Samsung Galaxy S II

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kako ima SGS2 rešeno to, da imaš aktiven wifi in po 15 wifi policy neha uporabljati recimo kot desire?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Greš pod wifi in pod advanced settings imaš na voljo da ugasne wifi ko je zaslon ugasnjen, wifi skoz nažgan...Drugih nastavitev pa ni.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
settings/wifi/advanced:

KEEP WIFI ON DURING SLEEP

always...kao wifi prižgan ko je ekran off?
only when plugged in....ne razumem tega
NEVER (increases data usage)

kaj izbrati potem :p

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
always je skos, tut ko je zaslon izklopljen, only when pluged in je pomoje mišljeno ko je aparat aktive, se pravi zaslon prižgan in never, da se wifi nikoli ne vklopi. Jaz imam izbrano ALWAYS, ker ga po potrebi vklapljam in izklapljam in se mi ne pozna na bateriji, je pa fajn če daš kako ornk stvar vlečt na aparat in se spozabiš, ugasneš zaslon, wifi se izklopi in ti nabije mobilnih podatkov
wink-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Kater ROM priporočate, da ima 4.1.1 in da dela vse tako kot je treba?

LP,
PIC

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Je možno nastavit kako bližnjico, da se pride direkt do sem

screenshot2012-10-23-16-.png

Ali vsaj do sem

screenshot2012-10-23-16-.png

Najbližje kar sem prišel temu je bližnjica do splošnih nastavitev kar je pa še dva klika stran od teh zaslonov.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kdaj te pa to vpraša?
katero verzijo andorida imaš to gor?

res, da telefon s kablom priklopim 1x na leto, samo se ne spomnem, da bi me kaj spraševalo

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
4.0.3.

Telefon dnevno priklapljam na kabel ker ga uporabljam tudi namesto usb ključa, MTP povezava katero forsira ICS je popolnoma neuporabna, za usb mass storage pa se je treba takole zajebavat in globoko v menije skakat. Zato pa me zanima če lahko kako naredim bližnjico do tja, telefon mi pri pri ustvarjanju bližnjic za nastavitve ponudi dostop do praktično vseh nastavitev razen seveda do te ki me zanima
tongue-1.gif
Bližnjice direkt do sistemsih servis z USB v imenu pa tudi ali vodijo do čisto nekih levih nastavitev ali pa sesujejo telefon.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče je kej odvisno od roma ali roota?
ker sem ene 2dni nazaj posodobil telefon, pa sem mogel zip fajl od novga roma gor prenest, pa sem preko usb-ja pa nisem nč klikal. se je obnašal kot usb ključek. pa sem imel tudi 4.0.3 Samo mislim, da ni bil mobitelov.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Stock rom in nerootan telefon. To je tako ali tako hiba androida od ICS dalje, da so opustili USB mass storage vprid MTP/PTP protokola. Saj za navadnega uporabnika, ki podatke izključno prenaša iz in na telefon je sprememba skoraj neopazna, za mene ki pa telefon dejansko uporabljam kot eksterni disk se pravi da recimo nekatere datoteke na njega kopiram, med tem pa še dostopam do datotek, ki so že na telefonu (MTP tega ne zmore, oz ne zmore sploh nič drugega kot prenašat datoteke...pa še to slabo glede na USBMS). Saj se da priklopit v pravi način ampak je pač bolj zamudno, zato sem pa spraševal za bljižnico do teh nastavitev.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kdaj te pa to vpraša?
katero verzijo andorida imaš to gor?

res, da telefon s kablom priklopim 1x na leto, samo se ne spomnem, da bi me kaj spraševalo

Sprašuje..isto pri meni. SGS2 in 4.0.3. Rabiš 10 klikov da povežeš kot "zunanji disk". Ena večjih neumnosti androida.