Samsung Galaxy S II

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Zanima me, če je že kdo dajal micro sim v S2, ker sem se nekaj časa zafrkaval, potem sem pa obupal.
Simko sem seveda vstavil v adapter (znamke Puro), potem pa poskušal adapter poriniti v mesto za običajno simko. Obup, preden porinem do konca že izpade ven. Rešitev bi bila, da bi simko z sekundnim limom nalepil na adapter, vendar bi jo potem verjetno težko ali pa sploh ne dobil dol z adapterja.
Skratka, kdor je vstavljal mikro sim v S2 že ve o čem govorim.
Hvala za pomoč.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Probaj še z lepilnim trakom, meni jo drži v home made adapterju
smile-1.gif

Malo se slabo vidi... po celi zgornji povržini je lepilni trak

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Jst sem nehal iskati rootane in predelane rome.

Simpl navodila za updejt, rootanje in backup
http://naredisam.blogspot.com/2012/08/kako-posodobit-samsung-galaxy-s2-gt.html

zakaj?

slabe izkušnje. Ker kaj ni delalo, ker so navodila zapletena...
Ta navodila sedaj znam že na pamet in sem tako v parih minutah fertik. Telefon mi deluje stabilno in za mene čist dost hitro. Nisem frik na milisekunde.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Sem zalimal s selotejpom, kjer ni aktivnih kontaktov, tako da je obstala notri. Imajo drugi telefoni to bolje rešeno.
Skratka zadeva deluje.

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
S II se mi recimo pri uporabi interneta preko 3G oz. Wi-fi po cca 5-10 minutah zelo segreje okoli kamere. Ali se je še komu kaj podobnega zgodilo in kaj bi to lahko bilo?

Kje vidim kaj vse je v uporabi oz. kaj najbolj obremenjuje CPU,...?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Imam probleme z ICS-jem. Velikokrat mi javlja, da nima povezave prek 3G, pa jo ima....mi odpre error screen v browserju ali pa odpre stran normalno, pa vseeno javi error. Baterijo mi kuri veliko bolj kot prej.

Javlja mi še dodatne errorje, nekaj MAPsamsungservice in še nekaj SIM.... Telefon mi zmrzne totalno, nič ne moreš narest. Po kake pol minute se "odmrzne", javi enega od teh errorjev in to je to.

Kaj mi je za narest? Clean instal, kaj tretjega? Od zjutraj imam sedaj še 66% baterije, pa nisem veliko uporabljal.
bonk.gif

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Vprašanje : v Imeniku lahko nastaviš ,da so stiki samo iz sim-a ,ali pa samo iz telefona ,ali pa iz gmaila,,ali pa pa vse skupaj ,ok to vse zastopim ,,,,
Naj mi nekdo pove ,kako lahko nastaviš to tudi v sms-ih,,tam namreč ko listaš po imeniku ,ti vrže gor vsa imena ,ki so v imeniku po vseh možnostih in se seveda ena podvajajo,,,,
Kaj tam se ne da nastavit samo na npr Imenik iz telefona?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik maximus pravi:
Vprašanje : v Imeniku lahko nastaviš ,da so stiki samo iz sim-a ,ali pa samo iz telefona ,ali pa iz gmaila,,ali pa pa vse skupaj ,ok to vse zastopim ,,,,
Naj mi nekdo pove ,kako lahko nastaviš to tudi v sms-ih,,tam namreč ko listaš po imeniku ,ti vrže gor vsa imena ,ki so v imeniku po vseh možnostih in se seveda ena podvajajo,,,,
Kaj tam se ne da nastavit samo na npr Imenik iz telefona?

Ima kolega isti problem na sgs2.Karkoli je obkljukal, nič ni pomagalo.Ne vem pa kak je zdaj, ko ima že 1 tedn v4.0.4 naložen.

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Ja a ostalim ne pokaže tako?? Meni je na vseh androidih tako pokazalo (galaxy w in htc on v),,,

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Imam probleme z ICS-jem. Velikokrat mi javlja, da nima povezave prek 3G, pa jo ima....mi odpre error screen v browserju ali pa odpre stran normalno, pa vseeno javi error. Baterijo mi kuri veliko bolj kot prej.

Javlja mi še dodatne errorje, nekaj MAPsamsungservice in še nekaj SIM.... Telefon mi zmrzne totalno, nič ne moreš narest. Po kake pol minute se "odmrzne", javi enega od teh errorjev in to je to.

Kaj mi je za narest? Clean instal, kaj tretjega? Od zjutraj imam sedaj še 66% baterije, pa nisem veliko uporabljal.
bonk.gif
Najprej te zeza Xtreamer, pol S2, ...
evil.gif

Povrnitev na tovarniške nastavitve oz. clean install reši večino težav na Androidu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ene 5 postov višje od tvojega, imaš link do enostavnih navodil za najnovejši 4.0.4 že rootan firmware. Dela vse nomralno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ene 5 postov višje od tvojega, imaš link do enostavnih navodil za najnovejši 4.0.4 že rootan firmware. Dela vse nomralno.

Bom probal. Danes se mi je pojavil še en weir problem. zaslon se mi non stop sam od sebe prižiga, ko je telefon v idle. Sem pobrskal po netu, je precej folka imelo podobne težave, samo ni neke pametne rešitve oz. jih je preveč možnih.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Ne pomaga čiščenje.

Še dve stvari sta. Power gumb, ne dela oz. dela redko isto od danes. Pa ne morem imeti baterije v telefonu in imeti hkrati ugasnjenega. Ko dam baterijo notri, se samodejno prižge. Mi ni jasno zakaj...če bi bil gumb power, potem bi se samodejno tudi ugasnil.
confused-1.gif