Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
ma kdo kako idejo, kako na SG II 4.0.3 tisto opozorilo izklopit za prekoračitev porabe podatkov. V nastavitvah sem se igral ampak mi ne uspe. hvala
Citat:
Uporabnik mihouca pravi:
Ali kdo ve ali se da zamenjati samo tisti srebrni del ohišja na sprednji strani, okoli in okoli?
Potegni z playstore bln notifications....pa ti bodo ob prejemu sporočila gorele ali blinkale touch tipke...(back in menu)...kaih drugih pikic ne poznam na s2Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Morda kdo ve, če se da pri S2 nastaviti s kako aplikacijo, da ko dobiš notification (SMS, zgrešeni klic), da ti gori pikica na ekranu, ker led diode seveda nima?
Ja na s2 ni tistih diod...če pa si bolj zahteven uporabnik svojega s2 pa lahko namestiš tudi kernel ki podpira bln varianto in je prav cool ko dobiš sms al pa karkoli ko imaš tudi efekt dihanjaCitat:
Uporabnik Cash pravi:
Kot pikice sem mislil diode v ekranu (Amoled zaslon pač), da ti potem vklopi del ekrana, pač eno diodo - pikico. Punca ima S3, kateri ima posebej diodo zgoraj levo, vendar je meni prevelik, da bi si ga nabavil. Bi raje vzel S2. Moram sprobat na S3 tale bln aplikacijo. Hvala ti, huhu
Aplikacija NoLed na marketu...Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Morda kdo ve, če se da pri S2 nastaviti s kako aplikacijo, da ko dobiš notification (SMS, zgrešeni klic), da ti gori pikica na ekranu, ker led diode seveda nima?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
in to potem prižge samo določene pixle, in to potem skoraj ne žre baterije?
Velikost kvadratkov lahko nastaviš, od res majhnih do 3d ikon...Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
in to potem prižge samo določene pixle, in to potem skoraj ne žre baterije?
No, sej to sprašujem, če se vžgejo samo določeni piksli. Pač jaz sem se malce nerodno izrazil in napisal diode. Piksle sem mislil.
Bom probal še Noled. Hvala XXXL