Citat:
Uporabnik him pravi:
VSE SEM PROBU in sam lahk ČAKAŠ, ČAKAŠ IN ČAKAŠ in neč ne naredi z flashanjem, sam piše tut do pol ure sm čakal SETUP CONNECTION..........in neč ne naredi.
Ne vem no.........čist sm na konc z živci zarad tega telefona. Ne da se ga posodobit, gledu samsung.com in samsung.si in nikjer nikakršne NAJAVA da naj bi bil sploh kdaj kej v prihodnosti možna uradna nadgradnja na 2.1.
Ko prklopm na NPS tut neč ne dela, ne morm neč uvažat in izvažat, čist neč in ne upgrejdat niti ne zazna naprave.
NEČ OD NEČ NO. Škoda res, ka si nism kupu HTC HD2. Sej je lep telefon, sam kuk živcu pa vsega gre, pa neč ne dala.
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik him pravi:
VSE SEM PROBU in sam lahk ČAKAŠ, ČAKAŠ IN ČAKAŠ in neč ne naredi z flashanjem, sam piše tut do pol ure sm čakal SETUP CONNECTION..........in neč ne naredi.
Ne vem no.........čist sm na konc z živci zarad tega telefona. Ne da se ga posodobit, gledu samsung.com in samsung.si in nikjer nikakršne NAJAVA da naj bi bil sploh kdaj kej v prihodnosti možna uradna nadgradnja na 2.1.
Ko prklopm na NPS tut neč ne dela, ne morm neč uvažat in izvažat, čist neč in ne upgrejdat niti ne zazna naprave.
NEČ OD NEČ NO. Škoda res, ka si nism kupu HTC HD2. Sej je lep telefon, sam kuk živcu pa vsega gre, pa neč ne dala.
setup connection je takrat ko driverji niso prav inštalirani
DAJ MI NEJ PROSIM KDO POTEM POVE, KAKO TOČNO SE INŠTALIRAJO DRIVERJI, DA BO FLASHANJE DELALO.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz sem se matral eno uro. prvič, v prazno. drugič, mi ga niti zaznalo ni. tretjič, v prazno. vmes je bil telefon po zraku, na tleh, pod omaro v zidu, povsod, samo tam kjer bi moral biti ne.
nakar ga enkrat še priklopim, Odin zazna, namečem datoteke v Odin - puf - ratalo.
problem je samo v tem, da imam težave z imenikom - naredil sem dva favourite kontakta, več mi ne pusti, in ko dodajam nove kontakte, moram iti na prikaz telefonskih in tam neke kljukice klikat, ki pa jih je vsakič več ...
plus, da ni tako velike razlike, in ne vem, če se ti splača flashat - če bi tako vedel, potem ga tudi sam nebi.
lp, Dizzy
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
je varjanta ja, samo taprav firmware moraš potegn iz samsung-firmwares strani. Kateri je zadnji 1.5 firmware nažalost ne vem.
HIM, kater windows pa imaš? Najbolje je delat na winxp, pa tud win 7 32bit mora delat normalno.
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Jst sm samo najnovejši NPS naložil. Sem pa na XPjih to štimal, da je zihr.
Citat:
Availability of updates depends on the phone manufacturer, in this case Samsung. I've just received information that 2.1 for Spica is as of today available in Slovenia at the official service-centers. Update using NPS software will be available in 1-2 weeks.
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Availability of updates depends on the phone manufacturer, in this case Samsung. I've just received information that 2.1 for Spica is as of today available in Slovenia at the official service-centers. Update using NPS software will be available in 1-2 weeks.
Evo en pameten odgovor. Upam, da temu bo tako. Lahko pa še kdo povpraša na Samsung Slovenija in morda pospeši zadevo.
lp
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Dizzy in Oldskul:
nekako se bom verjetno sprijazil, da nima FM radia pa vzel Spico, ker je "samo" 120€ pri Simobilu pa še verjetno bom vzel opcijo mobilni internet osnovni ali napredni pa še bolj znižal ceno.
,
HTC Desire mi je super, samo dvomim, da ga bo Simobil imel kmalu.
Mi bo žal?