Samsung Galaxy S5 rumors

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Ja, ampak samo zato ker je vezje manj kompleksno. Ni potrebno zagotavljati tolikšnega nabora inštrukcij ker ne rabiš podpirati vseh starih in zastarelih naborov inštrukcij.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
@doto; In katere so te fitness aplikacije pri iPhone 5S??
Pa ne pozabi, da ima že Note 3 gor nameščeno kar lepo št. aplikacij za fitness (S health). Ne vem pa če ima to tudi S4 od začetka.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A se da kje v kaksnem videu videt kako hiter je fingerprint senzor? Torej kako hitro prebere prstni odtis ali je prav tako neuporaben kot pri iPhonu 5S? LP
Dej ti tole mal razloz, ker men na 5s deluje odlicno, samo home knof pritisne in je telefon v operativnem stanju....

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Aplikacij je full. V mislih sem imel bolj M7, s katerim so tem aplikacijam omogočili, da spremljajo senzorje med tem ko glavni procesor spi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Aplikacij je full. V mislih sem imel bolj M7, s katerim so tem aplikacijam omogočili, da spremljajo senzorje med tem ko glavni procesor spi.

Prvi telefon s senzorskim koprocesorjem je Moto X. Tako da Apple ravno ni pionir na tem področju.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A se da kje v kaksnem videu videt kako hiter je fingerprint senzor? Torej kako hitro prebere prstni odtis ali je prav tako neuporaben kot pri iPhonu 5S? LP
Dej ti tole mal razloz, ker men na 5s deluje odlicno, samo home knof pritisne in je telefon v operativnem stanju....

Hitrost je relativna, kolikor sem jaz probaval na 5S je zame to počasi in me dela živčnega. Zame bi bilo to uporabno zgolj če bi bilo realtime...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Fingerprint senzor na 7.1 beta (kmalu bo tudi uradna verzija) dela izjemno hitro, pritisk na gumb in že si v sistemu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Hitrost je relativna, kolikor sem jaz probaval na 5S je zame to počasi in me dela živčnega. Zame bi bilo to uporabno zgolj če bi bilo realtime...

Verjetno je hitreje kot če 4 mestno kodo vtipkaš za odklep?
wink-1.gif
se pravi je v vsakem primeru boljse kot katerakoli obstojeca moznost zaklepanja.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Pa se ti zavedas kaj se mora zgoditi v ozadju da je zadeva varna? In tiste 0,3 sekunde je vec kot dovolj hitro...

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Napisal je pa glih tako, kot da traja par sekund, da odklene. Ko stisnem home knof se kot je Roky napisal za manj kot pol sekunde pokaže slika na lock screenu pa je zadeva odklenjena. Ni mi jasno kako bi lahko zadevo naredili hitrejšo. Ni možno...
Če koga teh par milisekund moti, pol pa tud
bonk.gif

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
455
31
28
ksz

Jaz sem razočaran. Najbolj me pa moti, da je še večji. Že zdaj sem imel problem z upravljanjem S3 v eni roki... Tu moram priznati, da mi je jabuk boljši. Bo treba malo k HTCju pogledat.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Hmm, če bo šlo tako naprej lahko drugo leto samo preimenujejo Note 3 v S6 (in dodajo 8k recording, merilec počepov in še par ducatov neumnosti)

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Hmm, če bo šlo tako naprej lahko drugo leto samo preimenujejo Note 3 v S6 (in dodajo 8k recording, merilec počepov in še par ducatov neumnosti)

zmaga.gif