No jaz svojega S22 ne bom ravno hvalil, te dni sem prišel na Hrvaško, uporabljam dual sim, ena Telekom naročniška, druga Mobi kartica torej obe enaki (Telekom). Pri master (naročniški) kartici torej enki, mi je takoj po prehodu meje prešaltalo na HT HR, druga SIM2 pa ni imela signala. No, komaj po 400km mimo meje sem dobil vse tiste "welcome" SMS-e tudi na drugo SIM. Sedaj opažam da na SIM2 občasno imam signal, občasno nimam, občasno imam signal in mi gori R (roaming) znak, občasno imam signal in mi R ne gori, občasno pa zopet ni signala. Imam vse vklopljeno popolnoma enako kot na SIM1, torej vsa možna omrežja 2G.../5G, avtomatsko iskanje omrežja, gostovanje, enake omrežne APN ali karkoli že so nastavitve... itd... skratka sklepam da ima telefon neke težave, prej SW kot HW saj v SLO nimam teh težav, obe SIM skoz polni signal in delujoči. Se pa mi je kak mesec nazaj zgodilo da mi je "crknil" prenos podatkov pri polnem 4G+ signalu. Poskusil vse živo in pretoka podatkov ni bilo. Na koncu je pomago da sem prestavil omrežni način iz 2G/3G/4G/5G na eno stopnjo nazaj torej na 2G/3G/4G ter zopet nazaj na polno varianto 2G/3G/4G/5G. Pa ni bila težava v omrežju ker je zraven mene sedela moja z S21 ter isto naročniško številko... Očitno bo čas za en Hard reset.