Lepo si napisal ja..
Mnogi proizvajalci (tudi Samsung in HTC) se ne zavedajo kako pomembna je konsistentna uporabniška izkušnja. Tega se izgleda res Apple (zaenkrat) še najbol zaveda.. Samsung mora v kostumizacijo in svoje dodatke vložiti še veliko "stiskanja hroščev" in optimizacije. Stvari bo v prihodnje potrebno dlje časa piliti preden zadevo izdajo, ker ko enkrat dobiš slab sloves zaradi npr. laganja.. gre to težko stran.
Pa še ena stvar.. Samsungov menu mi deluje bolje kakor tisto od HTCja (govorim za premikanje ikon levo desno, kakor pri iPhonu.. in ne List scroll kakor HTC). Edino kar je ultra grdo so obrobe ikon v meniju.. Zakaj so mogli to delat mi ni jasno. Sicer je stvar res relativna ampak tak velikan kot samsung bi pa lahko malo več dal na izgled.
Glede LED lučke se strinjam.. Sam sem primarno BlackBerry uporabnik in kot tak na vseh aparatih samo gledam kdaj bo začelo kaj utripati
Za Galaxy S obstaja programček (mislim, da je bil tudi tu objavljen), ki v primeru sms / mail na ekranu prikaže rdečo lučko,.. Meni je bila zadeva všeč in uporabna..
Sedaj pa ko vidim da si govoril o flešu, pa niti ne bom popravljal in samo povedal, da so pač kiksnili.. Bi blo fino da bi imela kamera tudi fleš ja ..
*Tisto kar sem zgoraj opisoval je pa za notifikacijsko led lučko.