Samsung Galaxy S IV - izid

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:

Drugače pa,če bi se malo pozanimal in uporabljal pamet bi ugotovil,da tudi radio dela na S4.
grims-1.gif

Citat:
Kot prvo sploh nisem jaz uletel z web radijem,rekel sem:samo bolj težko ,

Lej bebo ti nisi rekel nic bolj tezko ampak pametujes tle v 3 materine kako naj bi jest uporabljal pamet potem k pride do odgovora pa prbijes tako na otroskem nivoju poznavanja.

Lej dej skensli se in ne ne pametuj vec ker si ze pokazal kam ti pamet seze.

Nazadnje uredil moderator:

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
No beboti, zdej smo si povedal svoje in lahko gremo nazaj na temo?

Mene pa zadnje čase muči, da kar vztraja in vztraja na edge omrežju v centru mesta, kjer je praktično povsod na voljo 4g. Občasno pa popolnoma zgubi signal za par sekund, ponavadi takrat, ko ga najbolj potrebujem. Če sem bil s prvim galaxy s in prvim note zelo zadovoljen, pa nad tole štirico nisem nič kaj pretirano navdušen... Včeraj so mi morali zamenjati še baterijo, ker se je stara napihnila tako, da se ni dalo več natakniti zadnjega pokrova.

Sem pa še na 4.2.2., ima to mogoče kakšno vezo z izgubljanjem signala?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
No glej mal se umiri,da ti ne bom dal par vzgojnih.Nikoli te nisem žalil na tak način tako,da bodi pameten ali pa povej kdaj in kje pa mi boš to povedal v faco.Ne pa sproščat korajžo na tipkovnici.
Enako velja zate BigPoppa.

Nazadnje uredil moderator:

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
No beboti, zdej smo si povedal svoje in lahko gremo nazaj na temo?

Mene pa zadnje čase muči, da kar vztraja in vztraja na edge omrežju v centru mesta, kjer je praktično povsod na voljo 4g. Občasno pa popolnoma zgubi signal za par sekund, ponavadi takrat, ko ga najbolj potrebujem. Če sem bil s prvim galaxy s in prvim note zelo zadovoljen, pa nad tole štirico nisem nič kaj pretirano navdušen... Včeraj so mi morali zamenjati še baterijo, ker se je stara napihnila tako, da se ni dalo več natakniti zadnjega pokrova.

Sem pa še na 4.2.2., ima to mogoče kakšno vezo z izgubljanjem signala?

Tudi meni se to dogaja pa sem na 4.3. Nekaj casa nazaj so mi menjali sim kartico pa je bilo nekaj casa dobro sedaj pa spet obcasno izgubim signal.... Moji drugi in zadnji android telefon.... Zamenjaj sim pa bos videl ce bo kaj bolje.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Vprašanje če je android tako na splošno kriv za težave z izgubljanjem signala. Lahko imaš napačno BZ, ki prehitro lansira posodobitve ne da bi le te dobro testirala
evil.gif

Kar se tiče LTE omrežja pa jaz sumim, da le to še ne laufa prav dobro. Živim v centru Lj in včasih je, drugič ga ni, s 3G ni problema. Tukaj mora biti nekaj pri Mobitelu
sprasujem se.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Jaz bom rekel tako.. zdaj imam gori že drugi uradni update 4.3 za SIO CSC (ne telefon ni Mobitelov ali Simobilov) torej za S4 Slovenski iz uradne prodaje in Android v treh dneh koliko imam to gori deluje odlično, dost bolj stabilno od prejšnje verzije... še nekaj verzij pa mislim da ga bodo sporihtali!

terminator

Pripravnik
24. okt 2007
33
0
6
Tud men vztraja na Edge, čeprav je, ko ročno preklopim, nato polni 3G signal. Imam pa 4.3, včeraj posodobljen preko Kiesa.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jaz bom rekel tako.. zdaj imam gori že drugi uradni update 4.3 za SIO CSC (ne telefon ni Mobitelov ali Simobilov) torej za S4 Slovenski iz uradne prodaje in Android v treh dneh koliko imam to gori deluje odlično, dost bolj stabilno od prejšnje verzije... še nekaj verzij pa mislim da ga bodo sporihtali!

S tanovim updatom super dela, dokler se ne resetira sam od sebe :S prej se mi to ni zgodilo niti 1x

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

S tanovim updatom super dela, dokler se ne resetira sam od sebe :S prej se mi to ni zgodilo niti 1x

Hmmm čudno, meni se ni resetiral niti s prejšnjim niti z sedajšnjim 4.3 androidom. Je pa res da NE updatam nikoli preko OTA temveč vedno potegnem celoten ROM dol iz Sammobile in pred instalacijo grem v recovery, kjer vse wipam, nato spečem preko ODIN-a gor nov FW, po namestitivi vedno grem v recovery ter wipam in zadeva vedno deluje brez podobnih težav z reseti...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Tako se dela.Tak je šolski primer flashanje preko Odina.Tudi pri posodobitvah preko OTA ali Kiesa je priporočljivo naredit Wipe v recoveryju.Če bi vsi tako delali bi bilo veliko manja problemov.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma temu OTA sranju in po domače povedano do-štuklavanju starega roma z namenom da ven nastane nov rom ne zaupam... ODIN je zakon....

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Pa je to z wipanjem in ODIN uradna pot?

Če prav razumem, s tem dejansko ti narediš factory reset vsega + izbris vsega + ostane ti čisti 4.3 sistem (kot, da če bi iz tovarne prišel)?

Garancija se obdrži, če ga prek ODIN-a nadgradim in če uporabim wipe data v recovery načinu?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja, če z ODIN-om spečeš gori originalen ROM z originalnim CSC-jem ki je bil na telefonu ostanejo vsi števci Official, know pa 0x0. Da z wipanjem vse dol pobrišeš do korenin, potem daš gor svež 4.3 z ODIN-om in po namestitvi vse zopet pobrišeš na nulo če bi se morda med namestitvijo nabralo kaj smeti
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No... da poročam kaj se mi je zgodilo, hočem prej nekaj klicat pa gledam "call log" in ni številk ki sem jih klical prej... nakar ugotovim da imam številke ki sem jih klical in dobil klice nazadnje od 24.11. ter od danes naprej po 14.16 uri...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni recimo tudi HTC One na 4.3 na sredi mesta kjer je drugače poln LTE signal vztraja na Edge, dokler ga ročno ne preklopim potem je pa vredu. To se zgodi ko telefon ugasnem, ali pa včeraj ko sem bil v tujini in sem se vrnil v Slovenijo je zopet obstal na Edge.

To je kot kaže nekaj v Androidu 4.3.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja, če z ODIN-om spečeš gori originalen ROM z originalnim CSC-jem ki je bil na telefonu ostanejo vsi števci Official, know pa 0x0. Da z wipanjem vse dol pobrišeš do korenin, potem daš gor svež 4.3 z ODIN-om in po namestitvi vse zopet pobrišeš na nulo če bi se morda med namestitvijo nabralo kaj smeti
smile-1.gif

Je to to?

KLIK

Kje pa dobim zadnji uradni 4.3 rom (druga izdaja) za mojega S4, ki je bil kupljen v prosti prodaji pri Janus Trade?