Samsung Galaxy S5 rumors

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
HAHAHA V prodajo pride komaj aprila,a ga je on že šlatal v SiMobilu. Chuck Norris style. =)

Nazadnje uredil moderator:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Kaj si pa slatal, ker S5 verjetno nisi?

Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
HAHAHA V prodajo pride komaj aprila,a ga je on že šlatal v SiMobilu. Chuck Norris style. =)

In zakaj ne?
confused-1.gif
Operaterji dobijo take zadeve ze veliko pred uradnim zacetkom prodaje...

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
kje, pri simobilu, hmmm, dvomim, ce kdo hitro prejme nove modele fonov je to mobitel...ce bi ga imeli, bi ze bla kaksna uradna fotografija, vrjetno si zamenjal model...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na Si.mobilu sem sam videl Samsung Galaxy S5 pa Xperia Z2 in Z2 tablet ter Xperia M ... Sem pa preprican, da jih imajo tudi ostali operaterji...ker morajo zadeve pred zacetkom prodaje oretestirati v lastnem omrezju...ter narediti razne prilagoditve in stestirati razne nastavitve...

Konkretno za Galaxy S5 je znano, da se uradno zacne prodajati 11. aprila... Pred tem bos tezko nasel kaksno uradno napoved. Xperie pa bodo na voljo ze prej... Menda ze v tem msecu...

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
Za izbrance. Malo so novinarski srenji pokazali nove naprave z MWC-ja. Pa ne se sekirat, ni neki vredno čakat, jst sem bil razočaran. Mogoče v kakšni drugi barvi, v plavi izgleda še posebej cheap :D

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za model: Samsung Galaxy S5, ni nič kej tazga, da bi rekel, da je telefon noro dober, najboljši. Samo novejša različica S4. Res, da se je na testih pokazal zelo dobro, to imajo tudi drugi androidi. Zdržal dva dni , imel vse mogoče prižgano - vklopljeno na max, wifi, itd.