Dej nehi noDa si ne bo še kdo belil glave s tem zakaj mu ne dela Adroid auto. Obvezno je treba uporabit original USB kabel in seveda adapter iz Type C na Type A. Pol pa špila.
Probal z več kabli s katerimi huavejček in xiaomi lepo delujeta. Delat je začelo šele z originalnim, tko da ne vem.Dej nehi no
To sploh ni res.
Deluje čist lepo tudi z neoriginalnimi kabli. Z ali brez adapterja.
A se še komu dogaja sem ter tja, da ne sliši sogovornika na klicu in je tako vse dokler se ne resetira telefona? Imam s22+
Telemach mogoce? To je tud mene hecalo.
Se mi je nekajkrat zgodilo na Flip 4 pred par tedni. Zadnji čas je OK. Bil pa je en update med tem se mi zdi.. Sem na Telekomu. Verjetno kak hrošč v SW.? Sem tudi 5G krivil, ker sem na meji signala in skoz menja...A se še komu dogaja sem ter tja, da ne sliši sogovornika na klicu in je tako vse dokler se ne resetira telefona? Imam s22+
Super...dne 24.10.2022 se zače update FW za navadno, +, ultra, One UI 5 and Android 13 , Italija je prva na spisku
Telemach mogoce? To je tud mene hecalo.
Super...
... in z njim najbrž na začetku težave z (ne)delovanjem SLO aplikacij mobilnih bank. Bomo videli.
Meni se je nadgradil pet minut nazaj. Na hitro sem odprl NLB klikin in NLB pay in se oba lepo odpreta.Lahko še info katero mobilna banka ?
SkbLahko še info katero mobilna banka ?