Samsung Galaxy S IV - izid

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ta opozorila niso samo nadležna, ampak povzročajo tudi pizdarije. Včeraj sem slišal šefa, ki se je jezil, ker mu je vrgel to opozorilo sredi klica in ga prekinil.

Jaz sem šel v app ops in izklopil knoxu in knox notification managerju vse pravice, ki se jih da izklopit. Zaenkrat se mi popup ni pojavil nazaj, prej se ja pa vsakič, ko se je povezal na domač wifi.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Jaz imam kljukico za notifications sivo in je ne morem izklopiti, alternativa je da pod Settings->More->Application Manager->All, poiščeš Knox Notification Manager, izbereš Clear data, in do naslednjega reseta telefon ne javlja več varnostnih opozoril ob vzpostavitvi wifi povezave.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Nastavitev za svetlost zaslona, še je vedno z dol potegom statusne vrstice z enim prstom (celi zaslon gumbov dobiš z dolpotegom z dvema prstoma), dodatno imaš možnost glede na avtomatsko nastavitev nastavit + in - glede na osebne želje, sam imam na -2 glede na avtomatsko nastavitev.

Mislim pa, da ko pade baterija pod 5% izgine možnost nastavljanja svetlosti (to govorim na pamet sedaj, tako, da me ne držati)

Saj smo ti že napisali glede 5%.

Jest sem govoril o tem, meni se je pa govorilo da nimam kljukice prikaza kontrole svetlosti v hitrem meniju kot odgovor na moje qurcanje ki se je izkazalo utemeljeno

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

Zanimivo ne da to opazijo butasti uporabniki in ne pametni kot ti ki imas izkusnje in full pametnih telefonov

Pametni uporabniki ne čakajo,da se jim baterija izprazni do 5%
bonk.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
kaj ne vidiš

"Mislim pa, da ko pade baterija pod 5% izgine možnost nastavljanja svetlosti (to govorim na pamet sedaj, tako, da me ne držati)"

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Bom zaenkrat počakal z namestitvijo Knoxa, (je samo bližnjica do namestitve), da vidim če so sploh kake prednosti zame ob teh nadležnostih.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
So bolj under the hood posodobitve
smile-1.gif

CHANGES AND IMPROVEMENTS IN ANDROID 4.3 UPDATE
- OpenGL 3.0 Support
- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- ANT+ Support
- Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)
- Samsung Wallet comes pre-loaded
- Improved RAM management
- Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before)
- Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag)
- New Samsung Keyboard
- New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more)
- New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications)
- New Camera firmware
- Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
kaj ne vidiš

"Mislim pa, da ko pade baterija pod 5% izgine možnost nastavljanja svetlosti (to govorim na pamet sedaj, tako, da me ne držati)"

Ti ne vidis dlje od sebe, nisi edini ki mi je odgovarjal za svetilnost in sploh ne pisem tebi.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
no samsung res ni gladek

grem v software updates in mi prijavi "your device has been modified. software updates not available" in to na popolnoma stock, nerootanem telefonu.

in knox je še vedno na 0x0...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
kaj ne vidiš

Ti ne vidis dlje od sebe, nisi edini ki mi je odgovarjal za svetilnost in sploh ne pisem tebi.

Vidim, vidim. Vidim tudi, da, si užaljen, ker si toliko nesposoben, da bi vsaj kaka navodila povohal preden se pritožuješ. Dobil si vse odgovore na vprašanja. Prav ti je rekel da si kekec.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Bom zaenkrat počakal z namestitvijo Knoxa, (je samo bližnjica do namestitve)...
Tega ne razumem,kako to misliš?
Saj se Knox avtomatično namesti ob posodobitvi,kaj ne?Saj nimaš možnost izbire?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Pri meni očitno je, ikona ima puščico gor (podobno kot bližnjice na windows) in če izberem dobim zaslon kjer piše info o Knoxu, gumb install (you need to download and install this app, size 171 MB), ne morem narediti print screena tega zaslona, javi unable to capture screen. Drm protected image.

screenshot2013-11-08-09-.png

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
knox imaš nameščen brez tvoje izbire

izbiro za dl imaš pa samo za container, da lahko potem not dejansko inštaliraš secure aplikacije

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
quick settings buttons so spremenjeni jih je z enim dol potegom ponovno 8 scrollable desno in ne vsi.

Ta funkcija je bila že v JB (verjetno že tudi kdaj prej) pa je nisem opazil, scheduled messages v smsih.

Ok, glede Knoxa je možno, da je samo container, nisem dobil nič tistih nadležnih obvestil, nikjer ni v nastavitvah samo ta bližnjica pa sem sklepal, da sploh ni nameščen. Bom moral svoja navodila upoštevati in prebrati kaka navodila
smile-1.gif

saj tu piše

- Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Vprašanje glede tipkovnice za Galaxy S4.

Orginalna je obupna. Za googlovo mi napiše, da ni združljiva z mojo napravo. Swype je sicer uredu, ampak ko vpisuješ nov stik, ne moreš vpisati pod števiko +. Torej +38641xxxxxx odpade. Lahko samo daš dve 00.

Kaj priporočate. Seveda mora omogočati čim lažji vnos sičnikov in šumnikov.