Samsung Galaxy Spica-simobil

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
No če na uradni strani piše, potem pa že drži. Ampak če greš iskat "spica amoled", poglej koliko zadetkov trdi, da ima AMOLED zaslon...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ker je ekran res dober (no, na soncu ga malo zmanjka, ampak ...
smile-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik him pravi:
VSE SEM PROBU in sam lahk ČAKAŠ, ČAKAŠ IN ČAKAŠ in neč ne naredi z flashanjem, sam piše tut do pol ure sm čakal SETUP CONNECTION..........in neč ne naredi.

Ne vem no.........čist sm na konc z živci zarad tega telefona. Ne da se ga posodobit, gledu samsung.com in samsung.si in nikjer nikakršne NAJAVA da naj bi bil sploh kdaj kej v prihodnosti možna uradna nadgradnja na 2.1.
Ko prklopm na NPS tut neč ne dela, ne morm neč uvažat in izvažat, čist neč in ne upgrejdat niti ne zazna naprave.
NEČ OD NEČ NO. Škoda res, ka si nism kupu HTC HD2. Sej je lep telefon, sam kuk živcu pa vsega gre, pa neč ne dala.

setup connection je takrat ko driverji niso prav inštalirani
wink-1.gif

in ja spica ima TFT zaslon, samo je zelo dober, tako da ni panike

Nazadnje urejeno:

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik him pravi:
VSE SEM PROBU in sam lahk ČAKAŠ, ČAKAŠ IN ČAKAŠ in neč ne naredi z flashanjem, sam piše tut do pol ure sm čakal SETUP CONNECTION..........in neč ne naredi.

Ne vem no.........čist sm na konc z živci zarad tega telefona. Ne da se ga posodobit, gledu samsung.com in samsung.si in nikjer nikakršne NAJAVA da naj bi bil sploh kdaj kej v prihodnosti možna uradna nadgradnja na 2.1.
Ko prklopm na NPS tut neč ne dela, ne morm neč uvažat in izvažat, čist neč in ne upgrejdat niti ne zazna naprave.
NEČ OD NEČ NO. Škoda res, ka si nism kupu HTC HD2. Sej je lep telefon, sam kuk živcu pa vsega gre, pa neč ne dala.

setup connection je takrat ko driverji niso prav inštalirani
wink-1.gif

DAJ MI NEJ PROSIM KDO POTEM POVE, KAKO TOČNO SE INŠTALIRAJO DRIVERJI, DA BO FLASHANJE DELALO.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz sem se matral eno uro. prvič, v prazno. drugič, mi ga niti zaznalo ni. tretjič, v prazno. vmes je bil telefon po zraku, na tleh, pod omaro v zidu, povsod, samo tam kjer bi moral biti ne.

nakar ga enkrat še priklopim, Odin zazna, namečem datoteke v Odin - puf - ratalo.

problem je samo v tem, da imam težave z imenikom - naredil sem dva favourite kontakta, več mi ne pusti, in ko dodajam nove kontakte, moram iti na prikaz telefonskih in tam neke kljukice klikat, ki pa jih je vsakič več ...
tongue-1.gif

plus, da ni tako velike razlike, in ne vem, če se ti splača flashat - če bi tako vedel, potem ga tudi sam nebi.

lp, Dizzy

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz sem se matral eno uro. prvič, v prazno. drugič, mi ga niti zaznalo ni. tretjič, v prazno. vmes je bil telefon po zraku, na tleh, pod omaro v zidu, povsod, samo tam kjer bi moral biti ne.

nakar ga enkrat še priklopim, Odin zazna, namečem datoteke v Odin - puf - ratalo.

problem je samo v tem, da imam težave z imenikom - naredil sem dva favourite kontakta, več mi ne pusti, in ko dodajam nove kontakte, moram iti na prikaz telefonskih in tam neke kljukice klikat, ki pa jih je vsakič več ...
tongue-1.gif

plus, da ni tako velike razlike, in ne vem, če se ti splača flashat - če bi tako vedel, potem ga tudi sam nebi.

lp, Dizzy

Aje sploh varijanta, da ga nazaj downgredaš na 1.5 potem. Kater ve, če je mogoče?
confused-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
je varjanta ja, samo taprav firmware moraš potegn iz samsung-firmwares strani. Kateri je zadnji 1.5 firmware nažalost ne vem.

