Samsung I9000 Galaxy S

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik rma pravi:
Karte za Igo android so enake kot za IGO win ali moram poiskati druge?

Hvala!

Karte so iste, če pa imaš SGS pa moraš vedeti, da je I-GO precej omejen zaradi resolucije 800x480, ki je ne podpira.
Zasilna rešitev je Motonav, ki uporablja I-GO karte, vendar je zadeva slabša. Se mi kar kolca po Nav N GO na Windows Mobile ...
stupid-1.gif

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
SIMOBIL
Name: Si.mobil
APN: internet.simobil.si
Proxy: 80.95.224.46
Port: 9201
Username: simobil
Password: internet
Server:
MMSC:
MMS Proxy:
MMS Port:
MCC: 293
MNC: 40
APN type: default

MMS:
Name: mms
APN: mms.simobil.si
Proxy: 80.95.224.46
Port: 9201
Username: simobil
Password: internet
Server: "prazno"
MMSC: http://mmc
MMS Proxy: 80.95.224.46
MMS Port: 9201
MCC: 293
MNC: 40
APN type: mms

S temi nastavitvami mi ne deluje ...

Deluje pa, če vpišem namesto Proxy: 80.95.224.46 => 80.95.224.17 (to sem prepisal iz enega drugega S!mobil aparata)
Pri MMS Proxy pa ostane 80.95.224.46

Pri GPRS sem APN TYPE izbral: INTERNET
Pri MMS sem APN TYPE izbral: MMS

LP

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
me zanima kako dolgo bo se rablo da bo prišo novi FW z slo jezikom.

Vsi FW-ji imajo slovenski uporabniški vmesnik, nimajo pa podpore za slovenski T9 in posledično v kombinaciji s Swypom.
Si pa Swype zapomni vsako napisano besedo in preskenira vse besede v telefonu, tako da imaš kaj hitro svojo zbirko besed in Swype kaj hitro postane zelo uporaben kljub odsotnosti slovenskega T9.

LP
Gargy

Včeraj sem uspešno ROOTal telefon, naložil ECLAIR.XWJM2 vendar na spisku jezikov ni nikjer slovenščine...

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
hehe, je-bi-ga :D

Res je, do zdej sm mel HD2, ki itak nima SLO jezika ... tako da je tud mal ne pogrešam
wink-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
jaz tudi če telefon podpira slovenščino povsod nastavim na angleščino. Se mi ne da ubadati kaj pomenijo naši včasih res hecni prevodi.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Imam eno težavo, mogoče se mi samo zdi vendar vseeno, da je wifi-jeva moč malo šibka, od kolega motorola ima boljšo moč. Se da kje naštimat jakost wi fija al je to kar je. Res nevem zakaj je šibek je možno ker je antena spodaj in jo omejujejo roke, ker pač ga ta spodnji del držim?

Nazadnje urejeno:

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
zanimivo pa kaj bo potem potrebno met rootan telefon ker od M@ moj namreč ni pa sedaj ne gre nadgradnje delat katera je sedaj veni.
s pomočjo programa KIES

I

Izbrisan uporabnik 474

Uradni FroYo bo preko Kiesa dosegljiv nekje septembra.
Ta, ki pride danes ven, je alpa/testna verzija za odkrivanje bugov, ampak JIT je že pokazal 2x večjo hitrost, kot prejšnji release (JM2).

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

FroYo že laufa na mojem Galaxy-ju S.

Glavna novost je hitrejše delovanje, tethering in seveda Flash 10.1 podpora. Nekaj grafičnih bombončkov, nekaj doatnih funkcij itd...

LP
Gargy

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kako imate že kar froyo gor? BARABE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I

Izbrisan uporabnik 474

Danes je izšel prvi (alfa) firmware, zgrajen na FroYotu.

Dela lepo, zaenkrat še nisem našel bugov...

LP
Gargy

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
kako je pol z uradnim FroYo ki naj bi izšel septembra.
bo potrebno imet rootan galaxy S ali bo lahko takšen ko si ga dobil od M@ ker jaz namreč še ga imam vse vo originalnem stanju.
zanima me zato ker je sedaj nadgradnja na KIESu in mi je ne posti naložit.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
eni res mal površno berete - uradna nadgradnja bo septembra. zdajšnje nadgradnje so samo predverzije uradne verzije (ketere verjetno spuščajo med folk namerno, saj tako dobiš konkretno povratno informacijo o napakah oz. o splošnem funkcioniranju OS-a).