Samsung Galaxy S IV - izid

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Vprašanje glede tipkovnice za Galaxy S4.

Orginalna je obupna. Za googlovo mi napiše, da ni združljiva z mojo napravo. Swype je sicer uredu, ampak ko vpisuješ nov stik, ne moreš vpisati pod števiko +. Torej +38641xxxxxx odpade. Lahko samo daš dve 00.

Kaj priporočate. Seveda mora omogočati čim lažji vnos sičnikov in šumnikov.

Jaz boljše tipkovnice s šumniki še nisem našel: MultiLing Keyboard.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
In zaradi česa se to sploh zgodi? To so mi niti na S1 ni dogajalo pa je štekal do konca.
Mislite, da bi moral narediti hard reset telefona po namestitvi 4.3? Nisem ga naredil, ker je bil telefon čisto nov in nisem na 4.2.2 še nič nalagal oz sploh telefona na tej verziji nisem nič uporabljal.

Kr naredi oz. ga povrni na tovarniške nastavitve..Sam ne pozabi si shranit pomembnih stvari ki jih maš gor preden to narediš...

p.s: Vedno po večji posodobitvi je priporočljivo povrnit na tovarniške nastavitve to svetujejo vsi proizvajalci telefonov..

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Citat:
Uporabnik svd pravi:
A mogoče kdo ve, zakaj kljub posodobitvi na 4.3 nimam novega videza kamere, denarnice, nove tipkovnice,... Hvala za pomoč. lp

Fantje kako je sedaj s temi zadevami? Na moji S4-ki ne opazim nobene spremembe razen ikona za pomožno lučko je spremenjena...
confused-1.gif

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Kot sem že dejal, sem po posodobitvi na 4.3 naredil factory reset dne 9.11. No, včeraj čez dan se je pa telefon kar sam restartal. Če bi se mi to zgodilo ponoči in ne bi vnesel PIN-a (ne mi sedaj pribijat, naj ga izklopim) in bi me poklicali s službe ter me ne dobili, bi bila cela pizdarija.

Vsak dan bolj sem razočaran na telefonom...

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Včeraj naredil hard reset in danes sem že dvakrat izgubil 3G povezavo in enkrat signal. Po izklopu/vklopu letalskega načina stvar spet deluje. KATASTROFA od telefona! Imam pa ga 5 dni!!

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Včeraj naredil hard reset in danes sem že dvakrat izgubil 3G povezavo in enkrat signal. Po izklopu/vklopu letalskega načina stvar spet deluje. KATASTROFA od telefona! Imam pa ga 5 dni!!

isto jaz...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Čisto so zjebali zgleda s to 4.3 posodobitvijo vso S serijo, S3 ima še hujše težave, sramota, sem imel S in S2 pa ni bilo nikoli takih težav.

Bodo morale glave letet...

Pa da bi vsaj se oglasili kaj in povedali, kdaj bodo odpravili težave.

Meni se je enako zgodilo kot se na s3 dogaja s to pokvarjeno posodobitvijo, dobil sem klic, zaslon pa črn.
Pred posodobitvijo je bil telefon brez vseh težav.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Jokate ko mali otroci,zdej pa dva tuki ne znata telefona zrihtat tko kot je treba pol je pa že cela serija S zjebana
bonk.gif

Čudno,da enim nam pa dela brez problema.
Boste moral HTCja,LGja kupit pa ne bo nobenih problemov.
Še bolj pa da greste na stare Nokie,ki so samo za klicat pa tiste smse pošiljat,kaj več je pa že prehuda izgleda
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No ja no tukaj se več folk oglača kateri imajo problema, kot pa tisti ki jih bojda nimate.
In jaz če dobim uradno nadgradnjo se ne mislim potem an vsake tri dni jebat z nekimi factory reseti in ne vem še čim, da mogoče pa začne zadeva funckionirati
bonk.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Meni se pa od posodobitve na 4.3 naprej dogaja naslednje.

