Samsung Galaxy Spica-simobil

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Fino. Kako se pa to gor naloži?
confused-1.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
če kdo še ne ve....

na http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroid.htm

se sedaj dobi firmware za Spico I570EXXJD1, ki ima ugrajeno tudi Slovenščino za User interface in podpira šumnike na tipkovnici....

A je že kater probu, če deluje preverjeno. Ka je to uraden relis zj?
Upam, da čimprej sporočite, če deluje slovenski meni in s tem šumniki, pa če dela plavi zob.
confused-1.gif

Joj pozabu sem potožit, da sem si na 2 računalnika naložu Samsung PC suit in ko povežem spico z pc-ejem na obeh napiše, ko grem pod ikono UPDATE, da napravo ni mogoče prepoznati. Če pa dam na spici USB unmount mi pa zazna Sd kartico, na njej pa lahko potem gledam in nalagam podatke, medtem ko mi noče in noče zaznat telefona na obeh računalnik.

Pa sem že vse izbrisu in uništaliru, pa ne zazna telefona. A se da telefon še kako drugače updejta, razen prek PC suita
uf-1.gif
??????

Hvala

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
A kdo ve, pri Mobitelu so odklenjeni?

Bi kdo vzel ta GSM si nase? Pri Simobilu je najnižja cena 120€, pri Mobitelu samo 59€ !!!!!!

Odstopi kdo? Dam 80
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Če si lahko privoščiš takšno naročnino si itak navadna kapitalistična svinja in si v bistvu dolžan poklonit telefon njemu, proletarcu
tongue-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
tssss....na Simobilu ga vzamem za 120€ pa nobenega ne fehtam, torej? Sploh imajo odklenjene na Mobitelu?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
...na Si.mobilu ga dobiš tudi za 1€ vkolikor vzameš paket Orto u Nulo plus opcija MI Plus

Dobiš ga tudi za 20€ na paket Orto u Nulo plus opcija MI Napredni ,3. opcija je pa za 60€ na paket Orto u Nulo plus opcija MI osnovni odvisno od količine zakupljenih podatkov ..

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tssss....na Simobilu ga vzamem za 120€ pa nobenega ne fehtam, torej? Sploh imajo odklenjene na Mobitelu?

Pri mobitelu so vsi odklenjeni. Cena za zaklenjene simobilove v oglasih je cca. 200€, tako da računaj za mobitelovega ustrezno več $$$

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Breyton: hvala za informacije samo plačujem mesečno nekaj €, tako, da vse te opcije odpadejo
smile-1.gif

Razen če kdo odstopi :p

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Aja, kaj podatki menda ostanejo, ni treba pol nič delat, ne?
Ker drugače moram še backup naredit.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Fantje ne se velik špilat s tem, ka jst sm si skor zjebu fon zele in bi ga lahk čist po neumnosti rootu, pa bi šla garancija. sem zele gledu pa bral angleške forume, pa majo vsi teževe, ka se jim vstavi sred dela in ne gre naprej. Pol pa ko ugasnejo jim ustanejo črni ekrani in se ne da neč delat al pa si zrootajo po nesreč fon pa gre garancija. Tut men je zele pol ure delalo updejt pa je tut obstalo pa sem mel srečo, da je vse na foni ostalo gor ko treba.

Upam, da Samsung izda URADNI RELIS in zavraga zakaj ne dela prokleti PC suite, ka bi mogu sam najdet updejt ko pri Garmin navigacijah pa sploh noče prepoznat naprave. Prokleto sranje......kmal bom zasovražil ta samsung, če me bo še naprej zajebavalo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Pa se dogaja samo pri samsung/android, da ne deluje BT na verziji 1.5 ali se to dogaja tudi pri ostalih znamkah oz. znamki (htc) z 1.5 verzijo
confused-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
evo jst sm dal tale tanov firmware prek Odin programa gor. Kr dobra sprememba na bolje
smile-1.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Am ker bi rad imel na računalniku internet, lahko sedaj preko EASY TETHER programa, ki je na voljo v MARKETU poveže laptopa ali namizni PC z spico in tako postane spica zunanji modem in se lahko preko telefona povežeš in brskaš po internetu.

Preverjeno deluje. Za tiste, ki tega morda niste vedeli, da se lahko povežete kjerkoli z vašim telefonom in imate internetno povezavo na računalniku.

Evo to pa je moj problem, ki se mi pojavlja ko priklopim Spico preko računalnika na NPS. Ima še kdo podobno težavo, da mu to napiše ko greš pod UPDEJT, da ta naprava ni podprta. IN KAK ZAVRAGA NAJ POTEM POSODOBIM telefon, če mi ga sploh ne podpira NPS, ki je ustvarjen prav za ta telefon. Mislim za ubit no.
bonk.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
evo jst sm dal tale tanov firmware prek Odin programa gor. Kr dobra sprememba na bolje
smile-1.gif

Kak pa si ti to nadgradil. Po navodilih iz katere spletne strani in kateri firmware si izbral, da si ga naložu. Ko nalagaš firmware preko Odina, a moraš pustiti datoteke firmware v rarih ne, ostalo pa lahko odraraš?

Ka pa na telefonu je vse tak kot mora bit, vse legalno ali kaj piše da je rootan ali da je bil narejen kakšen drug hujši poseg, ki bi lahko ogrozil garancijo.

Prosim za bolj obširn odgovor, ker to sprašujem v imenu večine uporabnikov tu, ki jih isto zanima ta updejt.
nahrung002.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38

Iz strani: http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroid.htm si presnemeš najnovejši firmware, mislim da ma na koncu JD1. Rabiš tudi spica_jc3.ops (NUJNO), ki je na taisti strani. Ko presnameš firmware ga razpakiraš. Notr maš 4 *.tar fajle, ki jih vneseš v Odin program.

Pol pa telefon izključiš in daš v "download mode". Skupaj pritisneš "volume down" + izklop/vklop gumb ter "camera" gumb. Mislim, da je tako... Poglejte še kakšen tutorial.
Potem pa priključiš napravo na računalnik. Še prek preko Samsung programa na pc inštaliraš gonilnike. Sam sem zadevo rihtal na win xp. Na win 7 x64 si lih nisem upal, ker ne najdem delujočih gonilnikov.
Odin bi moral mobitel zaznati in pol samo še pritisneš "start"!

Aja, pred nadgradnjo predlagam, da shranite APN nastavitve. Iz market si presnemite APN Backup/restore program, ki vam naredi backup APN nastavitev na SD kartico!