Samsung Galaxy Spica-simobil

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
1. upgrade uspel - preko na prejšnji strani opisanih navodil. zmagovito!!
grin1.gif

2. po zgornjem linku nastavljenih APN-jih za net in mms, deluje samo net, mms-i še vedno ne. bom potem poskusil poklicati še na center za pomoč uporabnikom, mogoče mi lahko tam še kaj pomagajo ...
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okey, here we go ... APN - kar koli naredim, se mi kar sam pobriše. vtipkam, vpišem parametre, pritisnem shrani - kot da ne bi nič naredil. pa je zadeva že normalno funkcionirala, zdaj pa spet. zdaj sem usekal faktory reset, da vidim, če je slučajno ga kakšna aplikacija zmedla, ampak ne vem, zakaj bi ga, ker sem naložil gor le Handcent, APN in WeatherBug ...

se še komu to dogaja?

lp, Dizzy

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Ravno zaradi tega sem včeraj vprašal če delajo MMSi v neuradni verziji, ker imajo vsi probleme s tem.
V uradni bo to porihtano, saj bodo APNji vpečeni v ROM.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej ...
jezen.gif

dost mam in tega telefona, njegovih servisnih storitev in vsega v zvezi s Samsungi in Androidi ... vnesem telefonske številke v imenik, a jih ne pokaže, kot da imam prazen imenik. pa peezda ti materina, 2 minuti nazaj sem ti dal telefonski not!!!! če dam na search, jih pokaže, drugače pa imam prazen imenik. kao ... mislim, za popizdit, resno!! tako sem besen, da bom samo še telefon zapakiral v škatlo in ga ne prodal, ter ga fukcnil direktno v smeti, ker takega šrota res ne bi prodal nikomur ... mater vola, ej ...

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
men vse dela normalno. Zdele sem poslal en MMS fotru in ga je normalno prejel.
Si pred nadgradnjo na 1.5 naredil backup APN z APN Backup&Restore programom??
Poleg tega pa je pred nadgradnjo fajn narediti factory reset. Glede na to, da si ga zdaj naredil, telefon ponovno flashaj!

B81

22. jul 2007
37.659
10.950
113
Je kdo že sploh pogruntal, kako ga breuz problemov povežeš z NPS-jem? Ali koji k..... me zaj nekaj yebe to.....mater.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej, telefon sem spravil skupaj. še vedno me določene stvari res jezijo, ampak - zdaj mi vsaj imenik normalno kaže (z izjemo favourits - dva kontakta mi je dalo tja, tretjega in četrtega za boga noče), pa ima svoje muhe. z A2.1 ga res še nisem poskusil priklapljati na komp, ga pa bom gotovo danes popoldne, pa potem poročam.

drugače pa A2.1 ni neki full ekstra drugačen oz. ne opažam nekih razlik. mogoče lepše izgleda, je pa res, da imenik (ko ga enkrat poštudiraš) zdaj izgleda in je bolj uporaben. z izjemo kontaktov z zvezdicami. aja, pa feeling mam, da screen zdaj še predobro prime.

p.s.: včeraj, na poti v Banja Luko, pogledal pol filma preko integiranega playerja. bil eno uro na wi-fi-ju, ter stalno prčkanje in gledanje po telefonu - zaenkrat 50% baterije še. ob APNdroid na ON, seveda. plus, gor imam še dva filma, oba delata BP.
grin1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
zaslon je res bolj občutljiv/natančen. Na 1.5 firmwareju sem kr s težavo pritiskal prave tipke na original virtualni tipkovnici. Tukaj pa z lahkoto
smile-1.gif

A komu dela Net counter? Men nekej štrajka, nek error vrže.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
VSE SEM PROBU in sam lahk ČAKAŠ, ČAKAŠ IN ČAKAŠ in neč ne naredi z flashanjem, sam piše tut do pol ure sm čakal SETUP CONNECTION..........in neč ne naredi.

Ne vem no.........čist sm na konc z živci zarad tega telefona. Ne da se ga posodobit, gledu samsung.com in samsung.si in nikjer nikakršne NAJAVA da naj bi bil sploh kdaj kej v prihodnosti možna uradna nadgradnja na 2.1.
Ko prklopm na NPS tut neč ne dela, ne morm neč uvažat in izvažat, čist neč in ne upgrejdat niti ne zazna naprave.
NEČ OD NEČ NO. Škoda res, ka si nism kupu HTC HD2. Sej je lep telefon, sam kuk živcu pa vsega gre, pa neč ne dala.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Uporabniki, kaj menite je huda razlika med Spico in Desire?

Spica nima AMOLED ekrana. Kok to vpliva?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Almost the whole front of the I5700 Galaxy Spica is taken by the 3.2” capacitive touchscreen of HVGA resolution. The original Galaxy came with an AMOLED display, the Spica has got a TFT unit. Still it’s got some nice image quality

?