Zvečer, ko priklopim telefon na polnilec, se zaslon noče ugasnit sam od sebe po 2 minutah, tako kot imam nastavljeno, ampak sveti in sveti....1x sem prav pustil 1 uro in ja - zaslon je svetil in tipkovnica je bila zaklenjena
smile-1.gif

Hard reseta pa ne mislim delat, saj ne mislim VSE svoje nastavitve in postavitve ponovno nastavljat...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Saj imaš prav,tudi jaz pričakujem od telefona za katerega sem dal 500€,da deluje vse u nulo,samo ni tako,tudi mercedesi vredni po 100.000€ ne delajo vsi u nulo,eni telefoni so pa postali kot računalniki in se je treba z njimi malo ukvarjati in znat vsaj tiste osnovne reči,drugače pa obstajajo raznorazni servisi,pa ga nesi tja,pa boš videl koliko ti bodo zaračunali zato,da ti bodo naredili factory reset.
Sedaj se pa odloči ali misliš imet telefon,ki ti cel cajt neki nagaja ali pa boš naredil factory reset,ki je neka osnovna stvar,ki pomaga,ko recimo ne moreš napake odpravit preko raznoraznih nastavitev itd.
Če sam ne znaš lahko prosiš tudi kakšnega znanca ali pa prosiš za pomoč tukaj na forumu,kjer smo eni zato tukaj,da pomagamo,če znamo.Toda tu ki je že par strani(da ne govorim v temi o S3)enih in istih vprašanj in odgovorov pa še vedno eni sprašujejo in jokajo o istih problemih,da pa bi prebrali dva posta za nazaj,to pa ne.
Ali pa si kupi(te) bolj enostaven telefon,itak 90% folka polovico funkcij katere ima recimo S4 ne uporablja.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Hard reseta pa ne mislim delat, saj ne mislim VSE svoje nastavitve in postavitve ponovno nastavljat...
Kot sem že povedal potem pa uporabljaj tak telefon.
Mogoče bo pomagalo v tvojem primeru samo reset.V velikih primerih pomaga samo reset telefona.Pomaga pa tudi fleshanje istega roma preko Odina brez kakršnega koli factory reseta,tam ostanejo(99%) vse nastavitve.
Pa še to,če imate enkrat narejene vse backupe in jih redno delate imate s povrnitvami cca 1 uro dela ali še prej.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mater eni pa ste svetovno pamet pojedli. Ne niti približno niso težave take, da bi nprfactory reset rešil težavo. Poznam primer kjer telefonu po nadgradnji ne deluje več podatkovni prenos. In ja je bil telefon že na servisu pa na žalost ne zmorejo zadeve popraviti in se čaka na nove popravke. Ampak na alterju vsi vse znate. Pejt še mal tuje forume brat. Tale 4.3 je tako sranje naredil, da glavo boli in je metek v koleno za Samsung. Zanimivo, da so ga po parih dneh umaknili, saj itak vse lavfa po tvoje
rolleyes-1.gif

Aja lahko pa sam preveriš. Pokliči na uradni servis pa povprašaj kako je z nalaganjem posodobitve 4.3 na S3 aliS4, ti bodo sami povedali
evil.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Še vedno si lahko preko ODIN-a spečeš gor zadnjo 4.2.2 verzijo ki ima že nov bootloader... pa še vsi števci in knoxi bodo ostali na offical...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja res si pamet pojedu.Daj povej mi kateri updejt za S4 so umaknil.Meni pa še 90% uporabnikom vse laufa,kot pač samsung laufa.Tiste strokovnjake na servisu(RAM2)si jih pa kar v rit vtakni in jih ti kar sprašuj,ker imajo tolk pojma kot moja stara mama.
priden.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz je nisem pojedel, ti se repenčiš, da je vse BP pa več kot očitno ni. RAM2 je uradni serviser, kaj naj ga ljudje v drugo državo vozijo? Če ne znaš biti kulturen in argumentirati zadeve, potem ne komentiraj ker izpadeš otročje in nedoraslo.
Imam pa dovolj te debate in pametnejše delo kot ukvarjati se s pacienti tvojega tipa.

RokB

Zelenc'
13. nov 2013
17
0
1
Nastaviti je potrebno nov APN, ker se je pri posodobitvi nastavil APN na IPv6. Mora biti pa nastavljen na IPv4 - (MOBITEL)
Na servisu pa včeraj niso vedeli kaj naj ...... Sem jim pa danes javil, da preverjeno deluje
wink-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Še nam javi kako to preverimo. Meni sicer prek simobila kupljen S4 z 4.3 na mobitelovem LTE lepo deluje ampak mogoče boš komu pomagal.