)

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Jest, a je to htcjev widget za vreme + uro, ali je to mogoče dobiti na marketu? Mater, sem pregledal že vse možno, pa nisem uspel dobit takega widgeta
tongue-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Jest, a je to htcjev widget za vreme + uro, ali je to mogoče dobiti na marketu? Mater, sem pregledal že vse možno, pa nisem uspel dobit takega widgeta
tongue-1.gif

Kupiš pravi telefon, pa ga imaš
evil.gif