Aplikacije so iste kot na 5.1 verziji A do sedaj nobenih bugov nisem naletu v teh 2 dneh kak mam Android 14 in Ul 6.
Na že prej inštaliranih aplikacijah in po posodobitvi tudi sam nisem opazil kakšnih bugov. Drugače pa je, če telefon startaš s tovarniškimi nastavitvami (torej tudi novi telefoni). Ničkolikokrat sem že prej resetiral na tovarniške nastavitve, in ker zdaj Android 14 ponuja kar nekaj novosti med samimi nastavitvami in me je zanimalo, če inštalacija poteka kako drugače, sem to naredil. Ker imam neomejen prenos podatkov, ob instalaciji vedno izklopim wifi... toda osnovne aplikacije, ki ti jih ponudi za inštalacijo, sploh noče namestiti brez wifija. Poleg tega mi je na zaslon z aplikacijami nametal tudi tiste, ki jih nisem označil. Ikone so bile temno obarvane, zbrisati se jih ni dalo. Spet na tovarniške nastavitve in tokrat mi je celo uspelo. Možno da so vmes kaj posodobili.
V glavnem, zdaj je šlo, je pa kar dolgo instaliralo vse skupaj. O UI 6 pa raje nebi, moti me, da so spreminjali postavitve in barve.