Samsung Galaxy S IV - izid

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Zdaj si prov pameten kje pa si bil prej ko je bilo treba pomagat.Jaz sem svoje argumente vedno utemeljil,ko jih ti nisi.
Še enkrat: Daj povej mi kateri updejt za S4 so umaknil.
Ja že veliko jih je poslalo telefone v drugo državo in so jim tam rešili probleme tudi v roku garancije,ki so jo tukaj naši "serviserji" zavrnili.Ker so taki pacijenti kot ti.
Ja na S3,čeprav je to tema o
S4 ,se je vsem tistim,ki so naredili FR ali naložili zadnji simobilov rom preko SMF drastično poboljšalo delovanje.Zato ne seri in ne nabijaj neki,če ne govoriš iz lastnih izkušenj.
Mater mi grejo na živce taki pacijenti,ki tle neki serjejo pa pojma nimajo.Res je,na tem Alterju pa vsi vse znajo.

RokB

Zelenc'
13. nov 2013
17
0
1
Nastaviti je potrebno novo dostopno točko (APN).....tista ki je že vpisana, se je ne da spreminjati oz. urejati in zato je potrebno dodati novo z enakimi parametri kot so navedeni v prejšnji, le da vpišemo pod protokol APN - IPv4

RokB

Zelenc'
13. nov 2013
17
0
1
Na RAM2 so rekli da so umaknili update, ker je baje v pi...., je pa res da nisem šel preverjat ali je update še vedno na voljo. So pa na servis skorajvsi nosili S4, medtem, ko so na mojega nalagali nov program
Skratka, ta update jim ni uspel

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
važi, maš prav, se posipam s pepelom pri mojem pametovanju oz. opozarjanju, da nekaj ni ok...lasniki S3/S4, navalite na upgrejde. Jaz teh problemov itak nimam, ker tam kjer imam andorida imam ravno od danes stock 4.4.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Stock 4.4? Niso vedni zgolj neki 4.4 testni romi, kjer pa pol stvari ne dela? Nekje na xdadevelopers sem danes ali včeraj to nekje mimogrede prebra...? LP

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Super, hvala nisem vedo!!!! Samo ne dajajo to ven nekak hitro glede na to da je bil komaj rolling out za 4.3 no vsaj na S4ki...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Nexusi dobijo upgrejde praktično takoj ob izidu..ker so pač stock.
Kako bo pa sedaj s temi S4, ki imajo stock gor (in HTC One) pa ne vem.

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Meni se pa od posodobitve na 4.3 naprej dogaja naslednje.

Zvečer, ko priklopim telefon na polnilec, se zaslon noče ugasnit sam od sebe po 2 minutah, tako kot imam nastavljeno, ampak sveti in sveti....1x sem prav pustil 1 uro in ja - zaslon je svetil in tipkovnica je bila zaklenjena
smile-1.gif

Hard reseta pa ne mislim delat, saj ne mislim VSE svoje nastavitve in postavitve ponovno nastavljat...

To obstaja funkcija katero lahko izklopiš, če se ne motim.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:

Ja na S3,čeprav je to tema o [/B] S4 ,se je vsem tistim,ki so naredili FR ali naložili zadnji simobilov rom preko SMF drastično poboljšalo delovanje.Zato ne seri in ne nabijaj neki,če ne govoriš iz lastnih izkušenj.
Mater mi grejo na živce taki pacijenti,ki tle neki serjejo pa pojma nimajo.Res je,na tem Alterju pa vsi vse znajo.

To ti malo sanjaš, factory reset in wipe vsega ne reši ničesar, enaki problemi so ostali.

