Sliši se tudi pri vklopljenem fotiču.Ko vklopiš fotoaparat se ne sliši več.
Sliši se tudi pri vklopljenem fotiču.Ko vklopiš fotoaparat se ne sliši več.
probaj soft reset. ne zgubiš nič podatkov...zadnji....
po zadnji posodobitvi....ko odklenem zaslon se mi odpre še aplikacija....ni vedno ista, mešano se odpirajo....hmmm
kaj ga mede?
je čas o razmišljanju na S24
Ampak, če uporabis npr. 10x zoom se še sliši?Sliši se tudi pri vklopljenem fotiču.
aaamm...ne deluje.....
Nekje skrito med meniji imaš dostop do supporta. Pa jim lahko pišeš. Mislim, da so mi Slovenci odgovoril po parih dneh.aaamm...ne deluje.....
se pa odpirajo različne aplikacije.....ne samo tista pod prstnim odtisom ali okolici....
Pri moji S21 Ultra se je zelo slišalo, tako da sem šel na servis. Pa mi je lepo pokazal kaj je. Ne spomnim se pa točno kateri fotič to dela, ko je kamera aktivna je namreč aktivna tudi stabilizacija prej pa ne zato skače noter.Ampak, če uporabis npr. 10x zoom se še sliši?
Baje je ok sem tudi jaz spraševal kaj je to in naj bi bilo zaradi premikanja leč/optične stabilizacije.
Se mi pa zdi, da so slike zadnje čase slabše.
sedaj uporabljam dober msec ali dva. Samo ga moram še kdaj vmes priklopit, težko men telefon zdrži čez cel dan.S22, pod nastavitvami - baterija je opcija "zaščita baterije" in piše: če želite podaljšati čas delovanja baterije, omejite največjo napolnjenost baterije na 85%. A to kdo uporablja? A se res podaljša čas delovanja baterije? Če ja, kako/za koliko?
Ko sem kupil telefon sem imel to vklopljeno kakšno leto, sedaj sem si izklopil.S22, pod nastavitvami - baterija je opcija "zaščita baterije" in piše: če želite podaljšati čas delovanja baterije, omejite največjo napolnjenost baterije na 85%. A to kdo uporablja? A se res podaljša čas delovanja baterije? Če ja, kako/za koliko?
Samo če se mi polni ponoči.S22, pod nastavitvami - baterija je opcija "zaščita baterije" in piše: če želite podaljšati čas delovanja baterije, omejite največjo napolnjenost baterije na 85%. A to kdo uporablja? A se res podaljša čas delovanja baterije? Če ja, kako/za koliko?