HIM, kater windows pa imaš? Najbolje je delat na winxp, pa tud win 7 32bit mora delat normalno.

Nazadnje urejeno:

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
je varjanta ja, samo taprav firmware moraš potegn iz samsung-firmwares strani. Kateri je zadnji 1.5 firmware nažalost ne vem.

HIM, kater windows pa imaš? Najbolje je delat na winxp, pa tud win 7 32bit mora delat normalno.

Imam XP.........in kak naložm gonilnike. a je dost da inštaliram NPS pa USB gonilnik ko je na cdeju zram al kaj druzga.

Hvala

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:

Availability of updates depends on the phone manufacturer, in this case Samsung. I've just received information that 2.1 for Spica is as of today available in Slovenia at the official service-centers. Update using NPS software will be available in 1-2 weeks.

Evo en pameten odgovor. Upam, da temu bo tako. Lahko pa še kdo povpraša na Samsung Slovenija in morda pospeši zadevo.

lp

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:

Availability of updates depends on the phone manufacturer, in this case Samsung. I've just received information that 2.1 for Spica is as of today available in Slovenia at the official service-centers. Update using NPS software will be available in 1-2 weeks.

Evo en pameten odgovor. Upam, da temu bo tako. Lahko pa še kdo povpraša na Samsung Slovenija in morda pospeši zadevo.

lp

Zakon, pol bom pa raj počaku na ta uraden updejt. Am kje si pa staknu to. Maš kak link.

Na uradnih straneh Samsunga ni neč videt
confused-1.gif

Hvala

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Dizzy in Oldskul:

nekako se bom verjetno sprijazil, da nima FM radia pa vzel Spico, ker je "samo" 120€ pri Simobilu pa še verjetno bom vzel opcijo mobilni internet osnovni ali napredni pa še bolj znižal ceno.

HTC Desire mi je super, samo dvomim, da ga bo Simobil imel kmalu.

Mi bo žal? :p

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Dizzy in Oldskul:

nekako se bom verjetno sprijazil, da nima FM radia pa vzel Spico, ker je "samo" 120€ pri Simobilu pa še verjetno bom vzel opcijo mobilni internet osnovni ali napredni pa še bolj znižal ceno.
,
HTC Desire mi je super, samo dvomim, da ga bo Simobil imel kmalu.

Mi bo žal? :p

Pri simobilu probaj spico,potem pojdi pa se na mobitel prrobati desierja, da se ne zaletavas brez veze in da ti ne bo potem zal

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kolikor sem imel sam Desire v rokah, ko sem bil na predstavitvi, je ... bomba telefon. kot vsi HTC-ji. ne rečem, sej Spica je fajn, ampak te muhe, ki jih ima občasno ... aaaa ...
10.gif

ampak po drugi strani - mogoče jih ima tudi Desire. Spica je zelo fajn telefon, zdaj, ko sem ga usposobil, dela, sem zadovoljen. edino, kar me moti, je to da ne morem pošiljat mms-ov, ampak - če Spica ne more, potem tudi Desire ne more, ker je problem v Androidu.

p.s.: neki sem videl ene velike reklame, da je Spica pri Simobilu za 1 euro ...
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
čudno, da ti ne dela pošiljanje mmsov. Men dela

Drugače pa edino kar me moti je to, da ko odprem brskalnik mi ne da na izbiro katero brezzično povezavo uporabit.
Pri Nokii E51 se mi je odprl izbirnik z vsemi povezavami, ko sem odprl brskalnik.
Pri androidu pa je bolj zamudno, še posebej če maš doma dva brezzična omrežja.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ej, men je pa zdej, tko čist okej, kot mam postavljeno.
smile-1.gif

bom kasneje napisal, kaj in kako, ker zdaj (trenutno, včeraj sem se igral in nove programe inštaliral) mi vse dela kot sem si želel (z izjemo MMS-ov - lahko mi magar nekdo pošlje njegovo verzijo nastavitev (Simobil) pa da vidim, a je problem v mojih nastavitvah oz. v moji Spici ali celo pri Simobilu ...)

skratka - ene par programčkov kar olajša delo s tem telefonom.
smile-1.gif