Kdo se obnaša kot otrok se vam vidi kdo se najbolj oglaša in repenči. Če bi bil kolikor toliko pameten se sploh ne bi oglašal na moje provokacije. Samo vam ni treba veliko da se vas spravi iz tira. Toliko o otrocihObnašaš se pa kot otrok. No sej, lahko da si.
Če bi bil kolikor toliko pameten se sploh ne bi oglašal na moje provokacije.
Mene ne morš spravt iz tira, sploh pa zarad enga telefona ne.Kdo se obnaša kot otrok se vam vidi kdo se najbolj oglaša in repenči. Če bi bil kolikor toliko pameten se sploh ne bi oglašal na moje provokacije. Samo vam ni treba veliko da se vas spravi iz tira. Toliko o otrocih
Poglej priponko 53612res smešno
![]()
Tudi ti marsikaj ne razumeš a ne. Samo na žalost vidiš samo druge in ne sebe. Že to da si najbolj glasen dovolj pove o tebi.Mene ne morš spravt iz tira, sploh pa zarad enga telefona ne.
Eh, kr nekej.Tudi ti marsikaj ne razumeš a ne. Samo na žalost vidiš samo druge in ne sebe. Že to da si najbolj glasen dovolj pove o tebi.
Da o samoozvanih bolnikih ala avtofan in netko sploh ne govorim.
Lepo vas je mal podražit in videt kako se hitro začnejo nekateri napihovat. Avtofana bo ravnokar razneslo![]()
A tole potem nobeden ne uporablja?Kaj je res na 22 ultra vibra tako nežna?
Spremenili so položaj osi vrtenja (vzdolžno-prečno), zato se manj občuti.A tole potem nobeden ne uporablja?
To se dogaja tudi meni na S21 Ultra. Pravijo, da je težava povezana z Exynos procesorjem.
Meni brez problema lovi celo v stavbi, kjer mi s starim S9 nikakor ni lovil GPS.jz nimam teh težav
imam pa težavo z GPSom, slabo/sploh se ne poveže na satelite
ker program maš to?
berem pa da je GPS tudi ena izmed težav S22 ultra... https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/td-p/4893797
A ni to isto?jz nimam teh težav
imam pa težavo z GPSom, slabo/sploh se ne poveže na satelite
Kakšno zvezo ima povezava z netom s povezavo s sateliti? Mobilni podatki ti pomagajo pri a-gps za hitrejši začetni lock, za natančnost pa rabiš dober sprejem satelitskega signala.A ni to isto?
Kako pa veš, da je težava z GPSom?
Kako pa veš, da to ni težava z nedosegljivostjo, kot on opisuje oz. povezavo z netom?
Nedosegljivost je nedosegljivost.
Kaj pa, če izklopiš mobilne jih nazaj vklopiš, se ti potem poveže? Wifi imej izklopljen, ali obratno, če si na na Wifiju imej mobilne izklopljene?
A ni to isto?
Kako pa veš, da je težava z GPSom?
Kako pa veš, da to ni težava z nedosegljivostjo, kot on opisuje oz. povezavo z netom?
Nedosegljivost je nedosegljivost.
Kaj pa, če izklopiš mobilne jih nazaj vklopiš, se ti potem poveže? Wifi imej izklopljen, ali obratno, če si na na Wifiju imej mobilne izklopljene?
Ne govorim o nedosegljivosti operaterjevega signala. Govorim o nedosegljivosti do neta. Takrat ne dobiš nobenega smsa.google maps ne morem uporabljat, po resetu telefona začne delat/se poveže s sateliti, očitno samo za neki časa...
nedosegljiv nisem, ker bi dobil sms.... testirano ob ugasnjenem aparatu