Nope top kamera je v starodavni Nokii 808 (kar se kvalitete slike tiče) je pa izkušnja s kamero verjetno slaba zaradi počasnosti,...Top kamera je v NOTE8
Nope top kamera je v starodavni Nokii 808 (kar se kvalitete slike tiče) je pa izkušnja s kamero verjetno slaba zaradi počasnosti,...Top kamera je v NOTE8
imaš pa razloženo:Nokia says that the secret to great image quality with the 808 PureView's image sensor is oversampling. What the camera does is it captures data at 38MP (when shooting at the 4:3 aspect ratio), but then down-samples or pixel-bins the image to a default output of 5MP. It does this by combining the information from several pixels to create a single pixel, in the case of 38MP to 5MP, seven pixels are combined into one. Nokia claims that by doing this, the 808 PureView's camera manages to retain image detail but reduce image noise.
Brunobruno, očitno si profi? Ne? No, jaz sem in vem kaj govorim. Ni vse samo v mpixlih ... sicer pa, vsakemu svoje ... stare Nokie so bile bulletproof in z odličnim fotičem, a časi se spreminjajo, tehnologija gre naprej.
Ni res. Nisem jaz nič dajal kamero od Note 8 v nič. To je preprosto laž. Moj edini komentar je bil "da malo podražim", kamor sem dal nek drug review zraven, kateri drugače pravi.Bruno, razumem te in poznam tisto Nokio, jo ima kolega, fotoaparat je res top, vendar ostalo ni na nivoju, zato je pri meni že takrat odpadla kot možen kandidat za menjavo stare Nokie. Takrat sem šel prvič na Android. Sicer pa moj point ni bil v tem da bi negiral tvojo trditev glede Nokie, zmotilo me je da si tako vehementno dal v nič kamero iz Note 8.