epstein

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.828
4.215
113
Ljubljana
hmpg.net
1771531667438.png

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.743
-7.717
113
Andrew, najbrž ni tako naiven, da ne bi vedel, da izdaja zaupne državne podatke, koneckoncev je vzgajan in šolan, da bo opravljal državniške posle od rojstva.
bolj me zanima, zakaj je to storil?

- mu je zadišal denar ?
- je s tem pridobil kakšne ugodnosti?
- sovraži UK ?
- so ga izsiljevali ? .....
In če zadnje, ali na isti način tudi vse druge z epsteinove liste in obiskovalce otoka Izrael lahko izsiljuje, da delajo zanj?

Kaj menite?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.728
2.335
113
In če zadnje, ali na isti način tudi vse druge z epsteinove liste in obiskovalce otoka Izrael lahko izsiljuje, da delajo zanj?
DA!

Celotna epstien operacija je že v osnovi tako zasnovana.
Spravit vpliven folk v situacije s katerimi jih bo lahko Izrael izsiljeval.
Tu leži tud razlog da noben nima nekega strašnega interesa da se najbolj juicy stvari razkrijejo. S tem se izgubi leverage.

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.828
13.972
113
Andrew, najbrž ni tako naiven, da ne bi vedel, da izdaja zaupne državne podatke, koneckoncev je vzgajan in šolan, da bo opravljal državniške posle od rojstva.

- mu je zadišal denar ?
- sovraži UK ?

Kaj menite?
Mogoče je s kurcem razmišljal.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.035
1.468
113
Meni je čudno, da v vsem tem času v javnosti ni bilo zaslediti niti ene dokazne fotografije kakega pomembneža s kakšno golo deklino...

Res, da nisem veliko priklopljen, Alter včasih ni razočaral pri takih rečeh...

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.825
9.060
113
Upam, da ne bo... Kolikokrat morate nekateri zlorabit te punce, da se boste pocutili dedce?!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Ne moreš si mislit kako je zganjal ko so ga preselili.
Tako da ja, še par "konjičkov" mu ukinejo pa se bo fental, kar bi bila elegantna rešitev za vse.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.662
925
113

- mu je zadišal denar ?
- sovraži UK ?

Kaj menite?
Najbolj enostavna možnost.

Do teh podatkov je imel pristop, zato so bili zastonj, in s tem si je kupoval veljavo v "moški družbi", "pravih gospodov." Tekmovanje, kdo ima daljšega, vedno vžge.

Ker drugega razen plemiškega naziva (ki ima omejeno vrednost; ni nič, ne vem koliko pa tudi ne), princ pač ni mogel ponuditi. Še nisem slišal, da bi kdo hvalil njegovo osebnost, karizmatičnost ali kaj takega, ne mu v zibko položenega.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.743
-7.717
113
Epstein je tudi hčerkam od princa Andrewa nakazal 20 miljonov. Le zakaj?

mlinar

Pripravnik
21. jan 2008
163
-120
18
Kje pa so garfi & co? muc muc muc muc tsk tsk? …. nic ni zanimiva tema, na noben geopoliticen dogodek se ne navezuje? oh well…