Samsung Galaxy S II

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Na porabi baterije mi največ kaže Android OS 60 ali več odstotkov. Pri porabi podatkov pa tudi Android OS daleč, daleč na prvem mestu. Torej mi ena aplikacija žre tudi prenos podatkov

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Kje nastavim zvok zaklopke na fotoaparatu? Meni vedno fotografira neslišno in nikjer nisem našel te nastavitve zvoka???

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Imam 4.0.3. androida, pa mi v enem dnevu skuri baterijo ob ne pretirani uporabi. Ko grem na baterijo mi kaže da 60% baterije skuri android OS, šele daleč zadaj je zaslon. Zdaj pa me zanima kako ugotovit katera aplikacija v ozadju mi kuri baterijo, in kako jo izklopit.
hvala
Probaj še s hard resetom. Meni je malenkost pomagal. Me pa še vedo yebe, če dam kak druk web browser, da mi pol originalni in naloženi obešata.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To je testni software, kar pa pomeni, da je nadgradnja že zelo blizu
wink-1.gif
Morda že čez teden ali 2. Kdaj pa bo mobitel/simobil verzija pa noben ne more vedet. Itak pa jo odsvetujem zaradi bloatware in še česa.

This is a PRE-RELEASE version so not official from KIES.
As this is a PRE-RELEASE firmware so expect some minor bugs.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Mislim, da bo sgs2 userje zanimalo še kaj več. To maš custom rom, ne?

vrjetno ima tistega z linka par postov višje z računalniških novic.
sem tudi sam ga naložil kolegici, zaenkrat ni še nč jamrala, da kej ne dela.
par minutk dela in imaš "nov" telefon. Kupiš rabljen sgs2 in imaš vbistvu boljši telefon kot nov sgs 3mini
tongue-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
A ja kdo tukaj na CM10 ali CM10.1? Razmišljam da bi flashal pa me je zmotila ena postavka pri problemih z romom. Piše da je prenos podatkov prek USBja počasen, zdaj me pa zanima točno kako počasen? Dosti kopiram stvari na in z telefona pa mi je to dokaj pomembna informacija (mtp protokola se pa sicer izogibam kot hudič križa).

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz imam CM10.1 in deluje super, prenos je recimo da počasen, samo se mi tudi prej ni zdel kaj hitrejši, 10min pa sem celo goro nanizank pa filmov gor kopiral. Moraš pa seveda zbrisati vse podatke. In splača se potem kasneje, ko pride konča verzija za CM10.1 nadgraditi zadevo, takrat k nadgrajuješ seveda ni potrebno brisati nobenih podatkov.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Ne vem, če je že kdo spraševal, ker nisem pregledala vseh prispevkov ..

V glavnem, fant je imel telefon na servisu in sem dodala njegov gmail account na svoj telefon - tako, da sta zdaj na njem 2 accounta. Svoj telefon je dobil nazaj in rada bi izbrisala njegov account, pa ne morem - a se ga da? Ne bi ravno delala povrnitve tovarniških nastavitev ...
Druga stvar pa je ta, da mi telefon ne naloži mmsov, če imam vklopljen Wlan - naloži jih samo, če je v času prejema vklopljen mobilni internet. A se da to kako poštimat? Ker če dobim mms in imam Wlan vklopljen, ga moram izklopit in vklopit mobilni internet pa čakat cca. 2-3 ure, da se naloži ...