Dej ti tole mal razloz, ker men na 5s deluje odlicno, samo home knof pritisne in je telefon v operativnem stanju....Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A se da kje v kaksnem videu videt kako hiter je fingerprint senzor? Torej kako hitro prebere prstni odtis ali je prav tako neuporaben kot pri iPhonu 5S? LP
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Aplikacij je full. V mislih sem imel bolj M7, s katerim so tem aplikacijam omogočili, da spremljajo senzorje med tem ko glavni procesor spi.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Dej ti tole mal razloz, ker men na 5s deluje odlicno, samo home knof pritisne in je telefon v operativnem stanju....Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A se da kje v kaksnem videu videt kako hiter je fingerprint senzor? Torej kako hitro prebere prstni odtis ali je prav tako neuporaben kot pri iPhonu 5S? LP
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hitrost je relativna, kolikor sem jaz probaval na 5S je zame to počasi in me dela živčnega. Zame bi bilo to uporabno zgolj če bi bilo realtime...
Pa se ti zavedas kaj se mora zgoditi v ozadju da je zadeva varna? In tiste 0,3 sekunde je vec kot dovolj hitro...Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hitrost je relativna, kolikor sem jaz probaval na 5S je zame to počasi in me dela živčnega. Zame bi bilo to uporabno zgolj če bi bilo realtime...
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Hmm, če bo šlo tako naprej lahko drugo leto samo preimenujejo Note 3 v S6 (in dodajo 8k recording, merilec počepov in še par ducatov neumnosti)