Samsung Galaxy S IV - izid

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja tudi mene zanima kako se izklopi to ko mi gnjavi da določena aplikacija želi dostopati....?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Vprašanje glede tipkovnice za Galaxy S4.

Orginalna je obupna. Za googlovo mi napiše, da ni združljiva z mojo napravo. Swype je sicer uredu, ampak ko vpisuješ nov stik, ne moreš vpisati pod števiko +. Torej +38641xxxxxx odpade. Lahko samo daš dve 00.

Kaj priporočate. Seveda mora omogočati čim lažji vnos sičnikov in šumnikov.

Pri Swype lahko uporabljaš znak +, samo moraš pritisniti na znak "simboli" in nato izbereš +. Poleg Swype tipkovnice se mi zdi zelo dobra SwiftKey tipkovnica, predvsem, če uporabljaš več jezikov, pa še predikcija besedila je odlična. Večinoma ti ponudi prave besede s šumniki.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Fantje, ali vklopjene funkcije kot so gibanje in poteze, pogled iz zraka, pametni zaslon kaj več porabljajo baterijo ali ne?

malenkost

jaz imam vklopljen samo air gesture za quick glance, pa se mi ne pozna skoraj nič

svd

Pripravnik
12. maj 2008
41
0
6
A mogoče kdo ve, zakaj kljub posodobitvi na 4.3 nimam novega videza kamere, denarnice, nove tipkovnice,... Hvala za pomoč. lp

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Zdele pa ni manjkal skoraj nič, da ga nisem vrgel čez okno. Telefon Galaxy S4. Za popizdit.

Po tej zadnji posodobitvi so se zjebale nastavitve obvesdtil ob klicih. Ok, grem in jih nastavin na novno. Izberem način zvonenja in potrdim. Ampak ne, zvoni mi stalno tisti posrani privzeti zvok. Je**m jim vse po spisku. Če izberem zvok, ki je v sistemu, potem je ok, če pa izberem dolpotegnjen zvok, pa ne hebe 5%.

Skratka, ena velika jajca...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Še enkrat za vse,ki imate po posodobitvah kakršne koli težave,še posebej pri večjih posodobitvah,kot je bila ta iz 4.2 na 4.3 priporočam Faktory reset.
Verjemite dela čudeže.
Toda,kot OPOZORILO naj povem,da s tem izgubite vse podatke na telefonu tako,da prej naredite Backup.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sry za offtopic,

Pri Sony-ju (Xperia ZL) mi je to všeč, da še z nobeno posodobitvijo nisem imel težav in to brez, da bi naredil factory reset
evil.gif

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Da delim izkušnjo.

Sem naredil hard reset. Pred tem še back up v Kiesu. Obnovitev pa ni bila popolna. Prej naložene aplikacije so sicer bile nazaj nalolžene. Moral sem pa vsako posebej ponovno nastaviti. Kar dosti dela. Tudi bljižnice sem moral ponovno vse na roke.

TO je to. Upam, da bo delovalo brez težav.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Prej naložene aplikacije so sicer bile nazaj nalolžene. Moral sem pa vsako posebej ponovno nastaviti. Kar dosti dela.
Ja itak,po factory resetu,brez roota drugače ne gre.
Bližnjice pa lahko shraniš v backup,če si naložiš kakšen drug launcher.

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Ali še komu dolgo pošilja email preko gmail aplikacije? Meni traja več minut čeprav gre samo za kratek tekst. Pošiljam preko 3G.
Naloži si K9 programček.

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Pa to je za znoret.... 4 dni imam telefon pa sama težave. Danes kar na lepem zmanjka signala in ni pomagali nič drugega kot restart telefona....

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
In zaradi česa se to sploh zgodi? To so mi niti na S1 ni dogajalo pa je štekal do konca.
Mislite, da bi moral narediti hard reset telefona po namestitvi 4.3? Nisem ga naredil, ker je bil telefon čisto nov in nisem na 4.2.2 še nič nalagal oz sploh telefona na tej verziji nisem nič uporabljal.

Nazadnje urejeno:

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Od posodobitve 7.11. se mi je enkrat restartal in sicer 9.11, enako kot ti nisem naredil factory reset po posodobitvi (kar sem do sedaj vedno počel ob take vrste updatih), bom pa vseeno izvedel reset ko bo čas...