Samsung Galaxy S II

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.969
3.625
113
Ni power gumb, lahko sicer ima slab stik ampak so še neke druge težave. Poskusi ga malo dlje pustiti brez baterije, in če se ti potem ko jo vstaviš zopet prižge sam poskusi s tovarniškim resetom. Če pa se ti bo prikazala baterija, ki se polni, četudi ne bo priklopljen na polnilec, potem ga bo treba poslati na servis (pazi na original firmware in števec neorginalnih romov če si jih uporabljal) ali pa uporabiti nekaj ročnih spretnosti in menjati http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-...=item3a74ec5edc

Če ne pomaga čiščenje lahko skušaš jeziček v USB portu tudi rahlo pritisniti navzgor proti ekranu, ampak res rahlo, da kaj ne polomiš.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.969
3.625
113
Druge težave v smislu, da se ti verjetno sam prižiga zaradi stika v USB konektorju. Se pa tudi meni sam prižge nazaj, če odstranim baterijo in jo dam takoj nazaj notri, če pa malo počakam pa ne.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Ko sem ga kupil, slab mesec nazaj, je vse špilalo kot treba. Na mojmu, delal mobilni internet, mms-ji,.... od par dni nazaj neč več. Nimam pojma kam in kje pogledat, da kaj ni vklopleno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55

Vprašanje : v Imeniku lahko nastaviš ,da so stiki samo iz sim-a ,ali pa samo iz telefona ,ali pa iz gmaila,,ali pa pa vse skupaj ,ok to vse zastopim ,,,,
Naj mi nekdo pove ,kako lahko nastaviš to tudi v sms-ih,,tam namreč ko listaš po imeniku ,ti vrže gor vsa imena ,ki so v imeniku po vseh možnostih in se seveda ena podvajajo,,,,
Kaj tam se ne da nastavit samo na npr Imenik iz telefona?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
tudi jaz sem malo opazil zmede pri tem contacts managerju, htc desire ima bolje poštimano.....sgs2 preveč nastavitev hehe....

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
jaz sem pa po nerodnosti trikrat združil z računom google. zadaj pa mam vse stike po trikrat v imeniku, sicer pa so združeni pod enega. Ima kdo kako idejo kako jih na najhitrejši način odstranit, tako da bo ostal samo eden?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
briši vse, pa synchaj na novo.....

google.com/contacts shrani lepo v google.csv pa mir....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Drugače je podvajanje stikov še najmanjši problem. Enostavno z vsemi podvojenimi stiki vred sihroniziraš(če ni že) in preprosto greš na gmail/contacs in tam klkkneš najdi podvojene, pa bo avtomatika vse naredila;)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

men pa zadnje časa neki fuka tisti konektor za filat. očitno je neki zvito in daje s2 skoz signal kot da je priklopljen in da ni. in pol piska tist signal vsakih 3 sekunde. sm se že spravil malo zvijat tist kontektor na kontra, pa je 2 dni uredu, potem pa spet (ko se seveda vmes priklopi na taprav polnilec). Kva čm narest? a ga nesem na servis pa je?

pa še eno vprašanje - a je možno zamenjati celo ohišje? moj je zdej šel skozi vse faze možnega padanja, tako da zdej vem kaj lahko in kaj ne, in bi ga zdej rad spravil v "normalno stanje"...