Samsung I9000 Galaxy S

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
meni ne da možnosti nadgradnje.
mi napiše da ne mora naredi, pokaže pa mi SW da je novi tipka za update je pa siva
kontakte pa nimam sync z googlom

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Pozdravljeni,
imam velik problem- ne morem instalirat Kies na računalnik!? Program sem prenesel, ko pa se zažene nastavitev, se raspakira, ampak se cela stvar ustavi pri Windows čarovniku za namestitev- ta se za hipec pokaže in , potem, NIč! Že dva dni se matram s tem, znorel sem! Ali kdo ve, za kaj gre? HELP!

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
jaz mam na galaxyju
različica osnaovnopa: I9000XXJG1
jedro 2.6.26 root@SE-S602 #2
Št gradnje : ECLAIR.XWJG1
pa mi ne pusti nadgradnje in ne tela Titanium backup

ima kdo nasvet kako ga nadgradit z SW ki je na voljo preko Kies in kako naložit titanium backup da nebom rabo vsega nalagat po nadgradnji

I

Izbrisan uporabnik 474

Uradni firmware je JF6, ki je izšel včeraj. Ne vem, katero verzijo ima Mobitel, izgleda da neko svojo, brandano (JG1). Dokler Samsung ne izda uradnega FW, višjega od JG1, tako dolgo ne bo šlo nadgradit preko Kiesa. Priporočam build JM1 ter nadgradnjo preko Odina.

kar se tiče Titanium backup-a: TB potrebuje root dostop, ki pa ga ti nimaš. Imaš 2 možnosti:
1.) rootaš telefon
2.) uporabiš alternativni program MyBackup Pro, ki pa ne zna povrniti nastavitev (nisem ga sprobal v root načinu, mogoče je to pogoj). Vse ostalo zna povrnit

LP
Gargy

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
hvala za info
pa kaj pol je še slo ali ne
lahko pa bi kdo napisal kakšna navodila v slo pa linke za takšne ko nismo še najbolj vešči tega

Nazadnje urejeno:

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik dex pravi:
Pozdravljeni,
imam velik problem- ne morem instalirat Kies na računalnik!? Program sem prenesel, ko pa se zažene nastavitev, se raspakira, ampak se cela stvar ustavi pri Windows čarovniku za namestitev- ta se za hipec pokaže in , potem, NIč! Že dva dni se matram s tem, znorel sem! Ali kdo ve, za kaj gre? HELP!

Rešil težavo!
aplauz.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Kaj je sploh fora tega kiesa? V navodilih za uporabo telefona sem videl tudi povezavo do inštalacije le tega. Sam nisem nikoli inštaliral kiesa, česa sem prikrajšan?

I

Izbrisan uporabnik 474

Ravno izšel novi neuradni FW z ozanko I9000XWJM2.

- popravki GPS-a
- popravki za Swype (čeprav še vedno ni Slovenščine)
- izboljšana hitrost

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

V bistvu res vsak FW naložim :)

Seveda prej počakam, da je brick-proof in da se "uradno" pojavi na strani s Samsungovimi FW-ji. Poleg tega je dobro vedeti vsaj osnovni changelog, ker če bi v novem FW-ju bil samo fix za GPS (s katerim sam nimam problemov), potem ga sigurno nebi nalagal...

Imam pa vse kontakte in koledar syncane z gmailom, ta pa ima še koledar syncan z Outlookom, tako da ne rabim vsakič delat backupa za te stvari. Ostale stvari (MMS-i, SMS-i, aplikacije) pa naredim backup. MMS-i in SMS-i se povrnejo v par sekundah, aplikacij pa imam samo par, tako da ni ravno pain in the ass.

Kar se pa tiče NoLED notification - stvar je zanimiva in vsa čast pubecu, da mu jo je uspelo uspelo zmetat skupaj, ampak za moje potrebe je neuporabna. Če imaš telefon v torbici, itak stisneš Home gumbek pa ti pokaže sporočila.

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
me zanima kako dolgo bo se rablo da bo prišo novi FW z slo jezikom.

Vsi FW-ji imajo slovenski uporabniški vmesnik, nimajo pa podpore za slovenski T9 in posledično v kombinaciji s Swypom.
Si pa Swype zapomni vsako napisano besedo in preskenira vse besede v telefonu, tako da imaš kaj hitro svojo zbirko besed in Swype kaj hitro postane zelo uporaben kljub odsotnosti slovenskega T9.

LP
Gargy

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
jaz mam navigona pa copilot
navigon karte 2010 ang
copilot pa mislim da so 2008 slo
oboje dela super

Nazadnje urejeno:

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Jaz mam na spici sygic, slovensko. Navodila za namestitev dobis na hrvaskem forumu mobil.cafe.hr l, mislim, da v symbian delu foruma (sygic dela na android, winm in symbian OS).

Bi pa znala v postev priti tudi katera od navigacij za vecje locljivosti. Od iGo ena, bodo drugi vec povedali.

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Ve mogoče kdo ali je možno Galaxya povezati z MMI sistemom v audi-ju Q5? s tem mislim, da lahko klice opravljaš direktno iz avta, odgovarjaš na klice, itd.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Meni je to na sistem "Blue & me " na Fiatu perfektno povezalo in dela vse tako kot mora...

rma

Zelenc'
29. maj 2008
17
0
1
Instalacija navigacije ter nalaganje kart pri androidih je enaka kot na win mobile?
To je moj prvi android, doslej na win.

Hvala!