Res je da na 4 niso tako hudi problemi (eden reset, črna slika ob klicu občasno - nisem dela factory reset, ker ni časa trenutno), ampak zakaj pa ne bi opozarjali na to. Če ne bi bilo opozarjanja ne bi na 3 vstavili posodobitev.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ali ste res tukaj vsi nepismeni.
Kot prvo MaTejHo ta komentar ni bil namenjen tebi,kakorkoli.
Nikjer nisem napisal,da factory reset in wipe(to je drugače eno in isto
grims-1.gif
toliko da veš) rešita VSE,izboljšala sta pa stanje in v to se lahko prepričaš,če bi si prebral še kakšen drug forum.Ne govori,da "ne reši ničesar" in da so VSI problemi ostali,ker to ni res tudi vsi uporabniki nimajo enakih težav.V veliki večini je težava samo pri zakasnitvi zaslona,pri nekaterih signal...
Je pa v veliki večini drugih problem factory reset,ki je priporočljiv posebej pri večjih posodobitvah kot je bila recimo ta iz 4.1.2 na 4.3,ker veliko stvari ostane gor še od prejšnjega roma in se tepe z novim.
Se pa popolnoma strinjam,da je potrebno opozarjat.
Pa še enkrat povem to je tema o S4 in ne o S3.Drugače si pa tukaj malo preberite o S3,toda to ne sodi v to temo.
To ti je razloženo čisto po kmečko,če boš razumel.Toda kaj bi jaz tebi pamet solil,ko pa že vse veš.

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Samodejna osvetlitev zaslona včasih - prepogosto ne deluje. Moram na nadzorni plošči izključiti in nazaj vključiti "samodejno", da avtomatika "spelje".

22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Meni se pa od posodobitve na 4.3 naprej dogaja naslednje.

Zvečer, ko priklopim telefon na polnilec, se zaslon noče ugasnit sam od sebe po 2 minutah, tako kot imam nastavljeno, ampak sveti in sveti....1x sem prav pustil 1 uro in ja - zaslon je svetil in tipkovnica je bila zaklenjena
smile-1.gif

Hard reseta pa ne mislim delat, saj ne mislim VSE svoje nastavitve in postavitve ponovno nastavljat...
Za to pa ne rabiš delati factory reseta, ker ti nebo pomagal. Ampak naredi po sledečem rasporedu:
Nastavitve - več -(če tu še nimaš možnosti za razvijalce) - o napravi - in potem se pomakni do -številka gradnje- ter nekaj krat hitro tapki gor, pojavil se ti bo napis "možnost za razvijalce vključena" - se vrneš en meni nazaj- ter greš v možnosti za razvijalce- tu not imaš kljukico pri "ostani buden"- odstrani jo in zaslon se bo normalno izklapljal po predvidenem času....

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
To imam ŽE ugasnjeno v možnostih za razvijalce - možnosti za razvijalce imam že od samega začetka aktivirano.

Torej ni nobene rešitve za mojo težavo. Včeraj sem ponovno gledal telefon, ko sem ga priključil na polnilec - po 2 minutah, tako kot imam nastavljeno, da se mi zaslon ugasne, se zaslon na polnilcu NI ugasnil...

Brez polnilca se pa zaslon normalno po 2 minutah ugasne.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Nop.

Včeraj sem nastavil, da se mi čez 1 minuto ugasne zaslon (prej imel na 2 minuti) in sedaj se po 1 minuti ugasne ko ga imam na polnilcu
smile-1.gif

Res čudno. Bom poskusil nastavit nazaj na 2 minuti in testirat.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Naj mi nekdo prosim svetuje. Po posodobitvi mojega S4 na 4.3 mi google play nikakor noče posodobiti Hangouts it verzije 1.2 na novo verzijo 2.0 (tista ki omogoča handlanje z SMS-ji). Preprosto ne ponudi posodobitev medtem ko se ostale aplikacije normalno posodabljajo! Do sedaj se je tudi Hangouts lepo posodabljal.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni piše pri vseh napravah, da imam tazadnjega in ne pusti inštalirat, čeprav nimam nikjer verzije z sms-i.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ja podobno, na playu piše da je že verzija 2.0 ko grem na moje aplikacije, posodobitve z SMS-ji pa ne ponudi. Pa sem aplikacijo odinštaliral, brisal pa jovo na novo, rezulat je isti!