Samsung I9000 Galaxy S

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Sigurno je v nastavitvah kakšen trik..

Preveri malo nastavitve, je par debat na slo-android...

Si kaj probal SW nadgradit?

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Sigurno je v nastavitvah kakšen trik..

Preveri malo nastavitve, je par debat na slo-android...

Si kaj probal SW nadgradit?

re-install fb in če še vedno ne dela..disablaj sinhronizacija..in jo potem v fb aplikaciji spet enablaj..na ta način sem jaz rešil enak problem na froyo 2.2.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
V čem je fora da bi podaljđševal baterijo? Meni drži od 2,5-3 dni in naredim kar veliko klicov, res pa da nimam animiranih ozadij, imam izklopljeno sinhronizacijo maila in ostalih jajc in ne igram igric...

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
V čem je fora da pol maš ta telefon, če z njim delaš večinoma klice, tiste "dobrote" (sinhro., ipd) pa maš izklopljeno?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Drugače imajo ostali prav,fora takega telefona je, da čim bolj izkoristiš kar ti ponuja, zakaj ne bi imel naštimano da mi non stop sinhronizira vse, da je skos priklopljen na 3G, da imaš pol ekran widgetov... pač imam tak telefon, ki to omogoča in tudi če morem zaradi tega filati baterijo vsak dan. Dokupil sem še prenos podatkov tako, da res nimam tudi enega razloga da bi kar koli vklapljal po potrebi..

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1
Danes sem dobil Galaxy S pa imam sedaj vprašanje.
Kako se izklopi internetna povezava, ker nisem nikjer našel te opcije, pa me skrbi da ne bom po nepotrebnem plačeval.
Aja drugače pa imam Ðbest paket tak da imam zajeto100MB prenosa in me zanima koliko hitro se ta zadeva porabi.
Uporabljam pa samo za mail pa kak forum preberem.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Stisni power gumbek (edini na desni strani telefona) in daj Data network na disabled/onemogoči.

100MB na mesec bo dovolj za mail in občasen net.Youtube pa žal odpade. Mamo pa že marsikje wifije , tako da ni sile.
smile-1.gif

Jaz 3G koristim samo, ko ni wifija na voljo.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Očitno tega ni v 2.1, android verzija 2.2 froyo (forzen yoghurt) pa ima to. Predlagam, da še počakaš na uraden updejt na 2.2 do takrat pa spremljaj porabo prek mobitelovega monitorja.

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1
Sedaj se odkljukal podatkovno gostovanje (Povezovanje s podatkovnimi storitvami med gostovanjem)

Bom videl kaj bo :S

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1
Evo na telefon sem namestil APN switch.
Potem pa ga daš na namizje pod widget in samo klikneš nanj pa dela.
Če je obarvan zeleno ti dela net, če je oobarvan rdeče imaš prekinjen ves 3g promet...(sem preveril in ne odpira net-a)
Obenem pa ne moti WI-FI prometa.

toXic

Zelenc'
22. mar 2009
11
0
1
Kateri GPS program priporočate za na ta telefon.
Mislil sem naložiti Garmin mobile pa sem bral da se ne da :S