Samsung I9000 Galaxy S

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Če te moti sense si pa dej gor kak stock froyo rom, sej jih je kar nekaj na xda
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ah... to da je "Sense" kriv, so samo izgovori od HTC-ja. Pač jim ni v interesu razvijati nov software... raje svojo energijo vlagajo v nove telefone in njihov software, saj bodo s tistimi še kaj zaslužili.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sedaj pa res potrebujem nek task manager. Od telefona sem pričakoval, da bo šibal, me pa vedno bolj spominja na staro nokio 5800, saj potrebuje res veliko časa za odprtje sporočil...
Če pogledam pod nastavitve imam napisano na voljo: 15mb + 24mb v 5 storitvah, drugo pa 243mb v 4 storitvah.
Je pri vas enako? (sploh pri tebi likalnik me zanima, ko si napisal, da ne uporabljaš task managerja) Kaj priporočate?
No nekaj bi še vprašal. Sedaj sem naložil motonav, in skopiral tisti content na kartico, a ko zaženem motonav mi napiše Please insert your MOTONAV SD card. Kako naprej?

Hvala

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
res ne vem, kaj imate od tega, da trikrat na teden updatate SW, meni Desire dela, in to ko šus, ko bo uradna verzija programja na voljo, bo šel gor, prej ne.

sploh pa, HTC sem napram iPhonu in ostalim Androidom vzel ravno zaradi Sensa. ne rečem, da je Galaxy slab telefon, nasprotno, samo tudi če bi ga imel, se ne bi vsak dan matral z upgrade-i SW, pa to še celo z neuradnimi.

ko sem tako napeto čakal za Spico upgrade iz Androida 1.5 na 2.1 sem naložil en unofficial SW, pa je telefon še slabše delal kot na 1.5, ko pa sem naložil uradnega 2.1 , je pa delal normalno oz. tako kot je bilo za Eclair napovedano ... mogoče nekaterim tudi zato slabše delajo telefoni ...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
DizzyReed, ne vem, koga si s tem mislil, a js nisem nič nalagal na samsunga novih romov, je še takšen, kot je prišel iz mobitelove prodajalne. Mislim pa, da sem odkril težavo. Po tem, ko sem izbrisal shazam, telefon deluje brez problema. (btw, pozna kdo kakšen podoben program za prepoznavo glasbe?)

A motonava pa še vedno nisem zrihtal.
Edit: mi ga je ratalo inštalirat.

Ma saj vem, da skos nekaj pišem in sprašujem tle sem že sam sebi tečen, a rad bi ta telefon izkoristil.
:)

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sem probal LauncherPro, pa ga nisem mel pol ure gor ...
wink-1.gif

Shazam meni dela kot mora, mi je pa Opera ponagajala, ker mi ni bilo jasno, zakaj se mi je pred dnevi parkrat v enem dnevu telefon zresetiral oz. se je Sense znova in znova zaganjal ... pa sem enkrat Opero zagnal, pa se je to naredilo, pa sem mislil, da je slučaj, potem pa sem enrkat v procesu tega "resetiranja" opazil, da je bila predhodno sama od sebe "na površje dvignjena" Opera. in odkar sem jo odinštaliral, teh problemov ni več ...
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Galaxy je meni že z FW, ki je bil naložen ob nakupu aparata (brez vezave, JF3) delal čisto OK. Ne vem, kaj je mučkal M@ (ali pa naš uvoznik) z prirejenim FW (JG1), ki zgleda da res ne dela, tako kot mora.

Kar se Sensa tiče - jaz sem začel na Galaxy-ju in mi Sense nikakor ne "potegne". Uporabljam Samsungov TouchWiz, ki deluje super.

Trenutno najbolj uporaben, pa čeprav neuraden, je build JM2, ki ima že svoj task manager in dela hitro ter stabilno.

Samsung pa se pripravlja na lansiranje FroYo-ta in zato daje ven berta FW, da lahko ljudje testirajo in sporočijo napake in popravke. Moram rečt, da je zadnji build JP3 zelo tekoč, čeprav še vedno ne brez bugov. In ker je android Googlova platforma, je komunikacija in syncanje izredno preprosto in elegantno speljano, nadgradnje pa tudi trajajo max. 5 minut.

Se mi pa zdi, da ljudje kupijo androida ter ko ugotovijo, koliko različnih aplikacij obstaja zanj, si namečejo gor boga in pol, potem se pa čudijo, da vse skupaj počasi dela...

LP
Gargy

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Sam imam Mobitelovega in JG1 - in nimam težav. No, kakšna drobnarija, ki pa je v današnjem svetu elektronike povsem običajna.
Ko bo uradni FW, ga bom tudi jaz zamenjal, za sedaj pa bom tole pustil gor.

Sam Task Killerja (za sedaj) nisem nameščal - če je slučajno potreba, grem v Application/Running Services in kliknem na zadevo, ki bi jo rad ustavil. To je očitno že del sistema. Ni pa tako dodelano.
Spodaj piše tudi spomin, ki je na voljo, vendar je nekako skrajšano in ne vidim vseh znakov
13.gif

Ampak na levi običajno piše, da imam med 80 in 128 MB spomina - pa ne vidim naprej. Aplikacij je veliko, mnoge so res odlične, vendar so lahko tudi silno potratne ali slabo napisane. To pa zavira ... zato
ne-ne-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sem naložil par iger, in vam jih moram priporočati, saj je grafika odlična (so pa igre tudi zelo velike npr. assassin's creed je velik 140mb).

Assassin's creed, Hero of Sparta in Sandstorm.

Če še kdo pozna kakšno dobro, naj prosim napiše.

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Lp!

Mene samo zanima če prov določeno ker Samsung Kies rabim? Ker nikjer nisem zasledil natančnega imena oz. verzijo...
Mogoče kakšen link?
Hvala

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Bom probu najpri od undefineda, drugače bom pa kar tvoj LINK probal
wink-1.gif

Hvala obema...

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Dobro, da je sebi replayal. heheh

Sicer pa sem jaz nalima link, ki je z uradne samsung strani za galaxy S. ko pa sem inštaliral, pa je našlo še novejšo verzijo
bonk.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
smile-1.gif

Ja mene je plastika skrbela vse dokler ga nisem probal, potem pa ko sem videl da stvar "ne škripa" in da je lahka pa je bilo super.

Npr. Desire je precej težji ampak če imaš enkrat v roki Galaxy S je Desire smešen (majhen ekran, občutljivost ekrana, pa pomoje tudi hitrost).

Samsung je res naredil dobro stvar in če bodo res hitri z temi posodobitvami (glede na to koliko časa je zunaj Galaxy S bodo hitrejši od HTCja). In kvaliteta aplikacij / iger se res dviga. Jaz osebno raje vzamem Galaxy S za 1/2 cene iPhone 4 (zakon telefon, ampak Galaxy S ima precej boljši price / value ratio). Primerjava cen na bolhi (za tem bom stal tudi, ko bodo iPhone 4 v italiji "na zalogi").

Nazadnje urejeno: