Samsung Galaxy S II

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
aja? na HTCju bratu delajo ... No ja, pa naj bo tko ... Hvala
smile-1.gif

Zadevo z gmailom smo pa tudi rešili, tko da ni več problemov
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
preko wlana mu jih sigurno ne pobira!!
Htc ima to drugače rešeno in zna "sam" vklopit podatkovno povezavo samo za mms.
Sej je tle gor nekje gr sveža debata ko so se ene 2 strani kregal zakaj in na katerih telefonih je tako.

rocky25

Pripravnik
14. dec 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik Karizma pravi:
V glavnem, fant je imel telefon na servisu in sem dodala njegov gmail account na svoj telefon - tako, da sta zdaj na njem 2 accounta. Svoj telefon je dobil nazaj in rada bi izbrisala njegov account, pa ne morem - a se ga da? Ne bi ravno delala povrnitve tovarniških nastavitev ...

Nastavitve->Osebno->Računi in sinhronizacija - klikni na osveži, klikni na odstranitev računa.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Je kdo poskusil SuperNexus ROM?

LP

jst sem ga imel prej gor.
sem bil zelo zadovoljen.
sedaj imaš 2 zunaj.
sem ga želel včeraj naložit, pa očitno ni bil moj dan za posodabljanje telefona, ker mi noben rom preko zipa ni prijel
10.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Včeraj je bila izdana uradna 4.1.2

Novosti:
Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update:
- Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter)
- Full User Interface Revamp (Same UI as of the Galaxy S III and Galaxy Note II)
- TouchWiz Nature UX
- Samsung’s S Cloud services
- Improved Camera features
- New Lockscreen With Many Customization Options
- New Features like Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play
- New Widgets (From Galaxy S III)
- 2 Home screen modes
- New Notification bar With More Notification Toggles
- Google Now

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mislil sem seveda mobitelovo posodobitev. Za drugje vem da že obstaja uradna posodobitev. Gre se za sestrin telefon pa ima z 4.0.3 neke težave pa bi rada posodobila stvar. Kako je potem najlažje posodobit oz. zaobiti Mobitel? Mogoče, če ni nevem kakšna jeba bi ji forcal posodobitev. Sam nimam androida in nimam pojma kako je s tem.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
A ima kdo kakšen drug link do uradnih romov, kot je le ta iz sammobile na hotfile, ker že par ur poskušam in prekine vmes.

Drek od dreka ta hotfile, hočejo samo da bi premium odprl.....

Lahko bi se dogovorili in odprli account na dropboxu in gor nalagali datoteke za SGS2

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
No jaz sem cel dan poskušal nordijce in ruse, vedno ustavilo na 10%

Če bo kdo iskal nordijce

https://mega.co.nz/#!NwhRELzL!VZKBilZu956cAs32C9HTYGgz1SRS93gI49wkcFcDoYA

Drugače pa prvi vtisi, večino stvari je dodelanih druge so malo pokvarli oz. še moram raziskati malo (poraba rama je občutno višja (470-500 ics; 700+ JB, dialer je grd kot smrt....), vse tiste gibalne funkcije so zanimive bomo videli, če bodo uporabne, fine so bližnjice na lock screenu, smart stay, blocking mode, dodelan notifications bar....

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
gibalne funkcije in smart stay, da ne boš pol jamru, zakaj ti baterijo tok hitro sprazni
wink-1.gif

A so kake razlike med španskim in nordijskim, glede na to, da si ga tko vztrajno iskal:)?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ne da bi vedel, da je kakšna bistvena razlika, španskega nisem niti poskušal, ker mi ne ruski in ne nordijski nista šla....

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pred časom sem naložil ICS in ugotocil, da sedaj ne deluje več predvajalnik MMC s katerim sem prej lahko pogledal kako oddajo iz arhiva, kakšen nasvet?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Imaš nameščen flash.

V brskalniku ne dela, če ni nameščen flash, v aplikacija rtvslo pa ni arihva.

Je že čas, da malo usposobijo te stvari ali predvajanje brez flasha v brskalnikih ali arhiv v aplikaciji.

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Imaš nameščen flash.

V brskalniku ne dela, če ni nameščen flash, v aplikacija rtvslo pa ni arihva.

Je že čas, da malo usposobijo te stvari ali predvajanje brez flasha v brskalnikih ali arhiv v aplikaciji.

Drži, nimam naloženega flasha. Glede na to, da adobe ne podpira več flasha za android me zanima katerega se splača naložiti, da je vredu in predvsem varen brez dodatne "krame"?