Samsung Galaxy S IV - izid

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Meni še nič ne najde novejšega od 4.2.2. Je pa moj Galaxy S4 bil kupljen pri RAM 2 uvozniku brez operaterja - torej "čist".

Kdaj bi naj izšel 4.3 za Slovenijo prek OTA?

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Sem pravkar pogledal... ga imam tudi jaz na voljo. Bom še malo počakal da vidim kako se obnese pri ostalih.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Hvala za info. Pismo tole pa ni glih pocen
frown-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Žal so kar drage te zadeve. Tudi iz ebaya oz. tujine se ne dobi nič cenej, pa še garancije potem večni telefon če sam menjaš.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Naložu 4.3 včeraj. Se mi zdi za odtenek počasnejši, ampak ni sile. Poleg nekaj lepotnih popravkov ni neke razlike... lp

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Ne tako hitro obupat
smile-1.gif

Displaya se drži samo tisti milimeter srebrnega roba. Del kjer so tipke, luknja za slušalke, mikrofon itd je sredica telefona in se ga lahko zamenja ločeno od ekrana:
http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+S4+Teardown/13947
http://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S4+Midframe+Replacement/16462

Midframe =! krom obroba zaslona

Mislim da je on spraševal po obrobi zaslona in ne po srebrnem sredinskem delu ohišja. Če je imel obrobo zaslona potem ne bo šlo drugače kot menjati cel zaslon. Če ima poškodovano sredinsko ohišje pride tvoj predlog v poštev.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Novost, ki jo opažam na Samsungovih S4 z Androidom 4.3: pravilna implementacija prikaza sosednjih baznih postaj (na GSM omrežju seveda)!

Nazadnje urejeno:

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Najbol je poškodovan srebrn sredinski del ohišja, mogoč sm malce nerazumljivo napisal. Torej vidim da se bo zadeva lahko rešla z ne tako velikimi stroški. Hvala za linke BigPoppa
smile-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Ni za kaj
smile-1.gif

Sporoči, če boš našel kje originalni del, moram pri sebi tudi zamenjati...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Razen za mobitelove seveda
smile-1.gif

Ne vem kaj sploh vztraja mobitel s svojimi romi, dovolj je, da so njihove aplikacije v google play (če so sploh uporabne si jih vsak uporabnik namesti po želji) rom pa bi bil čist in posodobitve hitrejše.
A še kaj drugo doda mobitel romu kot tistih par aplikacij?

Drugače pa končno pri Samsungu malo pohitrili vse skupaj, zgleda je večji del Evrope dobil posodobitev.
Zdaj še samo čas od izida verzije do posodobitve skrajšajo pa bo vse skupaj še nekako izgledalo.
Tudi s3 je dobil posodobitev na 4.3 kar je verjetno med predhodnjimi flagshipi med prvimi, toliko,da vemo kar bo z s4 ko bo s5 veni
smile-1.gif

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Itak da imajo sedaj vsi romi za S4 implementiran Knox in to s sabo prinese te nadležne popupe in kar je še bolj bistveno, pride tudi nov bootloader. Če potem telefon rootaš, se števec Knox warranty void postavi na 01 in zaenkrat ni možno števec zopet postavit na 00. Zanimivo bo tudi videti, kako bodo pri RAM2 obravnavali take telefone, ali bodo zavrnili garancijsko popravilo ali ne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja pri meni mobitel tud kaze posodobitev.

Dobil sem novo baterijo na ramu in zdej gsm vec ne serje glede crkovanja in laznega prikaza stanja baterije.

Mel sem pa tudi prav za stelanje svetlosti v hitrih menijih da tega vec ni, sicer je, ampak ko pride stanje baterije do 5% te moznosti ni vec stelanja svetlosti kar je butasto glede na to da se pri 5% ekran zelo zatemni in se da delati komaj v zaprtih prosotrih, zunaj na soncu pa pomojem odpade kakrsno koli delo in je gsm neuporaben.

Zanimivo ne da to opazijo butasti uporabniki in ne pametni kot ti ki imas izkusnje in full pametnih telefonov

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Nastavitev za svetlost zaslona, še je vedno z dol potegom statusne vrstice z enim prstom (celi zaslon gumbov dobiš z dolpotegom z dvema prstoma), dodatno imaš možnost glede na avtomatsko nastavitev nastavit + in - glede na osebne želje, sam imam na -2 glede na avtomatsko nastavitev.

Mislim pa, da ko pade baterija pod 5% izgine možnost nastavljanja svetlosti (to govorim na pamet sedaj, tako, da me ne držati)

Saj smo ti že napisali glede 5%.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
So kar pohiteli s to posodobitvijo, v roku 14 dni so veliko pokrili, V Sloveniji 1, 4 ,7 novembra vse posodobitve, se bom še razvadil.

Ostali, ki že uporabljate par dni, so še kake druge slabe strani posodobitve razen ta opozorila?