Samsung Galaxy S IV - izid

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Samo za Slo odklenjene je, za simobilove in mobitelove še ni.

Ne vem kaj se pogovarjate, jaz imam mobitelovega gor že 3 tedne ali nekaj takega, dobil sem ga preko OTA in res nimam prav nobenih težav, vse dela super, celo memorije je nekaj več kot pred posodobitvijo!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Ne vem kaj se pogovarjate, jaz imam mobitelovega gor že 3 tedne ali nekaj takega, dobil sem ga preko OTA in res nimam prav nobenih težav, vse dela super, celo memorije je nekaj več kot pred posodobitvijo!

Očitno res ne veš o čem se pogovarjamo

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Kje je ikona za radio, al sem spet premal pameten?
Ker S4 nima vgrajenega radia, mislim ikone ne bo možno najt.
smile-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ha Ha
hysterical-1.gif

Kdaj tip to pogrunta?
bonk.gif

Pol je pa zraven še prav pameten in vse uči kako se zadevi streže.
Sem ti že enkrat povedal,da je to pameten telefon za pametne ljudi
evil.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ha Ha
hysterical-1.gif

Kdaj tip to pogrunta?
bonk.gif

Pol je pa zraven še prav pameten in vse uči kako se zadevi streže.
Sem ti že enkrat povedal,da je to pameten telefon za pametne ljudi
evil.gif

Sej te razumem smrkavc da nimas v lajfu druzga kt po telefonih drkarit, od prvega modela so vsi Si imeli radio, zdej sem pa jest kriv ker nisem za vsak slucaj predno sem ga kupil sel preverjat na blef po netu ce slucajno 4ka nima radia vgrajenga kljub temu da so ga mel vsi predhodniki, oziroma sem bedak k nisem pomislil na to da ga 4ka pa mogoce nima, anede?
?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Smrkavec
hysterical-1.gif

Ne sklepaj po sebi.
Jaz če kupujem telefon za 500€ se prvo prepričam kakšne funkcije podpira
grims-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Smrkavec
hysterical-1.gif

Ne sklepaj po sebi.
Jaz če kupujem telefon za 500€ se prvo prepričam kakšne funkcije podpira
grims-1.gif

Sem upal da je razlog za tvojo bebasto pisanje to da si smrkavec, ampak zgleda si bolj napreden.

Bom fajn pregledal ko bo s5 prisel na trg ce slucajno z napredno serijo se cesa ne zgubi napram predhonikov, ker to je seveda "logicno" za pricakovat

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kaj bo tebi S5,če še S4 ne znaš uporabljat.Zate je kakšna Nokia 1100.
Logika pa pri tebi deluje kot pri Mujotu in Hasotu
17758-icon_confused.gif

Drugače pa,če bi se malo pozanimal in uporabljal pamet bi ugotovil,da tudi radio dela na S4.
grims-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Men se ne da pameti uporabljat, ker mi je že za druge stvari manjka, pozanimal bi se pa kar pri tebi, ker zgleda veš. Kako naštimat radio, ki ni web na S4?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Drugače pa,če bi se malo pozanimal in uporabljal pamet bi ugotovil,da tudi radio dela na S4.

Citat:
Brez weba bolj težko.

Fak, tolk si glasen da sem za trenutek pomislil da imas nas pametnjakovic res ze kaksen koristen nasvet pa ven uletis z web radijem
bonk.gif

Vidm kam ta tvoja pamet seze.

Nazadnje urejeno:

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik RAST pravi:

Očitno res ne veš o čem se pogovarjamo

Kaj hočeš, eni smo pač butasti in butast kmet ima debel krompir, tako kot jaz. Še enkrat, normalno sem dobil posodobitev na 4.3 in dela mi brez vseh problemov. Zato ne vem o čem se pogovarjate, ker nimam takšnih izkušenj. Upam da si skapiral!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Kaj hočeš, eni smo pač butasti in butast kmet ima debel krompir, tako kot jaz. Še enkrat, normalno sem dobil posodobitev na 4.3 in dela mi brez vseh problemov. Zato ne vem o čem se pogovarjate, ker nimam takšnih izkušenj. Upam da si skapiral!

Koga organ briga, da si ti pred 3 tedni dobil posodobitev. Vsi smo jo. Ja? Sem ti lepo povedal, da očitno ne veš o čem se pogovarjamo, pa še kar sikaš.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Koga organ briga, da si ti pred 3 tedni dobil posodobitev. Vsi smo jo. Ja? Sem ti lepo povedal, da očitno ne veš o čem se pogovarjamo, pa še kar sikaš.

[/QUOTE]

Joj, joj, če jaz sikam ko hočem povedati da nimam nobenih težav, potem ti bevskaš nazaj. Nisem vedel da je to tvoj forum in da ti odločaš koga kaj briga. Pametni odneha, kapiš ? Ja? Ti pa kar bevskaj naprej in dviguj nivo diskusije!

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Fak, tolk si glasen da sem za trenutek pomislil da imas nas pametnjakovic res ze kaksen koristen nasvet pa ven uletis z web radijem
bonk.gif

Vidm kam ta tvoja pamet seze.
Kaj naj ti rečem,zate izgleda,da ni pomoči,pojdi se zdravit,da se ne boš razpočil.
Kot prvo sploh nisem jaz uletel z web radijem,rekel sem:samo bolj težko ,eno od možnosti je dal že XXXL,če bi se bolj pametno obnašal bi ti povedal še kakšno.
Kot drugo je pa tak telefon imet brez zadostne količine mobilnih podatkov brezveze.Na 90% lokacij,kjer se nahajam in imam čas za poslušanje radia je Wifi,imam pa neomejeno porabo mobilnih podatkov tako,da to potem ni problem.

Drugače ti pa priporočam recimo Nokio 2300,ki podpira fm radio
nokia-2300.png

hysterical-1.gif