Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Na glas zvoni ker imaš vklopljeno tisto funkcijo za glasnejše zvonenje naprave v žepu. Bere ti ker imaš vklopljeno to funkcijo. Preveri pod nastavitve za invalidne osebe. Kar se tiče zaslona, izklopi način za varčevanje baterije, nastavljeno imaš najbrž da se vklopi ko % baterije padejo pod neko določeno mejo, takrat ti tudi potem ne pusti prčkati po zaslonu.
Mislim da v tem primeru ni problem v telefonu ampak v uporabniku
Hvala za info ampak vseeno nevem a si ti mel predhodnike 4ke? Ce si imel ves da kljub temu da je varcevanje zaslona vklopljeno si imel moznos v fast meniju hitro nasponat svetlobo, to ti krvavo potrebno pride ko si zunaj in se to zgodi ker v drugacnem primeru ne vidis nic. Se v stanovanju je problem.
Glede invalidnih nastavitev pravtako z funkcijo za branje smsov , nisem nic sam vklapljal, sploh ne hodim v nastavtive in puscam gsm tak kot je ziroma mi 2 tedna ni bral, prejsne jutro je bral, potem pa spet ni bral. Pa mi ti zdej povej kaj sem naredu.
PS varcevanje z zaslonom sploh ne najdem, glasnejse zvonenje v zepu je pa izklopljeno. Sej glede zvonenja mislim da slusalka vpliva na to da ko na slusalki dajes naglas ali potiho da se spreminja na gsmju se vse drugo, al si pa kaksne nastavitve zapomn i, nevem
PS2 rdeca lucka ko se polni sveti in ko se napolni se kr sveti. Nevem vec kako je bilo sicer na sg3 ampk mislim da se izklopi ko je nafilan
PS3 sem najdu varcevanje z zaslonom
PS4 ja definitivno manjka oziroma pogresam stelanje svetlosti zaslona v hitrem meniju, ne pa 100 drugih ikon k so jih dodal.
Nazadnje urejeno: