Samsung I9000 Galaxy S

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Tudi pri tem ne gre. Mobitel se ne podpira (preveril pri telefonski podpori). Sem pa prenesel kontakte sedaj iz Outlooka, ki ima podatke sinhronizirane s starim telefonom. Uporabil kar Kies.
Ali mogoce kdo ve, kako se naredi sinhronizacija tako, da bo outlook prepisal podatke v telefonu, ker mislis da Kies updatea podatke obeh virov.
Ali obstaja se kaksen drug program za sinhronizacijo, ki bi prenesal tudi Memote oz. Notese?

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pri 2.1 ni šlo, za froyota pa ne vem. Morda se je na marketu pojavila kaka SyncML aplikacija
Na Froyo-tu M:Rokovnik dela brez težav

Kako ti je pa to uspelo? Jaz namrec grem preko moj.mobitel.si, pa niti Galaxy S ne morem izbrat, da bi mi poslal nastavitve.

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
eno vprašanje
je kdo kupo kak etui za telefon pa katerega jaz ga iščem pa ni nič kateri je zaprt

Verjetno si ze nasel, za ostale pa se moja varianta.
Kupil sem crno torbico od Golle (Golla lifestyle - cena 12 EUR). Zapira se na jezka, pritrdi se s karabinom, ima zanko za pas, mozno tudi na vrvico pa okoli vratu.
Na zadnji strani ima dodaten predalcek z zadrgo, v katerega gredo slusalke, drobiz ali kaksna kartica. Pod "pokrovom" torbice, tam kjer je zep za telefon, pa ima se en manjsi zepekek.
Zanima pa me, kje se da kupiti silikonski ovitek.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Verjetno si ze nasel, za ostale pa se moja varianta.
Kupil sem crno torbico od Golle (Golla lifestyle - cena 12 EUR). Zapira se na jezka, pritrdi se s karabinom, ima zanko za pas, mozno tudi na vrvico pa okoli vratu.
Na zadnji strani ima dodaten predalcek z zadrgo, v katerega gredo slusalke, drobiz ali kaksna kartica. Pod "pokrovom" torbice, tam kjer je zep za telefon, pa ima se en manjsi zepekek.
Zanima pa me, kje se da kupiti silikonski ovitek.

Kje si kupil to torbico?

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pri 2.1 ni šlo, za froyota pa ne vem. Morda se je na marketu pojavila kaka SyncML aplikacija
Na Froyo-tu M:Rokovnik dela brez težav

Kako ti je pa to uspelo? Jaz namrec grem preko moj.mobitel.si, pa niti Galaxy S ne morem izbrat, da bi mi poslal nastavitve.

Na strani ga res še ni, če pa vpišeš ustrezne nastavitve v telefonu - mislim da v Aplikacije -> Nastavitve -> Brezžična komunikacija in omrežje

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Na pašnikih že kroži nov ROM XXJPK 2.2 Froyo
smile-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
OK.
Klikni še imenik in za oddaljeno bazo vpiši con, za urnik cal in za beležko note ali pnote

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kot da bi nekaj zaslutil, sem ugasnil wi-fi in poskusil še enkrat. Sinhronizacija je stekla kot namazana. Seveda, dragi Mobitel, centek na centek, pa se nabere.
evil.gif

Hvala za vso pomoč!

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Včeraj sem se nekaj časa v Mobitelovem centru igral z Galaxyem. Super ekran, super vse ampak štekal je pa kot p××××××...Sem ga potem resetiral da je bilo malo boljše, bil je pa SW 2.1 tako da upam da 2.2 popravi zdajšnje napake pa ga mogoče celo vzamem.