Samsung Galaxy S II

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj pa preko zraka, airdroid ali kaj drugega?

Ni primerno, preko kabla dela najhitreje, omogoča več akcij naenkrat (v USBMS ne MTP) in na vsakem računalniku.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sprašuje..isto pri meni. SGS2 in 4.0.3. Rabiš 10 klikov da povežeš kot "zunanji disk". Ena večjih neumnosti androida.

Saj novejše (s izjemo SGS3, ki ga je pa potrebo prej baje rootat in ne vem kaj še vse) pa se sploh ne da več priklopit kot zunanji disk
jezen.gif
Bedarija zaradi katere bom še resno premislil če se mi se splača vzet androida ko mi bo SGS2 odslužil.

Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
ali se da spremeniti ime ikone, recimo imam ikono go sms pro rad pa bi spremenil da bi pisalo samo sms

Odvisno kateri launcher uporabljaš. Na stock TouchWiz launcherju ne bo šlo, na drugih pa bi moralo iti brez problema, na Go Launcher EX in Apex launcherju recimo gre brez problema (na home screenih, v app drawerju ne)

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
hvala, me pa še neki zanima, a je mozno narest bližnico za vklop podatkovnega omrežja, ker nimam skos prižgan internet, pa se mi ne da vsakič v nastavitve
redface-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Če držiš power gumb za pol sekunde se ti tam prikaže cel kup opcij, ena izmed.njih je za vklop in izklop podatkovne povezave.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
A je kakšna opcija, da lahko vidiš, koliko ur klicev je že bilo opravljenih z galaxy S2?
Vmes je bil tudi resetiran..itd

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem že 2-3 tedne na CM10
tongue-1.gif

Edina pomankljivost mu je, da mi za mms ne piska.
Drugač pa za pikolovce leti:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kaj če je original? CM10 misliš?
Ne to ni original, to je predelan rom, ki bazira na 4.1.2 original nexus romu. Sedaj je S2 skoraj enak kot Nexus telefoni oz je še nekaj cukrčkov in ima izgled original androida. Torej brez samsung navlake.
Prve dni mi je blo mal težko, ker sem bil navajen na golauncher, zdej pa sem reku da hočem stock, pa da vidmo:) No sem se navadu in je kul, ne grem več nazaj. Updejti so vsak dan kr na telefonu. Stisneš updejt, počakaš par minut in imaš updejtan telefon in vsi podatki in nastavite ostanejo. Jst ga enkrat na teden updejtam. Baterija zdrži full boljš kot prej, zdej 2 dni ni problem. Sesul se mi mislim, da tut še ni.
Postopek namestitve je pa tut čist enostavne. Zip daš na kartico, pol pa iz downloadmoda inštaliraš zip in je to to:) Če prej nardiš backup, še to restoraš in si v 15min fertik:)

imaš na slo-android forumu čez 50 strani debate.

Pa vrjetno bo tudi kej kmal prišel updejt na 4.2.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sem probal cm10 4.2 rom na sgs3. Niti vizuelno mi ni tak všeč kot stock rom, pa tudi po antutu benchmarku je bil rahlo odzadaj ( 12230 stock vs. 11900 točk).Po nekaj urah uporabe sem prešaltal nazaj na stock, tak da glede baterije ne morem kaj dosti rečt.Mene CM10 ni prepričal...

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Za CyanogenMod imaš GORE različnih tem, med drugim tudi veliko tem, ki oponašajo stock Samsung temo. Moji punci je zlo všeč, ko jih lahko tako preprosto z marketa potegne in menja, ene spremenijo barve, ene pa prav vse ikone.

Defult CM10 tema je pa v bistvu bolj ali manj kopija dejanskega Google Androida.