Samsung I9000 Galaxy S

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Hej, pozdravljeni.....

Imam eno težavco, inštaliral sem namreč programček EboBirthday z marketa in sem res zadovoljen. Aplikacija ti pobere vse rojstne dneve od vsepovsod in dela kot urica. Edina težava je v tem da če prevečkrat sinhroniziraš z facebookom dobiš dogodke dvojno ali celo trojno zapisane. Kako pobrišem vse dogodke v koledarju oziroma kje je keš da bi vse znova uredil?

Hvala, lp
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Aja, no verjetno niso vse naprave podprte, Desire je delal okej, sicer ne na max locljivosti. Nevem pa ce se razvijalec sploh dela in posodablja kaj.

RIRI

Pripravnik
29. nov 2007
40
0
6
Murska Sobota
hmm. Zamenjal že vse kot napisano, od kabla do SW zadnja verzija Kiesa, ponovna inštalacija gonilnikov pa nič. Na forumihb našel, da je to zelo pogosta zadeva, a nobena rešitev ne pomaga. Od formata kartice, do ponovne inštalacije, .... Smasung pa odgovarja, da je to pač nekompatibilnost Kiesa in Windowsov. Je pa zanimivo, da mi je stvar do sedaj delala. Torej cca. 2 tedna.

lp r

PS: če se konekta s pomočjo USB za podatkovni prenos, pa dela brez težav. Le s Kiesom ne gre povezava in posledično tudi sinhronizacija.
confused-1.gif

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Imam eno težavo.

Imam Galaxyja. Naročnik sem na simobilu. Problem je pa v tem, da kadar imam sim kartico v galaxyju, se mi sploh ne odštevajo minute in sporočila, vendar se samo denar nabija na ''dodaten'' strošek. Zdaj sem skoraj 90% da je to to. Ker kadar nimam sim kartice v galaxyju lahko počnem use zastonj (WiFi ipd.). Tako da mi ne računa wifi,ampak storitve. Primer: Imam 100 porabljenih sporočil,100 min u simobil, 100 min u mobitel in 10 evrov dodatnega stroška. Ko pokličem v mobitel kličem recimo 20 minut. Ko se klic konča, imam isto porabljenih 100 min u mobitel vendar imam pri dodatnem strošku recimo namesto 10 evrov, 18 evrov. Trenutno imam 60 evrov, in res nočem nadaljevati s tem mobitel če bo tako. Drugače pa bratu dela vse OK ki pa je naročnik mobitela.
Prosim pomagajte!

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Rootam telefon na ta način: http://www.addictivetips.com/m...ick/#more-28854 vse je uredu, vse zastopim vendar ne vem zakaj mi ne najde v telefonu (ko je že v načinu, da se ga roota) update.zip?? Ko pritisnem apply sdcard:update.zip mi napiše cant open/sdcard/update.zip..(no such file or directory)
Mi lahko kdo pomaga pa pove kaj narobe nardim.

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Uspelo mi ga je rootat, pač moja nepazljivost;))) Sedaj imam pa problem pri nalaganju lagfixa;))) Ko pridem že v skripto in jo hočem zagnat npr:. lagfix1024.sh mi napiše promission denied in tukaj se zgodba konča, ima kdo idejo zakaj mi noče zalaufat fixa???

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nekaj me zanima
a gre mogočej na galaxy s naredit ojačanje zvoka tako kot pri samsung omnija
na ta način ko si povišal glasnost
In the phone keypad type: *#0002*28346#

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Zakaj pa OneClick Lag Fix ne probaš?

Meni po opisanem postopku deluje brezhibno in na quadrant score dosežem 2100 točk
wink-1.gif

Sem probal na ta način, vendar ko zaženem lagfixme.bat mi v zelenem okvirčku napiše adb is not recognized as an internal or external command in to je vse, naprej se ne zgodi nič. V isti mapi imam tudi adb.exe se kaj s temu naredi???

Jest sem šel pa po temu načinu: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7587405&postcount=417

Izbrisat se pa mcr skript ne da, pa da jih šeenkrat probam naložit?

Nazadnje urejeno:

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
galaxy s z SW original od M@ mi kadar dobim klic in se ne javim zablokira tako da negre sprejet klica potem pa tudi ostane zako da koda bi še vedno sprejemal klic.
in ga moram ponovno zagnat
po ponovnem zagonu mi pa ne beleži klica kdo me je klical ali pa števiklo ima kdo podobne težave
ali kakšen predlog kako se tega znebit

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
1. Lahko probaš ponovno namestit zadnji originalni softver in boš videl, če bo kaj pomagalo. Rekel bi, da nebo.

2. Počakaš na uradni 2.2 in upaš, da bodo te napake odpravljene.

3. Odcolaš še nekaj denarja in nabaviš iphona, ki teh problemov nima.

evil.gif

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ponovna namestitev SW-ja bi znala pomagati, saj pri meni teh problemov (na original SW-ju od mobitela) ni bilo, pa tudi pri ostalih uporabnikih se ne pojavljajo.

Če se odločiš za tretjo točko, lahko za tistih (odcolaj še nekaj denarja) kupiš novega galaxy-ja in boš videl, če bo na tistem enako, ali pa kupiš iphona (4), s katerim pa klicat ne boš mogel...
evil.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Danes sem nesel na ram2 telefon, da so mi naredili nadgradnjo. Imam pa problem ker mi facebook ne sinhronizira imenika ampak skos napiše, da je prišlo do napake in da bo naslednjič. Kako je bilo to pri vas, tisti kateri ste pač nadgradnjo naredili pri ram2, vam facebook dela b.p.