Samsung I9000 Galaxy S

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
naloži si APN on/off widget, imaš ga na marketu
APN switch mi ne deluje najbolje. Ko je rdeč res prekine GPRS povezavo, a ko kliknem na njega in se obarva zeleno povezava še vedno ne deluje. Ko ponovno zaženem telefon zadeva deluje normalno. A ima še kdo podobne izkušnje?
confused-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
To je menda kar pogosta težava (ne samo pri omenjenem SGSju). Sam uporabljam nek drug program v ta namen, pa se mi tudi kdaj zgodi, da ne deluje kot bi pričakoval. Po restartu je vse v redu. Kdaj pomaga tudi kakšna druga kombinacija (recimo, da prižgeš/ugasneš Wifi).

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Nasmejani Kitajci (in Kitajke), ki so danes dobili Samsungove Galaxy S
cheer.gif

china1.jpg

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Pravkar malo testiram tale Galaxy S in dela super. Lahko pa rečem, da je tale zelo opevan "highend" super AMOLED display zame eno veliko razočaranje. Zaradi prenizkega PPI (Pixels per inch) črke zgledajo nekoliko zmazane. Sploh pri prebiranju internet strani je zelo moteče. Na HTC Desire lahko bereš tudi zelo majhne črke, tukaj je pa eno veliko mučenje. Če uporabljate tega Samsunga samo za igre in gledanje filmov potem je verjetno OK. Po mojem mnenju ima zaradi tega HTC Desire boljši display pa čeprav ni super AMOLED, ima slabše kontraste, kotno vidljivost... Čudno se mi zdi, da to v nobenem primerjalnem testu to ni omenjeno.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Za večino je gostota pixlov čisto zadovoljiva..

Drugače pa meni barve na Galaxy S delujejo precej lepše pa tudi vidljivost zunaj je neprimerljivo boljša. Super amoled je tudi precej varčnejši.

Drugače pa že sama fizična velikost ekrana doprinese velikoprstnežem lažje pisanje, boljše brskanje po spletu, boljšo multimedijsko uporabniško izkušnjo ipd. Desire je tukaj brez zamere, čisto povožen.

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Men je pa kar nehal delat wi-fi!
Napiše ko vklopim - Ni mogoče preverjati omrežij al nekaj takega. ma kdo rešitev??

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
tudi jaz imam problm pri povezavi z wi fi. laptop je normalno povezan na router in internet deluje, galaxy pa routerja sploh ne najde.
ali ima kdo kaksno idejo kaksne nastavitve uporabiti na racunalniku ali telefonu da bo delovala internetna povezava tudi na telefonu?
router sem tudi resetiral pa ni nobenega napredka.

hvala za nasvete

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Router ali mobitel? Ker je nekdo pred mano napisal da je router resetiral vendar nič ne pomaga...

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
KSZ

Tukaj bi vprašal, kolega bo podaljšal pri M@ in vzel tegale in prodal...ima kupca za 350€, naj proda ali lahko dobi več?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Js sem prodal za 370€, pa je imel 2 praski na ohišju, star pa je bil en mesec, tako da verjetno za 380€ bi mogo iti, čeprav jih pred 1 mesecem še ni bilo veliko na bolhi, če pa danes pogledaš, jih je pa ko smetja, čeprav ima večina ceno 400€+

carterk

Zelenc'
14. sep 2010
2
0
1
Zdravo. Zanima me nekaj in bom najlažje dobil odgovor tukaj!!
Na vrhu zaslona mi vedno kaže omrežje 3G oziroma E(in dve puščici) ali to pomeni da mi porablja tistih 100MB prenosa ali ne?! In kje se to izklopi, če se seveda to porablja ali se uporablja samo takrat ko se te puščicu svetita?!
Hvala

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ja to ti sam menja omrežje E, 3G, H, lahko spremeniš, da imaš samo 2G, v tem primeru ti bo manj baterije kurlo. Da se izklopit greš v nastavitve---sinhronizacija z računom pa tam odkljukaš prvi dve opciji, prenos podatkov iz ozadja nekaj takega. Potem ti bo pa ne bo več E-ja in unih dveh puščic in ti posledično ne bo pobiral podatkov. Če imaš to vklopljeno ti pač sam sinhronizira maile, widgete itd.. Vendar če pustiš, da ti vse to dela ti ne bo skurlo 100 mb v enem mesecu, merkat pa morš, da potem sam z surfanjem ne nabiješ preveč.