Citat:
Uporabnik clarity pravi:
A obstaja kak dober nacin da naredis backup trenutnega firmware-a? Sem probal z rom managerjem, pa ne dela vec zaradi e3 recoverija...
Rootaj s CF-rootom, ki ti da recovery 2e, potem pa Rom Manager
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
A obstaja kak dober nacin da naredis backup trenutnega firmware-a? Sem probal z rom managerjem, pa ne dela vec zaradi e3 recoverija...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Zivjo,
zanima me na kateri verziji ste vecinoma, kaj najbolje tece? Trenutno imam JP7 (po defaultu) pa je tale lag res ubijajoc... Sem dal gor oclf lagfix, pa je boljse, samo se vedno se kr zatika...
Od uradnih firmwarov je vsak iz verzije 2.2.1 boljši kot JP7. Od custom ROM-om imam pa Darkyjev 8.0. Telefon dela hitro in gladko brez lagfixov.
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
MOTORISTIC, ti zagotovo imaš super one click lag fix. To ubistvu ni lagfix, ampak neka goljufija za quadrant saj preskoči i/o kodo
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Amm.. Darkyjev ROM se naloži s kartice ( ROM MANAGER)?
kakšno hitrost si dosegel v Quadrantu s tem ROMom? Jaz imam stock 2.2 FROYO.XFJP7, rootan + lagfix = 1725
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Amm.. Darkyjev ROM se naloži s kartice ( ROM MANAGER)?
kakšno hitrost si dosegel v Quadrantu s tem ROMom? Jaz imam stock 2.2 FROYO.XFJP7, rootan + lagfix = 1725
Quadrant me ne zanima. Zame je važno, da zadeva leti! Darky se pa naloži preko ROM Managerja oz. CWM s kartice
Citat:
Bizi, kako je pa kaj s porabo baterije na tvojem romu? Jaz imam kakšnih 14 dni naloženo tole:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
In mi ob enakih nastavitvah kot prej na default jpy pocuza baterijo do 18-e ure, če ga iz polnilca odklopim ob sedmih zjutraj. Uporaba je zelo zmerna...
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Spet jaz...kateri program omogoča avtomatski vklop/izklop podatkovne povezave pri prejemanju in pošiljanju MMS? Ne morem ves čas nadzirat telefona, če mi šari po netu zato imam podatkovno povezavo ves čas izklopljeno. Kadar dobim MMS mi napiše prenašam, vklopim podatkovno in se nič ne zgodi...naložil sem APN On/off, vklopil opcijo za MMS-e, a ne dela.