Vojna v Ukrajini 2

damirj

Guru
9. maj 2012
5.437
2.481
113
Verjetno tisti, ki mi je ravnokar dal dol prstek. Pa še en se ti je tukaj pridružil, da ne boš osamjen

Pa sej te razumem. Trumpl ti je vkradel liziko
Zelo verjetno ne tisti, ki ti je dal prstek dol, pa uni ta drugi tudi ne. Ampak sej smo vsi dovolj stari, da se lahko odraslo in argumentirano pogovarjamo ali samo ti tega ne zmoreš, ker pač... vrtec? Tudi ta tvoj komentar ne kaže zrelosti. Liziko ukradel? :D ohjoj, do zrelosti ti še manjka, letnica rojstva ni merilo odraslosti.

• Haha
Reactions: jonny77 in jest5

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.299
16.590
113
Brooooo.jpg

damirj

Guru
9. maj 2012
5.437
2.481
113
Da bi tebe uspel premagati v demantiranju samega sebe? Težko, da pridemo do tako visoke številke... Kar nadaljuj :)

damirj

Guru
9. maj 2012
5.437
2.481
113
Zdaj ko smo uspeli 4x negirat, smo v logični algebri prišli nazaj na pravilnost trditve. Bomo kot bjonda, se obrnili za 720st in šli po isti poti naprej. Hvala za sodelovanje, tvoja pomoč je bila neprecenljiva :) pocinkano medaljo ti bo putin poslal po pošti :)

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.786
182
63
Eu se z rusijo ne bo kaj veliko več prijateljila. Šlo mimo.
Se je že in se še bo.
Tisti, ki se bo, bo na boljšem.

V svetovni politiki pa ni prostora za zamere/prijateljstva. Je samo korist.
Ko/Če se zgodi BRICS, smo EU v pi****. USA nas bo zvlekla v svetovno vojno. dali bomo denar in ljudi, dobili pa nič.
Svet ne potrebuje več EU. Amerika je tudi že zdavnaj povedala, da jih boli za EU. Dokler kupujemo US orožje smo ok, potem pa adijo.
Vsec mi je, kako nam je Trump dal po pi**** z Out of the box razmisljanjem.
Kaksen tandem mi bila USA&Rusija .