Samsung I9000 Galaxy S

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
A obstaja kak dober nacin da naredis backup trenutnega firmware-a? Sem probal z rom managerjem, pa ne dela vec zaradi e3 recoverija...

Rootaj s CF-rootom, ki ti da recovery 2e, potem pa Rom Manager

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Spet jaz...kateri program omogoča avtomatski vklop/izklop podatkovne povezave pri prejemanju in pošiljanju MMS? Ne morem ves čas nadzirat telefona, če mi šari po netu zato imam podatkovno povezavo ves čas izklopljeno. Kadar dobim MMS mi napiše prenašam, vklopim podatkovno in se nič ne zgodi...naložil sem APN On/off, vklopil opcijo za MMS-e, a ne dela.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Zivjo,

zanima me na kateri verziji ste vecinoma, kaj najbolje tece? Trenutno imam JP7 (po defaultu) pa je tale lag res ubijajoc... Sem dal gor oclf lagfix, pa je boljse, samo se vedno se kr zatika...

Od uradnih firmwarov je vsak iz verzije 2.2.1 boljši kot JP7. Od custom ROM-om imam pa Darkyjev 8.0. Telefon dela hitro in gladko brez lagfixov.

Amm.. Darkyjev ROM se naloži s kartice ( ROM MANAGER)?
kakšno hitrost si dosegel v Quadrantu s tem ROMom? Jaz imam stock 2.2 FROYO.XFJP7, rootan + lagfix = 1725

Nazadnje urejeno:

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
MOTORISTIC, ti zagotovo imaš super one click lag fix. To ubistvu ni lagfix, ampak neka goljufija za quadrant saj preskoči i/o kodo
wink-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
MOTORISTIC, ti zagotovo imaš super one click lag fix. To ubistvu ni lagfix, ampak neka goljufija za quadrant saj preskoči i/o kodo
wink-1.gif

Imaš prav. One click lag fix. Hmm, sam res občutno hitreje deluje...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:

kakšno hitrost si dosegel v Quadrantu s tem ROMom? Jaz imam stock 2.2 FROYO.XFJP7, rootan + lagfix = 1725

Quadrant me ne zanima. Zame je važno, da zadeva leti! Darky se pa naloži preko ROM Managerja oz. CWM s kartice

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Pri updateu na 8.1 darky rom prek managerja pri meni ni šlo, sem moral v CWM in potem tam. Telefon s tem romom leti super. Priporočam vsem. Darky ali DOC rom, telefon je hitrejši, baterija zdrži več, itd...

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:

Quadrant me ne zanima. Zame je važno, da zadeva leti! Darky se pa naloži preko ROM Managerja oz. CWM s kartice

Bizi, kako je pa kaj s porabo baterije na tvojem romu? Jaz imam kakšnih 14 dni naloženo tole:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

In mi ob enakih nastavitvah kot prej na default jpy pocuza baterijo do 18-e ure, če ga iz polnilca odklopim ob sedmih zjutraj. Uporaba je zelo zmerna...

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Čakaj malo manj kot v 1 dnevu si ob celo baterijo? Sam ob zmerni uporabi, na šihtu majn igranja kot popoldan, pa zdrži 2 dni brez problema. Po 1 dnevu kaže 60-70% potem drug dan pade malo bolj in ga zvečer filam, ostane nekje 20%. Imam pa darky 8.1 trenutno brez lagfixa. Ko daješ nov rom na telefon (flešaš) je priporočljivo imeti polno baterijo 100%, sam vedno delam tako. je pa tudi pri meni ko je polna 100% takoj ko odklopim mi napiše 97%.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Bizi, kako je pa kaj s porabo baterije na tvojem romu? Jaz imam kakšnih 14 dni naloženo tole:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

In mi ob enakih nastavitvah kot prej na default jpy pocuza baterijo do 18-e ure, če ga iz polnilca odklopim ob sedmih zjutraj. Uporaba je zelo zmerna...

Če imaš 14 dni, imaš verjetno verzijo 8.0, tako kot jaz. Baterijo odklopim ob 5. zjutraj, zmerna uporaba, večinoma na Wi-fi, tudi kaka urica ali dve GPS, pa imam ob 10h zvečer navadno okoli 40%. Baterijo sem tudi kalibriral in uporabljam JuiceDefender.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
No na 8.1 zdrži še kanček dlje baterija, v romu je bolj temno avtomatsko prilagajanje, in drug kernel, in se pozna malo konec dneva.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Spet jaz...kateri program omogoča avtomatski vklop/izklop podatkovne povezave pri prejemanju in pošiljanju MMS? Ne morem ves čas nadzirat telefona, če mi šari po netu zato imam podatkovno povezavo ves čas izklopljeno. Kadar dobim MMS mi napiše prenašam, vklopim podatkovno in se nič ne zgodi...naložil sem APN On/off, vklopil opcijo za MMS-e, a ne dela.

Noben ne pozna rešitve???
confused-1.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
apnswitch lahko konfiguriras da MMS obdrži ... search na forumu je bilo že govora.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Probaj še z APNdroid. Meni dela. Se MMS-i pretočijo, tudi kadar je podatkovna povezava izklopljena. Če to nebo šlo pa si daj MMS na "manual download".

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Tudi tega sem imel gor in nekak niti ni preklopil, ko sem želel...vprašanje- kaj imate podatkovno povezavo vklopljeno(power button, meni)? Jaz sem imel to aktivirano in ko sem v programih kao izklopil, se je kar nazaj prižgalo in se povezovalo, ko pa nisem imel aktivirane pa stisk na widget od programa nič ni naredil.
confused-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Tistega imam izklopljenega. Mislim... da dovoli povezavo, pa ga sam z APNdroid upravljam. Če obadva šaltam, se mi zgodi enako kot pri tebi in je potreben reset telefona, da se lahko spet povežem. Pravtako MMS-i ne letijo če je pri "power" onemogočen dostop.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če ste pri Simobilu, vam razni APNswitchi in APNdroidi ne delujejo več. Za prekinitev podatkovne zveze je samo Power knof in tam izbira prekinitve.