Samsung I9000 Galaxy S

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
@ Jest: Sem bil zadnjič, ko ga niso imeli v Mobitelu (City Park), sem se odločil skočiti še do SiMobila pa ga tudi tam niso imeli? V Mobitelov centru je pač prazen prostor kjer bi moral biti
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pa list RAZPRODANO
smile-1.gif

Drugače sem ga pa videl razstavljenega v Mobitelovem centru Novo mesto in sem se z njim malo poigral.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Kaj so na tem M@ res tolk nesposobni da nabavijo 100 mobitelov pa mislijo da bo dovolj.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Gre za super marketinško taktiko, katero najuspešneje uporablja Apple pri iPhonu.

Ljudje so lačni telefona in zaloge so "minimalne", ko so na voljo takoj poidejo.. in zato, ker jih hitro zmanjka si jih ljudje še bolj želijo (želijo prodati idejo, da so tako dobri "da takoj grejo").

Nazadnje urejeno:

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
jaz sem ga v MB takoj dobil
in to takrat ku so prišli prvo na prodajne police
sem zelo zadovolen
edino kaj še čakam je da pride nadgradnja na 2,2 preko KIESa

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Danes sem bil na simobilovem centru v BTC-ju in tam imajo razstavljenga in fantje tako kot je tist telefon pouhn laga....jest ga ne bi kupil, ker tako počasnega kot je tisti razstavljen pa še nisem videl. Verjamem, da se je marsikdo že premislil, ko se je igral z njim...

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Majo noobe tam ne znajo nalozit JM8+Voodoo Lag Fix =)

Mene je tud odvrnil ko sem ga probal ..in nato sem probal se pri kolegu ki ima novejsi rom + lagfix..sele takrat rata aprat über.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Danes sem bil na simobilovem centru v BTC-ju in tam imajo razstavljenga in fantje tako kot je tist telefon pouhn laga....jest ga ne bi kupil, ker tako počasnega kot je tisti razstavljen pa še nisem videl. Verjamem, da se je marsikdo že premislil, ko se je igral z njim...

Bedno ja, ampak ne morejo prodajat aparata z neuradnim Froyo-tom. Ze to da RAM2 nadgrajuje na Froyo, je bedarija.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sej ni treba, da je Froyo gor, kateri se takoj razloči od 2.1, naj naredijo tako kot je Lugi napisal JM8 + lagFix, pa še lag fixa ni treba, ker bo telefon definitivno boljše delal.

Imam vprašanje, se da pri sms-ih spremenit oblačke pogovora v kaj drugega ali je samo to na voljo?? Notification bar neodgovorjeni klici in sms-i se da kako tudi to skenslat, da me ne obvešča tam gor.
Se je kdo igral s temi stvarmi???

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Gre za super marketinško taktiko, katero najuspešneje uporablja Apple pri iPhonu.

Ljudje so lačni telefona in zaloge so "minimalne", ko so na voljo takoj poidejo.. in zato, ker jih hitro zmanjka si jih ljudje še bolj želijo (želijo prodati idejo, da so tako dobri "da takoj grejo").

se grejo ene wanabe ponudnike pa niso pol kurca vredni. Še mini-jev je več na voljo kot pa telefonov.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.740
53
48
ksz
A je že kdo probal inštalirati skype.com/m na galaxija? na desireju gre čisto normalno, na galaxiju pa napiše da še ni verzije za ta mobitel :S

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Sem poskusil in je namestitev uspela, vendar se nisem uspel prijaviti. Nato sem na support forumu prebral, da dela le na Froyotu ... in je dolgo pričakovana zadeva odletela iz SGSja.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Mi lahko kdo svetuje kaj naredit. FB mi noče sinhronizirat kontaktov v imenik?? Provzaprov se sploh prijavit ne morem, napiše mi login failed. Try later. Google account dela brez problema, tudi aplikacija fb iz marketa dela vredu.
Kakšna ideja kako povezat kontakte v imeniku z fb...

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Zadeva ocitno ne dela več, ker imajo vsi probleme.. bo potreba pocakati par dni da odpravijo to tezavo