Samsung I9000 Galaxy S

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Ponoči je še delalo, sem updejtal okrog polnoči :D
Danes dopoldan sem hotel kolegu isto nadgradit, pa ni več na izbiro 2.2 JPM, ampak 2.1 JM1

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Si ti naredil reset telefona? Jaz ga nisem, ampak razmišljam o tem, ker se mi browser obcasno sesede. Ne vem zakaj, se mi ni dalo raziskovat
smile-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Obvezno hard reset/clear cache/partition cache ce delas prehod 2.1 > 2.2.. po moznosti se format kartice preko androida.. le tako dobis optimalen sistem.

Sicer se mi ta 2.2 niti malo ne dopade.. sem pricakoval dosti dosti vec (aka nexus one hitrejsi sistem - JIT) ampak samsung pac sucks in njihov beden RFS (LAG LAG LAG).. aparat se ze prodaja
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Ne, "cakam" na VooDoo.. (ce ga bom docakal pred prodajo =))

Mislim da bo padel kar WP7 aparat.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Ne, "cakam" na VooDoo.. (ce ga bom docakal pred prodajo =))

Mislim da bo padel kar WP7 aparat.

Voodoo 5 preview for Froyo is freshly available (as version pre3).

Probal, quadrant score 1550
confused-1.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Se da na Galaxy-u v widgetu, kjer ti prikazuje novice, vreme bla bla nastaviti, da ti prikazuje novice z neke druge strani, ne pa privzetih?

LP

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:

confused-1.gif

Jest sem nadgradil SGS na Froyota JP6 preko Kies (regedit fora) pa se je občasno zatikal. Potem sem nardil wipe in reset, naložil Voodoo 5 pre3 in zdaj dela odlično. Qudrant score imam 1529.

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik AIDS pravi:

confused-1.gif

Quadrant score je bullshit, kar so že itak vsi ugotovili. Vzemi ROM JM8 ali JM9, daj gor Voodoo, nato pa še OCLF, pa boš imel Quadrant score 2500. Telefon pa še bo vedno delal enako hitro.

Je pa zdaj nastala dobesedno eksplozija različnih lagfixov na FroYo osnovi, odkar je kernel uradno dostopen kot open-source.
Do sedaj sem zasledil konverzije datotečnih sistemov na ext2, ext3, ext4 in jfs. Vsi imajo Quadrant score pod 2k, vseeno pa delajo zelo zelo hitro.

LP
Gargy

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Gargy, a katerega posebej priporočaš? S temi lagfixi se nisem nikoli kaj posebej ukvarjal, bi pa poskusil saj je občasno res moteče...

I

Izbrisan uporabnik 474

VooDoo je že na voljo za 2.2. Dela super.
Katerega priporočat? Treba bo malo počakat, saj so vsi precej sveži in še ni toliko bug-reportov. Največji probelm Voodoo-ja pri 2.1 je bila poraba batrije. Na te info bo potrebno malo počakat.

Vsekakor pa je prava pot lagfix z kernelom in ne recimo SW lagfix, kot recimo OCLF. VooDoo izgleda obetaven, trenutno ga imam kakšen dan in deluje super. Zelo dobro kaže tudi z sistemom jfs, ki je karakteristično gledano boljši od ext4 (katerega uporablja voodoo), vendar še ni tako preizkušen (avtor voodoo-ja je kolebal med ext4 in jfs datotečnim sistemom).

Po mojih ocenah bi zaenkrat dal glas za Voodoo, ki je že preizkušen na 2.1, ostalim dajmo še malo časa, verjamem pa, da Voodoo ne bo obdržal tittule za najboljši lagfix. Vse je odvisno, kako velike so spremembe FroYa napram Eclairu v dorbovju oz. "under the hood" in kako jih bodo zanli modderji izkoristiti...

LP
Gargy

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Root & root explorer potem bi se verjetno dalo apkje pobrisat =)

Nazadnje urejeno:

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Na E51 narediš varnostno kopijo imenika na pomnilniško kartico. Na Galaxy-ju pa to enostavno uvoziš.